Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar merhaba. Aranıza Ankara'dan katılıyorum. İsmim Aytaç yapı denetim uzmanıyım. Etlik bölgesinde oturuyorum. Bir spor aracım var. Yanındada bir 4x4' üm olsun istiyorum. Forumda gezileri gördükten sonra tamamen fikrim değişti. İlk hedefim bir 4x4 sahibi olmak ve sizlerle gezilere gelip keyifli saatler geçirmek. Bu arada P38'lere kafayı takmış durumdayım. Teşekkürler.

Etiketler

İyi günlr
Yeni katılımcılara hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum.
Saygılar
Batuhan Tüten

Aranıza yeni katıldım, tecrübe edinmek için konuları kaçırmamaya özen gösteriyorum. Araçların yekili servislerinden alamadığımız bilgileri burada daha deneyimli arkadaşların yorumlarından öğreniyoruz. Site yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum.

selam:

kronik suzuki kullanıcısıyım.
efendi efendi asfaltta gidiyordum hep..
taki gezenbilir.com ve çamurlu araçlardaki gezenbilir sticker'lerini görünceye kadar :smiley:
projektörler,pull bar ve port bagajım tamam..yüseltme kitine az kaldı.

buradaki tarz,üslup çok hoş..
bu ayrı dünyaya dahil olmaktan çok mutlu olacağım..
kolay gelsin
orhan patar

Değerli Gezenbilir'liler,

Uzun zamandır misafir olarak, şimdi ise üye olarak forumun takipçisiyim. 48 yaşında emekli assubayım, eşimde anestezi teknisyenliğinden emekli oldu. Bursada yaşıyoruz Almanyada doktora yapan bir kızımız ve istanbul Ü. de hukuk okuyan bir oğlumuz var. Çocuklar evden uzaklaşınca hayalleri gerçekleştirme vaktinin geldiğini düşündük eşim ve ben. Gezmeyi oldum olası sevdik, meslek gereği 7-8 şehir değiştirince belkide. Gezme hayallerine kızımızdan dolayı Avrupada eklendi birde. İçimize sindire sindire doya doya gezmek arzusundayız. Bir Camper karavan sahibi olabilirsek daha organize geziler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Tabi öncelikle sitede oluşan hem karavan hakkındaki bilgiler hemde daha sonra gezilecek yerlerle iligili bilgilerden yararlanacağımızı umuyorum. Şimdilik moto karavanlar hakkında bilgilenmeye çalışıyorum bu sebeple foruma aktif katılamıyorum ama biraz konunun içine girdikçe daha katılımcı olabileceğim. Herkese selam ve sevgiler. Orhan ÇİÇEK BURSA

Merhabalar,

Son zamanlarda internette arattığım her konuda bir gezenbilir sayfası çıktığı için uzun zamandır bildiğim ama üye olmaya direndiğim foruma nihayet katıldım.

Özetlemek gerekirse, İstanbul'da yaşıyorum. 30'lu yaş kategorisine girdim sayılır:( Bir bankada İş analisti olarak çalışıyorum.

Üni zamanında çeşitli sporlarla uğraştım(fitness, voleybol, aikido, amerikan futbolu, kaya tırmanışı).

3-4 sene önce kendime 6-7 maddelik bir 30 yaş bucket listi yapmıştım. Listenin en önemli ve zor maddesini son dakika golüyle tamamladım.

VW T2 hastasıyım, son bir senedir her günümü sahibinden.com'da T2 bakarak geçiriyordum. Bi gün karavan bölümüne bakarken 90 model Mercedes 210d ambulans ilanı buldum. İlk başlarda pek sıcak bakmamama rağmen ilerleyen günlerde siteye her girdiğimde arabaya baktıkça gitgide ısındım, mantığımı kullanıp (T2 ile olan kalp bağımı daha ileri bir tarihe erteleyip) gittim aracı aldım.

Tam bir karavan gibi olmasada, içini haftasonu ve tatillerde kullanmak üzere arkadaşlarımla ortak olarak düzenleyeceğiz. Şüphesiz ki bu konuda karavan bölümünde sizlerin deneyimlerine ve tecrübelerine ihtiyacım var.

Tanıtım kısmı uzun ve alakasız oldu sanırım, ilk mesajın acemiliğine verin ;D

Teşekkürler...

FIRAT

Orhan bey ve Fırat bey aramıza hoş geldiniz 3 sene önce aynı heyecan ve aynı duygularla bu foruma bağlandık ve bir daha kopamadık burada karavansever dostlarında yardımıyle kendi karavanımızı yaptık ve gezdik umarım sizde arzu ettiğiniz karavana bir an önce kavuşursunuz,bu konuda eğer yardımımız olacaksa bu bize keyif verir istediğiniz zaman telefonla arayabilirsiniz tanışmak ve karavan konusunda elimizden gelen yardımı yapmak konusunda elimizden geleni yapmak isteriz kalın sağlıcakla.

merhaba gezip bilen ailesi ben murat okur- yazarım edeb-i yatla,fotografla,sanatla,yemek ve kültür'ü ile mutlu mesut yaşarım. yaş kırk iki yolun yarısı.

Yeni arkadaşlara hoşgeldin der güzel paylaşımlar dilerim, bu forum ma girmek kolay fakat çıkmak zor,bağımlılık yapar bilginiz olsun, uyarmadı demeyin. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR