Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,125,052

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,935 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,957

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, Ben Onur, İstanbul Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Yaşım 30, İlaç firmasında Ar-Ge bölümünde analitik sistemler uzmanı olarak çalışıyorum, offroada uygun bir aracım henüz yok, ilerleyen zamanlarda eski model bir land rover defender alıp ben de offroad heyecanını canlı bir şekilde yaşamak istiyorum. Kısmet diyelim...
Saygılar ve sevgilerimle.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Onur bey aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda istediğiniz araca sahip olur gezilerimize katılırsınız.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Onur kardeş aramıza hoş geldin umarım en kısa zamanda aradığın aracı alırsın,bende Beylikdüzü'nde oturuyorum gerçi benim ilgi alanım kamp karavan,size karavan bölümünüde incelemenizi tavsiye ederim.
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar :smiley:
ben anıl 22 yaşındayım yürür aksamı olan herşeyi tutkuyla severim. Uçak bakım hangarında çalışıyorum aynı zamanda sakarya üni. mekatronik bölümü öğrencisiyim bu siteyi babamın off road merakı sayesinde arama motorunda araştırma yaparken buldum iyiki bulmuşum siteyi uzun zamandır babam ile takip etmekteyiz. tanışmaya yeni fırsatım oldu malesef kusuruma bakmayın :smiley:
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

mrb altan bn 24 yaşndaym kdz.ereğli'denim demir çelik yassı sac üzerine yurt içi yurt dışı satışlar yapmaktayz ,uzun zamandır siteyi takip ediyorm cok güzel paylaşmlar var bnde doğa tutkunuym bmw x3 jipmz var ama bazen bunun arazide ytersiz kaldığını düşünyorm ilerliyen zamanlarda bnde bir niva alarak daha aktif olarak aranzda olcm inşallah şimdilik sadce pasif kllanıcı durumndaym paylşmşmlarda ve sorun cözmlernde emeği gece tüm arkdşları tşkkr edrm.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İyi günler
Yeni katılan gezenbilir üyelerine hoşgeldiniz dileklerimi iletiyorum.
Saygılarımla
Batuhan Tüten
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar adım ufuk iskenderunluyum mecburi hizmetten dolayı şimdilik burdurda ikamet ediyorum.kampçılığa merakım burada arttı yavaş yavaş malzemeleri forumu takip ederek karşılamaya başladım.inşallah mayıs ayında ilk kampımızı eşimle beraber yapmayı planlıyoruz.şimdilik evin içine kurduğumuz çadırımızla hevesimizi gideriyoruz. ;D
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,514
Mesajlar
1,519,130
Kayıtlı Üye Sayımız
172,172
Kaydolan Son Üyemiz
avukatomersefacanata

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst