mrb üstünüze giyip,te tam oturan hangi elbiseniz var ise onun bedeninden alabilirsiniz,sonuçta kendi kalıbınızı gene en iyi siz bilirsiniz.cagdas90' Alıntı:Bayramda bankalar kapalıymış, o yüzden şu anda parayı yatıramıyorum . Bayramdan sonra parayı yatıracağım, ama beden konusunda kararsızım. 1.77 cm boy 67-68 kg ağırlığındayım, atletik yapılı sayılırım omuzlarım çok olmasa da aşağı yukarı geniş sayılır. Hangi beden olur bana ?
Merhaba.ben dalış gurubunda,of road gurubunda,rood baller,gurubunda,dağcılık gurubunda,tracing gurubunda yer alan bir kişiyim,gezenbilir,rin içinde olan kişi gurub ayırımı olmadan tüm faliyetler içinde yer alır,biz hepimiz biriz sevgili kardeşim.sende bizim ayrılmaz parçamız olarak bu bütünlüğe iştirak ettin saygılarımı sunarım. unuttum motorsiklet gurubundada varım.cagdas90' Alıntı:Bu tişörtlere biraz daha renk katmak maksadıyla, grupların adı da tişörtün uygun bir yerine yazılsa ( örn: Gezenbilir Dağcılık Grubu, Gezenbilir Off-Road Grubu, Gezenbilir Trekking Grubu, Gezenbilir Bisiklet Grubu) veya en azından böyle stickerlar/ başka herhangi bir ürün üretilse fena olmaz mı ?
evet haklısınız.ama her üye gerçekten birden çok konunun içinde genelde her üye birden fazla fliyetin ve konunun içinde bulunabiliyor,bu zatn her üye her konuya genel olarak yorumda bulunuyor bu çok güzel bir olay.mesela ben motorsiklet bölümünde olmama rğmen of road,da misafir olarak katılıyorum,dalışa katılıyorum birden fazla aşk,diyebiliriz yani,cagdas90' Alıntı:Ben bunu Gezenbilir.com ailesini ayrıştırmak, gruplara bölmek amacı ile değil, baktığımızda hangi üyenin ne ile uğraştığını görebilmemiz açısından söylemiştim. Siz de en çok hangisini seviyorsanız onu yazdırırsınız, veya hepsini birden Saygı bizden..
hahaha onlardan zaten mevcut arabanıza ypıştırılan stıckerlar vs vs.şayet maslak,ta işiniz ve vaya yolunuz düşerse orada 2 kısımda ulus otomotiv de ünal arkadaşımda var o size yardımcı olabilir istanbuldaysanız tabi,yada site yönetiminden sedat açıl ile iletişim kurarsanız gerekli olanları size yollar ama her şey mevcut sayılır.cagdas90' Alıntı:Haklısınız Gezenbilir.com un esnekliği ve bilgi paylaşımının güzelliği de burada zaten ancak araçlara yapıştırılan Gezenbilir Off-Road Grubu gibi diğer grupların stickerları da istek sayısına göre üretilip site üyelerine ücreti karşılığında temin etme imkanı verilse çok güzel olurdu.. Bence tabi