Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,688
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Maslak,taki ulus otomative uğradım bugün tşört,ümü aldım bu esnada ikram,da bulunup dost sever candan davranışları için çok teşekkür ederim.

Etiketler

Bu ürünler, bandana ve izci fuları olarak da çeşitlendirilmeli bence. Fuların, bandananın doğa koşullarındaki kazalarda hayati önem taşıdığı durumlar olabiliyor (kanayan bölgeye tampon, kırılan kemiği sabitleme vb...) Arazide, doğada bulunan her insan izci fuları bulundurmalı yanında. Bir diğer artıları da, kış etkinliklerinde vücut sıcaklığımızın büyük kısmını kaybettiğimiz boyun bölgesini korumaya, yazın da başımızı güneşten korumaya yardımcı olmaları olur.

Sedat Bey Merhabalar;

Elinize sağlık. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
2 adet XL tişört bedelini (40 TL) hesabınıza EFT yaptım. 14 Eylül de hesabınıza geçecektir.
Aşağıda belirttiğim adrese gönedirirseniz sevinirim.

Ertuğrul AYASUN
Mithatpaşa Caddesi No:20 Kızılay/ANKARA
0 312 435 46 06/239
hayasun@yahoo.com

çok iyi düşünülmüş bence birde uzun kollusu olsa daha iyi olurdu yaz sonuna geldi üşüte biliriz.

Bayramda bankalar kapalıymış, o yüzden şu anda parayı yatıramıyorum :( . Bayramdan sonra parayı yatıracağım, ama beden konusunda kararsızım. 1.77 cm boy 67-68 kg ağırlığındayım, atletik yapılı sayılırım omuzlarım çok olmasa da aşağı yukarı geniş sayılır. Hangi beden olur bana ?

cagdas90' Alıntı:
Bayramda bankalar kapalıymış, o yüzden şu anda parayı yatıramıyorum :( . Bayramdan sonra parayı yatıracağım, ama beden konusunda kararsızım. 1.77 cm boy 67-68 kg ağırlığındayım, atletik yapılı sayılırım omuzlarım çok olmasa da aşağı yukarı geniş sayılır. Hangi beden olur bana ?
mrb üstünüze giyip,te tam oturan hangi elbiseniz var ise onun bedeninden alabilirsiniz,sonuçta kendi kalıbınızı gene en iyi siz bilirsiniz. ;)

Bazı kullanan arkadaşlar normal bedenlerden daha büyük diyor, o yüzden bir an tereddüte düşmüştüm.. Yardımlarınız için teşekkürler :smiley:

Bu tişörtlere biraz daha renk katmak maksadıyla, grupların adı da tişörtün uygun bir yerine yazılsa ( örn: Gezenbilir Dağcılık Grubu, Gezenbilir Off-Road Grubu, Gezenbilir Trekking Grubu, Gezenbilir Bisiklet Grubu) veya en azından böyle stickerlar/ başka herhangi bir ürün üretilse fena olmaz mı ?

cagdas90' Alıntı:
Bu tişörtlere biraz daha renk katmak maksadıyla, grupların adı da tişörtün uygun bir yerine yazılsa ( örn: Gezenbilir Dağcılık Grubu, Gezenbilir Off-Road Grubu, Gezenbilir Trekking Grubu, Gezenbilir Bisiklet Grubu) veya en azından böyle stickerlar/ başka herhangi bir ürün üretilse fena olmaz mı ?
Merhaba.ben dalış gurubunda,of road gurubunda,rood baller,gurubunda,dağcılık gurubunda,tracing gurubunda yer alan bir kişiyim,gezenbilir,rin içinde olan kişi gurub ayırımı olmadan tüm faliyetler içinde yer alır,biz hepimiz biriz sevgili kardeşim.sende bizim ayrılmaz parçamız olarak bu bütünlüğe iştirak ettin saygılarımı sunarım. ;) unuttum motorsiklet gurubundada varım. :D

Ben bunu Gezenbilir.com ailesini ayrıştırmak, gruplara bölmek amacı ile değil, baktığımızda hangi üyenin ne ile uğraştığını görebilmemiz açısından söylemiştim. Siz de en çok hangisini seviyorsanız onu yazdırırsınız, veya hepsini birden :D Saygı bizden..

cagdas90' Alıntı:
Ben bunu Gezenbilir.com ailesini ayrıştırmak, gruplara bölmek amacı ile değil, baktığımızda hangi üyenin ne ile uğraştığını görebilmemiz açısından söylemiştim. Siz de en çok hangisini seviyorsanız onu yazdırırsınız, veya hepsini birden :D Saygı bizden..
evet haklısınız.ama her üye gerçekten birden çok konunun içinde genelde her üye birden fazla fliyetin ve konunun içinde bulunabiliyor,bu zatn her üye her konuya genel olarak yorumda bulunuyor bu çok güzel bir olay.mesela ben motorsiklet bölümünde olmama rğmen of road,da misafir olarak katılıyorum,dalışa katılıyorum birden fazla aşk,diyebiliriz yani, :D

Haklısınız Gezenbilir.com un esnekliği ve bilgi paylaşımının güzelliği de burada zaten :smiley: ancak araçlara yapıştırılan Gezenbilir Off-Road Grubu gibi diğer grupların stickerları da istek sayısına göre üretilip site üyelerine ücreti karşılığında temin etme imkanı verilse çok güzel olurdu.. Bence tabi ;)

cagdas90' Alıntı:
Haklısınız Gezenbilir.com un esnekliği ve bilgi paylaşımının güzelliği de burada zaten :smiley: ancak araçlara yapıştırılan Gezenbilir Off-Road Grubu gibi diğer grupların stickerları da istek sayısına göre üretilip site üyelerine ücreti karşılığında temin etme imkanı verilse çok güzel olurdu.. Bence tabi ;)
hahaha onlardan zaten mevcut arabanıza ypıştırılan stıckerlar vs vs.şayet maslak,ta işiniz ve vaya yolunuz düşerse orada 2 kısımda ulus otomotiv de ünal arkadaşımda var o size yardımcı olabilir istanbuldaysanız tabi,yada site yönetiminden sedat açıl ile iletişim kurarsanız gerekli olanları size yollar ama her şey mevcut sayılır. ;)

aradıkların mevcut iletişime geç yardımcı olurlar mesaj bırak istesen.sedat beye.

Peki teşekkür ederim yardımlarınız için. Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR