Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,685
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

ertuğrul' Alıntı:
İkiz kızlarımız Pazartesi günü bize sürpriz yaparak erkenden dünyaya dalmak istediler. Neyseki her iki kızımızın ve eşimin sağlığı çok iyi. Tişörtleri alalı bir kaç gün olmasına karşın, bu yoğun gündem nedeniyle deneme ve dokunma imkanım olmamıştı. Yeni bakabildim. Oldukça güzel ve kaliteli olmuş. Sanırım yarın ikizlerimizle birlikte hastanaden çıkacağız ve ben yarın gün boyunca yeni tişörtümü giyeceğim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ertuğrul AYASUN
ANKARA
hayasun@yahoo.com
MRB.ALLAH,analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olmalarını nasip etsin size,farklı bakılacaktır size t-shirt,inizi giydiğinizde,nede olsa biz büyük bir aileyiz. ;)

Etiketler

kıslıklarıda yapılacakmı bunların artık sogudu havalar (hepsını okumadım belkı yazan olmustur )

Bencede kış geliyor kapşonlu uzunkollu bere, eldiven vs atkı bunlar yok satar inanın ben dört gözle beklıyorum, çıkmassa kendim logolarınızdan temin edip baskıcılarda yaptırıcam ama niye başkası kazansın bizim grubumuz kazansın aslında grafiker dolu sitemiz bikaç kişi bu işi üstlenebilir farklı modeller yapılabilir bence alıcısı çok olur benden tavsiye

ben sivas divriğideyim buraya en yakın kimden istiyebilirim banka felan katmayalım kargo ücreti nasıl oluyor? aslında kış geldi bide kazak düşünseniz derneğe mevsim katkısında bulunsak hem biz üşümesek buralar soğuk:smiley: kazak fikrini değerlendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar da yazmış okumamıştım yeni gördüm demekki istek var sizlerden sonuç bekliyoruz teşekkürler.

Mert Bey sağolsun tişörtüme kavuştum. Beklediğimden daha kaliteli çıktı memnunum.

cerdemir' Alıntı:
Mert Bey sağolsun tişörtüme kavuştum. Beklediğimden daha kaliteli çıktı memnunum.
cemal mrb nasılsın sen t-shirtine kavuştun ama biz sana kavuşamıyoruz marinadan beri özletme kendini. :D

polar kesinleşirse haberdar ederseniz sevinirim.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sedat polar yokmudur, kış geldi

yol' Alıntı:
Heytem abi bir kaç yerle görüşmeler devam ediyor, kesinleşir kesinleşmez en azından ön duyurusunu hemen yaparız.

Evet, kış geldi. Görüşmeler bahar gelmeden biter diye umuyorum ;D Ben XL için ön sipariş verebilir miyim?

Araç sticker'larının resimleri var mıdır?

Polar istiyorum ... Kış geldi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR