kartalveat
Zirve
Eski forum düzeninde; o anda sitede mevcut kullanıcıların adlarını ve üye olmayan kullanıcı sayılarını görebiliyorduk.Şu an bu özellik hala varda ben mi göremiyorum yoksa kaldırıldımı
Orhan Bey aşağıya doğru giderseniz, isminizin altında o bilgiler var (telefonda).
Hüşeyin bey yanıt için teşekkür ederim.
Fakat ben bilgisayardan bakıyorum.
Telefonum ise sadece alo demeye yarayan bir cihaz.
Orhan Bey șu anda bilgisayarla forumdayım. Sağ tarafta, ismimin altında bahsettiğiniz bütün bilgiler var. Bilgisayarda gördüğümüz sayfayı fazla büyütürsek bu bilgiler sağ tarafa kayıyor ve görünmez oluyor. Sayfayı küҫülterek bir deneyin. Biliyorsunuzdur ama genede aҫıklayayım. Sol ișaret parmağı ile strl veya ctrl tușuna basarak, farenin tekerini size doğru ҫevirin.
Selamlar, iyi günler.
Bahsettiğim o anda forumda üye olan kimler varsa adları görünüyordu.
Sizin bahsettiğiniz resimde okla işaretlediğim yer mi
Ekli dosyayı görüntüle 519795
Başka chromdan da grişi yaptım sonuç değişmedi.ayarlara baktım bir şey görmedim.Bende çıkmıyor nedense.Okla ișaretlediğiniz yer benim bilgisayarda böyle görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 519796
Başka chromdan da grişi yaptım sonuç değişmedi.ayarlara baktım bir şey görmedim.Bende çıkmıyor nedense.
Burayı görmek için yönetici ayarımı gerekiyor bilmiyorum.
Önceki versiyonda sizin ekran görüntünüzde olduğu gibi online olan üyeleri görebiliyordum.
Sedat Beyden yardınm rica ettim. Yardım iҫin mesajı gönderdikten sonra forumdan ҫıkıș yaptım ve üye olmayarak giriș yaptım. Foruma girenlerin listesini ve üyelerin isimlerini üye olmadan da görmek mümkün. Galiba sorun forumda değil ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Sedat Beyi bekleyelim.
Eski forum düzeninde; o anda sitede mevcut kullanıcıların adlarını ve üye olmayan kullanıcı sayılarını görebiliyorduk.Şu an bu özellik hala varda ben mi göremiyorum yoksa kaldırıldımı
Orhan Bey merhaba,
Yeni sistemde yetkilendirme ayarlarından kaynaklı bir sorun sanırım. Arkadaşlara ilettim, en kısa sürede halledeceklerdir.
Sağlıcakla