Olmaz mı Nejat hocam? 4 tanesi 100 Lira, yanında 1 tane de hediye
Şaka bir yana sadece tişört aldığınızı düşünmeyin. Bildiğiniz gibi derneğimiz yeni kuruldu ve vereceği eğitim gibi hizmetlerden sağlayacağı gelirlerle kendi kendini ayakta tutabilecek hale gelene kadar maddi desteğe ihtiyacı var. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar geçen 5 ayda proje çalışmalarımızı 85m2'lik bir ofiste yürütmeye çalıştık ama hem ofis ortamına sığmadık, hem gönüllü olabilecek üyelerimizi proje çalışmalarına (özellikle fotoğraf grubunun tarih ve sanatla ilgili çok güzel projeleri var, hepsi yakında
) davet edemedik, hem de halen tüm üyelerimizi davet ederek kutlayacağımız bir açılış yapamadık. Bunlar gibi birçok sıkıntının başlıca sebebi dernek ofisinin darlığıydı... En azından ayda bir kez de olsa tüm üyelerimizle birlikte olabileceğimiz büyüklükte bir bahçesi olan, daha geniş bir çalışma ortamının arayışı içerisindeyiz. Sahibinden.com'da arama yaptığımızda Çekmeköy ve Beykoz köyleri civarında 1000 Lira ve altında bahçeli (site içinde veya müstakil) villalar olduğunu gördük. Eğer şehir merkezine daha yakın bir yer bulamazsak apartman dairesine sıkışmış bir ofis yerine, tercihimiz şehir dışında bile olsa böyle bir mekan olacaktır.
Şimdi durduk yere bunları neden anlattım?
1- Sadece tişört aldığınızı düşünmeyin, alacağınız her bir tişörtle derneğin bir adım daha atmasına katkınız olacak.
2- Bahsettiğim gibi bahçeli bir mekan gözünüze çarptığında lütfen bana özel mesajla haber veriniz
Sevgiler, saygılar