Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün sipariş ettiğim bir adet M beden tişört 10 dakika önce elime geçti. Kumaşı çok kaliteli ve rahat, birinci sınıf bir işçilikle yapılmış. Dokunduğunuzda kaliteye dokunduğunuzu bariz hissediyorsunuz. Standart esprili siyah tişörtlerin kumaşı gibi değil yani
Beden olarak da diğer tişörtlerden biraz daha bol gibi geldi bana. Üstüme tam olur diye düşünmeme, hatta bir an L mi alsam diye tereddütte kalmama rağmen M beden bana hafiften büyük geldi, sevdiğim gibi dökümlü oldu. İleride bir tane daha almayı düşünüyorum. Tabi kış için eğer bir polar veya sweatshirt planı varsa da takip ediyor olacağım
Bana tişörtü ulaştıran, en önemlisi bu bayram-dernek telaşı içinde ilgilenen, kahrımı çeken, değerli abim Mustafa Kemik'e samimi bir teşekkürü borç bilirim.
Tekrar merhaba. 14 Eylül 2009 günü mailde belirttiğiniz banka hesabına iki adet tişört bedeli için 40 TL EFT yapmıştım. Tişörler gecikince bu gecikmenin bayram ve taşınma telaşından kaynaklandığını öğrendim. Hatırlatmak adına tişörtleri sabırsızlıkla beklediğimi bildirmek isterim. Malum kış geliyor. Bu sezon hiç değilse birkaç gün giyelim. Aşağıdaki adrese 2 ADET XL tişörtü kargo bedeli tarafımca karşılanmak üzere gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Gecikmeden dolayı özür dileriz. Sizin de bildiğiniz gibi, gecikme bayram telaşı ve özellikle dernek taşınma işinden dolayı kaynaklanıyor. Durumunuzu Sedat'a ileteceğiz.
En kısa zamanda tişörtlerinize ulaşmanız dileğimle.
İkiz kızlarımız Pazartesi günü bize sürpriz yaparak erkenden dünyaya dalmak istediler. Neyseki her iki kızımızın ve eşimin sağlığı çok iyi. Tişörtleri alalı bir kaç gün olmasına karşın, bu yoğun gündem nedeniyle deneme ve dokunma imkanım olmamıştı. Yeni bakabildim. Oldukça güzel ve kaliteli olmuş. Sanırım yarın ikizlerimizle birlikte hastanaden çıkacağız ve ben yarın gün boyunca yeni tişörtümü giyeceğim. Emeği geçen herkese teşekkürler.