Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,690
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

ilkem' Alıntı:
Tişörtlerden almak istiyorum.Maksat yardım amaçlıda olsa etrafa havada atmak var dimi ;) Gidip görüp alacağım bi adres yokmu.

Merhaba Fatih ,

İstanbul'da olduğuna göre ziyaret etmen gereken arkadaşımız ;

ulusotomotiv' Alıntı:
ulus otomotiv

atatürk sanayi sitesi 2.kısım 26.sokak 1056 numara

0212 328 40 13
0554 280 21 87 telefonlardanda ulaşabilirsiniz her beden tişörtle beraber sticerlerimizde mevcuttur

Etiketler

Güle güle giyin Asiyeciğim, sana da çok yakıştı :smiley:

NEHİR' Alıntı:
Ben de hafta sonu Zerrin (Ceranus) un sayesinde kavuştum Gezenbilir Tişörtüme.. harika renkler ve uyumlar, hele yazısı müthiş ayrıcalıklı YOLDAN ÇIKANLARIN YERİ ... çok rahat kullanıyorum, bedenim M ama S bedeni de gayet iyi oldu... tavsiye ediyorum arkadaşlar...

Alıntı sahibi: ilkem, Tarihi: Bugün 02:25:59
Tişörtlerden almak istiyorum.Maksat yardım amaçlıda olsa etrafa havada atmak var dimi Gidip görüp alacağım bi adres yokmu.

hava atmak demiyelimde yolda birbirimizi tanıma açısından iyi oluyo işim gereğide hep giydiğim için bir yere gittiğimde yolda aaa gezenbilirdenim bende diyen oluyo mesele gecen gün metroda denk geldi ankaradan gezmeye gelmişler tişçrtden yazıyı okuyunca bizde gezenbilirdeniz dediler yolu gezene soralım diterek samimi bir hava oluşdu ve gitmek istedikleri yere kadarda bırakdım :smiley:)) anlatmak istediğim şu normal zamanlarda bile giyersek çok zevkli sohbetler oluyo

ceranus' Alıntı:
Güle güle giyin Asiyeciğim, sana da çok yakıştı :smiley:

Teşekkür ediyorum Zerrin tekrar tekrar... Bu arada önümüzdeki hafta sonu için program hazır, Serhat'la kritiğini yapıyoruz, şimdilik bir sorun yok, onun nöbet sorunu dışında..

Maslak tarafına yolum düşerse Ulus otomotive uğrayıp almak istiyorum hem bana sticker lazım Karavan bölümünde tüm dostların ortaklaşa fikirleri ile kendi el becerimizle yaptığım otokaravanıma Gezenbilir stiçker'ından başka takmam ve seve seve taşırım.

merhaba
bende nezamandır bu t-şhortlerden almak istiyordum.
ben erzincandayım bana kargo ile gönderebilirmisiniz.1 adet (m) beden.
hesap bilgilerinizi verirseniz ücreti yatırayım.

ha birde stickerlardan istiyorum onlardanda temin edebilirmiyiz.

paraglinesinan Merhaba, hesap bilgilerini veriyorum,

Banka Hesap Bilgileri;
Sedat AÇIL
Finansbank Bahçelievler (932) Şubesi
10918671 Numaralı TL Hesabı

ulusotomotiv' Alıntı:
ulus otomotiv

atatürk sanayi sitesi 2.kısım 26.sokak 1056 numara

0212 328 40 13
0554 280 21 87 telefonlardanda ulaşabilirsiniz her beden tişörtle beraber sticerlerimizde mevcuttur

kısmetse bu hafta uğrarım kardeşim inşallah.

ulusotomotiv' Alıntı:
Alıntı sahibi: ilkem, Tarihi: Bugün 02:25:59
Tişörtlerden almak istiyorum.Maksat yardım amaçlıda olsa etrafa havada atmak var dimi Gidip görüp alacağım bi adres yokmu.

hava atmak demiyelimde yolda birbirimizi tanıma açısından iyi oluyo işim gereğide hep giydiğim için bir yere gittiğimde yolda aaa gezenbilirdenim bende diyen oluyo mesele gecen gün metroda denk geldi ankaradan gezmeye gelmişler tişçrtden yazıyı okuyunca bizde gezenbilirdeniz dediler yolu gezene soralım diterek samimi bir hava oluşdu ve gitmek istedikleri yere kadarda bırakdım :smiley:)) anlatmak istediğim şu normal zamanlarda bile giyersek çok zevkli sohbetler oluyo

düşüncene büyük saygı duydum,aydınlatmış oldun önemli bir konuda beni teşekkürler.

12 eylül cmt 4.geleneksel ramazan fotoğraf gezisine kim gelecekse bana en küçük boydan (yanılmıyorsam xs) bir tişört getirebilirrmi ? Teşekkür ederim.1 tane istiyorum daha önceki sipariş elime geçmedide

Siparişini vermiş olduğum tşörtler dün itibarı ile elime ulaşmış bulunuyor.
Dizaynında, üretiminde, dağıtımında emeği geçen tüm forum üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Malum önümüz kış, Paşam mesajı aldın sanırım :smiley:

camouflage' Alıntı:
Siparişini vermiş olduğum tşörtler dün itibarı ile elime ulaşmış bulunuyor.
Dizaynında, üretiminde, dağıtımında emeği geçen tüm forum üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Malum önümüz kış, Paşam mesajı aldın sanırım :smiley:

Katılıyorum İlhami.. Önümüz kış ilgili mercilere duyurulur... Şöylee aynı renklerden oluşan harika bir sweet hiç de fena olmaz..:smiley:

Kalbimiz birmiş :smiley: Bugün hava serinleyince Tişortuma bakıp, sweet shirt yada polarım da olaydı tam olacaktı dedim içimden :smiley:

Kış sezonu oldukça yakın. Daha kalın giysilere ihtiyacımız var :D
Üşütüp hasta olmamızı istemezsiniz değil mi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR