Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 334
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,690
Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

yol' Alıntı:
Volkan üzüldüm şimdi. Adres olarak "Bolu PTT Şubesi" dediğin için PTT'de çalıştığını yada posta kutun olduğunu sanmış kargoyu yapan arkadaş. Eğer ihtiyacın varsa sadece ikametgah senediyle dilediğin PTT şubesine başvurarak çok makul bir ücrete posta kutusu kiralayabilirsin kendine.

Bu arada güle güle giy tişörtünü :smiley:

teşekkür ederim gerçekten güzelmiş :D

Etiketler

Sedat Bey; tişörtüm geldi. Çok teşekkür ederim. Kaliteli ve rahat bir giysi. İlerde bir tane daha almayı düşünüyorum. Selamlar...

Çok övgüler geldi tişörtlere, 2 tane yetmeyecek galiba :D Henüz kavuşamadık ama giymek için sabırsızlanıyorum :smiley:

yol' Alıntı:
Nursel kargon çoktan gelmiş olması lazım, Ender Uzun ismine gönderildi sanırım?
Mutlaka gelmiştir hocam. İzinde olduğum için bilemiyorum.Kendimi işlerden soyutladığımdan işyerin aramak da istemedim :smiley:

bugün gittim, maslak ulus otomotivden 2 adet t-shirt ve 1 takımda çıkartma takımı aldım. ünal abim yardımcı oldu sağolsun

tshirt on numara gerçekten. işten çıkarken gömleği çıkarıp tshirt giydim :D

aklında soru kalanlar için belirtiğim benLCW den m beden giyiyorum, aynı bendeni aldım cuk oturdu kesimi bol,rahat.....

alın giyin gülegüle kullanın .......

Gezenbilir Tişörtünüzü güle güle kullanın Özkan bey ,

Bursa da t-shirt lere ulaşabileceğimiz arkadaş/mekan var mı yoksa kargoyla mı almamız gerekiyor?

Not: XXL in bana olup olmayacağı konusunda tereddütte kaldığımdan soruyorum bu soruyu, yanlış anlaşılmasın...

merhabalar daha t shirt almak nasip olmadı ama ulus otomotivi kaydettim yolum düşünce mutlaka alıcağım.fakat bir sorum olucak bunun gibi kışlık birşeyler düşünülüyor mu?polar yağmurluk vb. gibi ??? ??? varda benim haberim yoksa şimdiden özürlerimi iletirim ;)

taiga' Alıntı:
Bursa da t-shirt lere ulaşabileceğimiz arkadaş/mekan var mı yoksa kargoyla mı almamız gerekiyor?

Haldun abi Kaan'a (Nilüfer'de) göndereceğim, adres bilgilerini yazarım buraya.

civciv' Alıntı:
fakat bir sorum olucak bunun gibi kışlık birşeyler düşünülüyor mu?polar yağmurluk vb.

Ekim ayına birşeyler hazırlamaya çalışıyoruz, duyurusu yine forumlardan yapılacaktır.

Arkadaşlar merhaba Kıbrıs dan Gökhan ASLAN
İstanbuldan arkadaşıma 5 adet t shirt aldırdım ve t shirt ler bu gün geldi.Bende bu 5 tshirt ü 4 arkadaşıma verecem gerçekten güzel ve kaliteli;Tshirt üzerine bir de şapka yapılırsa birbirini tamamlar yine teşekkürler ellerinize, gönlünüze sağlık.

Ben de hafta sonu Zerrin (Ceranus) un sayesinde kavuştum Gezenbilir Tişörtüme.. harika renkler ve uyumlar, hele yazısı müthiş ayrıcalıklı YOLDAN ÇIKANLARIN YERİ ... çok rahat kullanıyorum, bedenim M ama S bedeni de gayet iyi oldu... tavsiye ediyorum arkadaşlar...

Tişörtlerden almak istiyorum.Maksat yardım amaçlıda olsa etrafa havada atmak var dimi ;) Gidip görüp alacağım bi adres yokmu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR