Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,184

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

dturan' Alıntı:
Taze istavrit ve hırsızlı lüfer takımı. Yanlız iğne uçlarını biraz yamultun ;)
Benim oltayla rekorum (mrdnmz bilir) 4kg. Kalkan 4,5 kg kırlangıç. :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla bizde aynı taze sitavrit ve hızrsızlı takım kullanıyoruz ama bu taraflarda lüfer pek yok.kalkan avını hiç yapmadım.daha çok tatlı su balıkçılığı yapıyorum.

hakkı57' Alıntı:
valla bizde aynı taze sitavrit ve hızrsızlı takım kullanıyoruz ama bu taraflarda lüfer pek yok.kalkan avını hiç yapmadım.daha çok tatlı su balıkçılığı yapıyorum.

Menekse yaylasindan denize hengi ara geldiniz :smiley:
Konu nerelere gelmis ? Bence gene kara donelim ve yeniden yapamadigimiz LR bulusmanin yerine karar verelim derim ;)
Burak

Konu balık olunca ister istemez bira dağıttım konuyu kusura bakmayın.

Alternatif olarak ben Bahçeşehir diyorum :smiley: şimdiden 5cm kar oldu burada :smiley: haberiniz olsun.

Buluşma seçimlerinde benim ilk yer önerim yalıköy çilingoz arasındaki ormanlardı yine alternatif olabilir. Hem göl kenarı hem orman içi. Fotoğrafını bulabilirsem eklerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merak edenlere:
Kamp yaptığımız yer 910 metrede imiş ve yaylanın güneyindeymişiz.

Koordinatları:
N 40 35.026
E 29 54.225

Benim gezip geri geldiğim yer gerçektende Menekşe Yaylasıymış. Kampolarakta çok yakınmışız..

yayla.jpg

irimi' Alıntı:
Benim gezip geri geldiğim yer gerçektende Menekşe Yaylasıymış. Kampolarakta çok yakınmışız..

Ahmet biz donustede zor yolu secmisiz sanki.
Kirinti tarafina insek iznikin ordan daha kolay inermisiz gibime geldi

BOBO' Alıntı:
Ahmet biz donustede zor yolu secmisiz sanki.
Kirinti tarafina insek iznikin ordan daha kolay inermisiz gibime geldi

Kuzey doğudan güneye inip kamptan sonra Kuzey batıdan çıkmışız. Bütün yolun kaydı var. Var da onu nasıl rota göstereceğim hatırlamıyorum :smiley:

Geziye başlayıp bitirene kadar olan iki günlük rotamız ektedir. Grubu bulmadan evvel yanlış olduğunu düşünüp geri döndüğümüz yol tamamen ters yöne gidiyormuş meğersem :smiley:

Ekli dosyalar

• menekse.gpx
    473.4 KB · Görüntüleme: 365

Selamlar

Kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun inşallah aracında fazla hasar yoktur
bunun haricinde çok güzel ve maceralı bir gezi yapmışsınız
geçtiğimiz yıllarda menekşe ve ayışığı vadileri ve kar tepe gezilerine katılmıştım
menekşe yaylası gezimizde 25 - 30 civarı araç ve bir de unimog katılmıştı
35" 38" inch lastikli araçların düşük çaplı lastikli araçların önünde gitmesi problem yaratmıştı,
hemen hemen extrem lastikli bütün araçlar zorlandı ( ok 144 takılı niva hariç )
bazı marka M/T lastikli araçlar ve A/T lastikli araçlar sanki asfaltta gider gibi gitti ( hafif kaymalar sayılmaz )
dönüşe geçtiğimizde inişin çıkıştan daha zor olduğunu anladık
yazılanlardan kaza geçiren aracın kurtarılıp kurtarılamadığını anlamadım eğer bir sıkıntı varsa ve yazarsanız İzmit Bahçecik ve Gölcükteki bölgeyi bilen arkadaş ve tanıdıklarımdan mümkünse yardım etmelerini söylerim ve bende gelmeye gayret ederim,

mrdnmz' Alıntı:
Derya kiyak araban var valla :smiley:.
avatarlık,karpostallık bir resim olmuş . harika görünüyor karın içinde,allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.