Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,145
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var. kaza yapan arkadaşlara ulaşmaya çalışıyoruz ama araçta 4 kişi olduklarından isim konusunda bazı belirsizlikler var. Vural, cihan, burak gibi isimler bizlerin aklında kalan isimler ama en son katılım listesinde isimleri yok.

Listenin son hali buydu.

01- Derya Turan
02- Burak Dokur
03- Ender KURUTLU
04- Nejat ve saz arkadaşları
05- Özgür Yörüker
06- İbrahim Gülay
07- Mert Kiğılı
08- Zafer Bager
09- Sedat Açıl
10- Efe Karaismailoğlu
11- Berk & Onur Güneri brothers
12- İbrahim Yeter +1
13- Meriç Bager
14- Cenk SARIKAYA
17- Naci + Ahmet
18- Engin ERKILINÇOĞLU
19- keyifadamı
20- Ahmet Erçiro & Besim Titiz
21- Altuğ Özsoydas
22- Emre Dönmez
23- Murat KESKIN&Ahmet CIBIR (Kdz.Eregli.)

Bu arkadaşları tanıyan telefonunu bilen ulaşabilecek olanlar bilgi verirse yardıma ihtiyaçları varmı yokmu bilmemiz açısından iyi olur.

Etiketler

Arkadaşlar karlı havalarda yanımızda bir takım zincir bulundurmamız gerektiğini unutmayalım, özelliklede mahmuzlu zincir olursa 10 numara olur diye düşünüyorum...

Devrilen aracın plakasını bilen varsa ben tel.konusunda yardımcı olurum

Bu aksam itibari ile 5 gunluk yogun kar yagisi bekliyoruz bolgede. Yagmadigi zamanlarda da don yapacak. Bolgeye giris cikis sorun olacak. Ancak mahmuzlu zincirlerle gidilebilir. Ve en fazla 2 mecur kalinirsa 3 arac.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151883276963878&l=7175325139785842888

Biraz güzel şeylerden bahsedelim :smiley:

Bobo Nefis görüntüler,

Arabası devrilen arkadaşların iletişim bilgileri lazım, inşallah burayı okurlarda yazarlar, bir kez daha geçmiş olsun diyelim istiyoruz,

Daha detaylı bir yazıda yazacağım

herkese selamlar

Ender

Güzel ve güzel olduğu kadarda zor bir kamp olmuş.bizde pazar günü 6 araç tv vericilerinin oraya çıktık.Gündüz -5 dereceydi,geceyi düşünemiyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99636.0

Güzel ve maceralı bir gezi olmuş kaza yapan arkadaşınızada geçmiş olsun.
Mevki neresiydi söyleyen olmadı herhalde yada ben göremedim?

alperalpi' Alıntı:
Tarife göre vardık menekşe yaylasına ama doğru yerde miydik emin değilim,
Öğleden sonra vardık ve keyif aldık açıkçası.

Heh Alper Bey tesekkuru unutmustum bende. 6 saat karla bogustuktan sonra menekse yaylasinda Alper Beyleri bulmak inanin colde vaha bulmak gibi birseydi. Zira atesi yakmislar , nispeten korunakli bir alana konuslanmislardi. O kadar yorgunlugun ustune hazir bir ates cok iyi geldi. Birde bunun yaninda Alper Bey ve arkadaslarinin misavirperver yaklasimlari nefisti.
Birkez daha buradan cok tesekkur ederiz kendilerine.
Burak

EKARAIS' Alıntı:
Cumartesi günü saat 15h00' de İstanbul'dan hareketle saat 17h00'de Yuvacık barajına vardım. Ender aradı. Aman Efe abi yukarılar felaket bizi bekle aşağı iniyoruz. Başka yoldan çıkmayı deneyeceğiz. Tabii bu görüşme sık sık kesilen birçok telefon görüşmesi şeklinde yapıldı.
Haberleşmenin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Uydu telefonu olanlar bu faaliyetlerde mutlaka yanlarında getirmeliler.
Benim de zincirim yoktu. Bu da ne kadar hazırlıksız olduğumun göstergesidir. Bu sebeple Aytepe'den öteye gitmeye hiç niyetlenmedim. Orası da kamp atmak için uygun değildi. Bu yüzden akşam geri döndük.
Kaza geçiren arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Allahtan yara almadan kurtulmuş.
Burak, Altuğ ve Ahmet kamp yerine ulaşmış. Onları tebrik ediyorum. Orada yalnız bıraktığımız için de çok üzgünüm.
Herkese Selam ve Sevgilerimle
Efe

Efe Abicim ,
Eger hepimiz cikabilseydik cok guzel bir kamp olacakti. Keske ilk takilmaya basladigimiz alanda durup kamp atsaymisik.
Bu kadro ile bir kez daha deneyelim derim . Ama tabi daha kolay bir rotayi :smiley:

irimi' Alıntı:
Bir sonraki gezimiz ne zaman? Daha zor bir yer bulalim :D Saka bir yana fotograflari aksama yuklerim.

Ahmet bir kez daha iyi bize katilmissin diyorum. Hakketen cok yardimci oldun ve bir kez daha tesekkurler.

Burak

troyexplorer' Alıntı:
Güzel ve maceralı bir gezi olmuş kaza yapan arkadaşınızada geçmiş olsun.
Mevki neresiydi söyleyen olmadı herhalde yada ben göremedim?

Mevkii söylendi söylenmesine de söylendiği halde kaybolduk veya meteorolojik nedenlerle hedefe ulaşılamadı :smiley: Kimbilir söylenmese ne olurdu :D Mevkii İzmitin güneyinde Beşkayalar tabiat parkı, Menekşe yaylası idi.

BOBO' Alıntı:
Ahmet bir kez daha iyi bize katilmissin diyorum. Hakketen cok yardimci oldun ve bir kez daha tesekkurler.

Burak

Bobocuğum hem aranızda olmaktan hemde yardım edebilmekten büyük zevk aldım. Bir dahakine daha da iyi hazırlanırız. Bu bize ders oldu :smiley: Daha sağlam halat arayışına girdim bile :D Birde tavan sepetini alırsam malzemeleri koymam kolaylaşır. İyiki o uzun çekme halatını almışım yanıma. Sabah evden ayrılırken " ne olur ne olmaz ben en iyisi alayım" dedim ve aldım. İçgüdü.. En yakın zamanda gidelim bir yerlere

Herkese Selamlar

Öncelikle Etkinliğimiz 4 araçın menekşe yaylasına ulaşması ile tamamlandı. VE LR buluşması gerçekleşti.

Ulaşan Araçlar
1 Adet defender
1 adet discovery II
1 adet Discovery III
1 Adet Syncro T3

Bu araçların Pilotları ve Co pilotlarını canı gönülden kutluyorum, (defender'daki arkadaşların isimlerine vakıf değilim mesajımı okurlar ise lütfen kendilerini tanıtsınlar )

Sevgili Burak Dokur'u Altuğ Özsoydaşı ve Sinan Dölek'i tebrik ediyorum çok gerçekten araçları ekipmanları ve birlikte Menekşe Yaylasına ulaştılar.
Ahmet Erciro'ya ayrıca teşekkür etmek isterim, çünkü hem cesaret gösterip önde kalan ekibin peşinden devam etti, hemde onlara çok destek oldu.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Nefis görselleriniz olduğunu biliyorum lütfen Forumda paylaşalım,

Kazaya Gelince;

Çok talihsiz bir olay, Kazalar her yerde her zaman oluyor, olur. Biz çok şanslıydık kimseye bir şey olmadı. Dağlarda çok kazalar görmüş, bir amatör dağcı bir doğa sporları sevdalısı olarak en sevindiğim olay hiç bir şekilde yaralanma ve can kaybı olmaması. Çünkü genelde dağlarda olan kazalar yaralanmalı bile olsa genelde ölümle sonuçlanıyor.

Bununla Birlikte kazaya çok üzüldük tüm ekip, evet can kaybı olmadı ama araç hasarlandı, Aracın sahibi olan arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun diyorum, telefon numarasını hala arıyoruz, bulur bulmaz telefon edip bir kez daha geçmiş olsun diyeceğim.

Kazanın olduğu yerden bir çok arkadaşımızla geri dönüş yaptık, Buluşamadığımız bir çok arkadaşımızda oldu, ciddi hava koşulları oluştu çok kısa süre içinde. Maceralı bir gezi oldu, her yönüyle hafızalarda kalacaktır.

Bu gezide tanışıp arkadaş olduğum sevgili Derya, Özgür, Emre, Ünal, Emre iyiki varsınız en kısa zamanda yine maceralı bir etkinlikte buluşalım. Mustafa yol tariflerinde çok yardımcı oldun, emeğin tartışılmaz.

Erman abi, Efe abi ,Sevgili Mehmet, İbrahim abiye, Hüsoff'a güzel dostlukları ve destekleri için çok teşekkür ederim.

Ereğli'den sevgili Murat kardeşimiz ve Co pilot arkadaş size de bize yolda verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Kısaca Konvoy'da olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda yeniden buluşup yeni bir etkinlik yapabilmek dileklerimle.

Ben malesef çok fotoğraf çekemedim, sizler paylaşırsanız süper olur.

Bu Gezi'den çıkarılacak bazı dersler var;

1. Yılın ilk ciddi Kar yağışı her zaman tehlikelidir. Vakumlu kar lastiği kullanmak şart.

1. MT lastikler Buz olunca hiç çalışmıyor pilotaj ve araçlar her ne kadar önemli olsada araçlarda zincir şart.

2. İletişim çok çok önemli çekmeyen cep telefonları ciddi dezavantaj telsizlerde konvoy dışında bir işe yaramıyor. Konvoy'a katılacak tüm araçlarda telsiz olması çok önemli.

Herkese Saygılar & Selamlar

Ender

Sevgili Ender, öndekilerin peşine giderken başımıza bir şey gelmediğine emin olmak için geride kalıp bizi beklediğin için teşekkür etmek isterim.

endy' Alıntı:
Herkese Selamlar

Öncelikle Etkinliğimiz 4 araçın menekşe yaylasına ulaşması ile tamamlandı. VE LR buluşması gerçekleşti.

Ulaşan Araçlar
1 Adet defender
1 adet discovery II
1 adet Discovery III
1 Adet Syncro T3

Bu araçların Pilotları ve Co pilotlarını canı gönülden kutluyorum, (defender'daki arkadaşların isimlerine vakıf değilim mesajımı okurlar ise lütfen kendilerini tanıtsınlar )

Sevgili Burak Dokur'u Altuğ Özsoydaşı ve Sinan Dölek'i tebrik ediyorum çok gerçekten araçları ekipmanları ve birlikte Menekşe Yaylasına ulaştılar.
Ahmet Erciro'ya ayrıca teşekkür etmek isterim, çünkü hem cesaret gösterip önde kalan ekibin peşinden devam etti, hemde onlara çok destek oldu.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler, Nefis görselleriniz olduğunu biliyorum lütfen Forumda paylaşalım,

Kazaya Gelince;

Çok talihsiz bir olay, Kazalar her yerde her zaman oluyor, olur. Biz çok şanslıydık kimseye bir şey olmadı. Dağlarda çok kazalar görmüş, bir amatör dağcı bir doğa sporları sevdalısı olarak en sevindiğim olay hiç bir şekilde yaralanma ve can kaybı olmaması. Çünkü genelde dağlarda olan kazalar yaralanmalı bile olsa genelde ölümle sonuçlanıyor.

Bununla Birlikte kazaya çok üzüldük tüm ekip, evet can kaybı olmadı ama araç hasarlandı, Aracın sahibi olan arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun diyorum, telefon numarasını hala arıyoruz, bulur bulmaz telefon edip bir kez daha geçmiş olsun diyeceğim.

Kazanın olduğu yerden bir çok arkadaşımızla geri dönüş yaptık, Buluşamadığımız bir çok arkadaşımızda oldu, ciddi hava koşulları oluştu çok kısa süre içinde. Maceralı bir gezi oldu, her yönüyle hafızalarda kalacaktır.

Bu gezide tanışıp arkadaş olduğum sevgili Derya, Özgür, Emre, Ünal, Emre iyiki varsınız en kısa zamanda yine maceralı bir etkinlikte buluşalım. Mustafa yol tariflerinde çok yardımcı oldun, emeğin tartışılmaz.

Erman abi, Efe abi ,Sevgili Mehmet, İbrahim abiye, Hüsoff'a güzel dostlukları ve destekleri için çok teşekkür ederim.

Ereğli'den sevgili Murat kardeşimiz ve Co pilot arkadaş size de bize yolda verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Kısaca Konvoy'da olan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda yeniden buluşup yeni bir etkinlik yapabilmek dileklerimle.

Ben malesef çok fotoğraf çekemedim, sizler paylaşırsanız süper olur.

Herkese Saygılar & Selamlar

Ender

irimi' Alıntı:
Sevgili Ender, öndekilerin peşine giderken başımıza bir şey gelmediğine emin olmak için geride kalıp bizi beklediğin için teşekkür etmek isterim.

Ahmet valla seni ve aracını birazcık biliyor olmasam, ve aracını kısa bir zaman önce Belgrad ormanında incelememiş olsam, sana da gitme derdim,

Ama senin ben denemek istiyorum derken kendine güvenin işi çözdü, çokda doğru bir içgüdüymüş öndekilere de büyük katkısı oldu. Onlarda senin ciddi desteğinle yürüdüler, ve en önemli yanı da sizin göstermiş olduğunuz dayanışmanın bu etkinliğin ruhuna çok uygun olması. Benim durumum çok zordu çünkü önde geri döndürmesi çok zor 2 araç ve arkdaşlarım arkada da 7-8 araçlık geri dönmesi gereken konvoyum vardı, Eminim geri dönen konvoyun içindeki bir çok araç o bölgeyide rahat geçebilirdi, ama geri dönüş kararına da çok saygı gösterende oldu. Onlarada çok teşekkür ederim.

Senin gitmen sayesinde de yuarıda bıraktığım kendilerini, durumlarını, teçhizatlarını iyi tanıdığım arkadaşlarımla ilgili içim rahat etti. Tekrar teşekkürler

En kısa zamanda tekrarırını daha teçhizatlı yapalım

Selamlar

Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR