Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,139
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Bir kaç kare

SAM_1577.JPG

SAM_1556.jpg

Etiketler

Selam Ender konuyu çok güzel özetlemişsin bence hepimizin duygularını yazıya dökmüşün
Belirttiğin gibi bu gezinin tekrarını rövanşını fazla uzatmadan yapamayı isterim

SAM_1570.JPG

SAM_1564.JPG

SAM_1558.JPG

Arkadaşlar standart defender lastik durumu kar için çok kötü düz yolda gazı kestiğimde ters dönüyordu ;D
mahmuzlu zincirle daha yüksek kar ve dik rampalarda arkada kayık takılı şekilde mükemmel yol tutuşu sağlıyor dezavantajı hiç heyecan ve atraksiyon olmuyor ;D

Orada karşılaştığımız, bizi kamplarına davet eden dostlarımız.

DSC_3933.jpg

Kamp alanından görüntüler..

DSC_3934.jpg

DSC_3941.jpg

DSC_3943.jpg

DSC_3948.jpg

LandRover sahibi olmasam da Defender hayrani olarak o guzel arabalarin arasinda muhtesem bir gezi oldu. Basta Ender olmak uzere butun Gezenbilircilere tesekkurler. Kısa bir video cekmistim; http://youtu.be/fHFgXBYzmwo

IMG_1638.jpg

Kendi adima itiraf etmeliyim ki bu kadar degisken bir havayi beklemiyordum. Tamam buralarda gezmisligimiz var, tepelerine cikmisligimiz var ama 1,5 ya da 2 saat icinde 40cm kar beklemiyordum. Menekse yolunda 11 aracin actigi iz donus yolunda yoktu o derece.

Yine aracima (hem de hizli bir sekilde) alismami sagladi bu gezi. Ayrica da eksikliklerimi de anlamama. Zincir im yoktu mesela, cekme halatimda yoktu. Bunlar acil tamamlanacak. Telsiz yoktu listeye eklendi.

Lastiklerim 235/85/16 MT ve hic havasi ile oynamadik. Sadece 1 yerde aracimiz kaydi onun disinda sorun yasamadik. Onde giden 2 extreme lastigin bana hic kar birakmamasi sonucu rampada oldu. Simdi sakin kafayla dusununce belki de yanlis vites tercihim dolayisi ile aracin durmasina ve kaymasina ben sebep olmus olabilirim.

Fakat hakikaten unutlmaz bir geziydi. Bende herkes gibi tekrarini istiyorum :smiley:. Ama bu sefer hazirlikli olacagim.

Tek fotografim var onu tekrar yukluyorum :smiley:

tapatalk_1386503986384.jpeg

mrdnmz' Alıntı:
Yine aracima (hem de hizli bir sekilde) alismami sagladi bu gezi. Ayrica da eksikliklerimi de anlamama. Zincir im yoktu mesela, cekme halatimda yoktu. Bunlar acil tamamlanacak. Telsiz yoktu listeye eklendi.

Telsiz anteni telsizin kendisinden daha önemlidir ve sakın ucuzunu alıp tasarruf etmek istemeyin. Hatırlatmak istedim..

Türkiye'de beni çok memnun eden bir anten bulamadım. Şu ana kadar kullandıklarımın menzili fazla uzun değil. Ben İngiltere'de ki bir şirketten almayı düşünüyorum. Bakalım yeni anten ne olacak :smiley: Boyunun 2m civarı olmasını istiyorum.

Emre c. tesi biz yine gidiyoruz. 1. ekip çatalca karamandere den girip orman içinden belirsiz bir rotadan yalıköy sahile ulaşmayı planlıyoruz.
2. ekip direk yalıköye gidip kamp alanını hazırlıyacak. şansımız varsa kalkan avı için olta atacağız :smiley: gece kalınacak ama ben ne yaparım belirli değil.?

irimi' Alıntı:
Türkiye'de beni çok memnun eden bir anten bulamadım. Şu ana kadar kullandıklarımın menzili fazla uzun değil. Ben İngiltere'de ki bir şirketten almayı düşünüyorum. Bakalım yeni anten ne olacak :smiley: Boyunun 2m civarı olmasını istiyorum.
Bencede anten önemli. ben de şu an midland için takoz arayışındayım.
hakkı57 ' Alıntı:
kalkan avımı? ne güzel hem offroad hem balık avı :smiley:
Şansımız varsa ( eğer sahile çıkabilirsek) :smiley: olta atmayı deniyeceğiz bakalım. :smiley: 3 hafta önce karaburunda kalkan için olta attım 14 tane lüfer yakaladım. :smiley: neye niyet neye kısmet.

dturan' Alıntı:
Emre c. tesi biz yine gidiyoruz. 1. ekip çatalca karamandere den girip orman içinden belirsiz bir rotadan yalıköy sahile ulaşmayı planlıyoruz.
2. ekip direk yalıköye gidip kamp alanını hazırlıyacak. şansımız varsa kalkan avı için olta atacağız :smiley: gece kalınacak ama ben ne yaparım belirli değil.?

Tabii beni çağırmayın siz gidin zaten :(

dturan' Alıntı:
Bencede anten önemli. ben de şu an midland için takoz arayışındayım.Şansımız varsa ( eğer sahile çıkabilirsek) :smiley: olta atmayı deniyeceğiz bakalım. :smiley: 3 hafta önce karaburunda kalkan için olta attım 14 tane lüfer yakaladım. :smiley: neye niyet neye kısmet.

haydaaa bide lüferrr ??? ben gürpınardan boğaza kadar denemediğim yer kalmadı 1 aydan fazladır lüfer yok :mad: en son ekimde zeytinburnundan aldım birkaçtane.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR