özgür.yörüker
Kamp II
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)
Bir kaç kare
Bir kaç kare
mrdnmz' Alıntı:Yine aracima (hem de hizli bir sekilde) alismami sagladi bu gezi. Ayrica da eksikliklerimi de anlamama. Zincir im yoktu mesela, cekme halatimda yoktu. Bunlar acil tamamlanacak. Telsiz yoktu listeye eklendi.
Bencede anten önemli. ben de şu an midland için takoz arayışındayım.irimi' Alıntı:Türkiye'de beni çok memnun eden bir anten bulamadım. Şu ana kadar kullandıklarımın menzili fazla uzun değil. Ben İngiltere'de ki bir şirketten almayı düşünüyorum. Bakalım yeni anten ne olacak Boyunun 2m civarı olmasını istiyorum.
Şansımız varsa ( eğer sahile çıkabilirsek) olta atmayı deniyeceğiz bakalım. 3 hafta önce karaburunda kalkan için olta attım 14 tane lüfer yakaladım. neye niyet neye kısmet.hakkı57 ' Alıntı:kalkan avımı? ne güzel hem offroad hem balık avı
dturan' Alıntı:Emre c. tesi biz yine gidiyoruz. 1. ekip çatalca karamandere den girip orman içinden belirsiz bir rotadan yalıköy sahile ulaşmayı planlıyoruz.
2. ekip direk yalıköye gidip kamp alanını hazırlıyacak. şansımız varsa kalkan avı için olta atacağız gece kalınacak ama ben ne yaparım belirli değil.?
Çatalca diyorum olm, ondan birşey demedim. ayrıca çağırmamıza gerekmi var bende geliyorum demen yeterli kardeş biliyorsuntafa4196' Alıntı:Tabii beni çağırmayın siz gidin zaten
dturan' Alıntı:Çatalca diyorum olm, ondan birşey demedim. ayrıca çağırmamıza gerekmi var bende geliyorum demen yeterli kardeş biliyorsun
dturan' Alıntı:Bencede anten önemli. ben de şu an midland için takoz arayışındayım.Şansımız varsa ( eğer sahile çıkabilirsek) olta atmayı deniyeceğiz bakalım. 3 hafta önce karaburunda kalkan için olta attım 14 tane lüfer yakaladım. neye niyet neye kısmet.