Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)
Kış kampı için öngörü 8-9 ya da 15-16 Şubat. Ancak dediğiniz gibi kar yağışı bekliyoruz. Bolu Aladağ Göleti muhtemel kamp alanımız. İlgili başlık yakında açılacak.
Öncelikle Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
Güzel bir faaliyet olmuş,yanlız fotoğraflar da 4x4 lerin arasında bir vosvos camper gördüm,acaba bu araçdamı 4x4 sizlerle beraber tüm yol boyunca nasıl gelebildi anlıyamadım,formun tamamını okudum ama kaçırdığım biyermi var.?
Kazasız belasız nice faaliyetler dilerim..
Takipteyim..
Saygılar,
Teşekkür ederim,hemen incelemeye başlıyorum..şimdiden inanılmaz bir saygı duydum bu araca,o heybetli Defenderların yanında asi bir hippi gibi durmuş,
ap ayrı bir güzellik katmış ortama..
Kazasız belasız sürüşler dilerim,
Saygılar,
Derya araç Altuğ arkadaşımızın, VW gurubu gezilerinde birlikte kamplarımız var. Syncro Almanya menşeili olduğundan sayısız
forum ve bloglar mevcut İngiliz hayranıda az değil.
Syncroda T3 ler tam bir efsane ön arka kilitler, G vitesi ve arkadan itişli olmaları arazide müthiş işler yapmalarını sağlıyor.
2 handikabı var 2.1 benzinli boxer motorları var (3 arkadaşımda dizel motor ile değişim yaptı) ve Türkiyede 3-5 tane var.
Altuğ arkadaşımızın T3syncro su problemsiz bir şekilde Discovery 2 ve Discovery 3 ün gittiği her yere geldiği gibi akşam oluncada -4 derecede vebasto yakıp içinde yatmanın keyfi paha biçilemezdi.
Hakketen tam 4X4 dörtlük araçtır.
Burak uyarinca gördüm konuyu.
Herkes iltifat etmis benim Syncro icin.
Teknik bilgi ve sayisiz fotograf icin sevgili Eren'in kurdugu http://www.syncroturk.org/ sayfasini ziyaret edebilirsiniz. Orada ben daha syncromu almadan yaptiklari macerali gezilerin videolari ve syncronun (zamaninin) meshur visco coupling i hakkinda teknik bilgi de bulabilirsiniz
ayrica bir ara TRT icin cekilen bir "4x4 karavan" belgeseline de katildik ama bir montaj kurbani olduk. Malesef araclar hakkinda fazla birsey görülmüyor videoda.