Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Seferihisar üzerinde 2. bir buluşma yeri neresi olabilir arkadaşlar ? Birkaç arkadaş gibi bende İzmir dışından geleceğim çünkü (Kuşadasından).

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Merhaba arkadaslar oncelikle herkesin bayrami kutlu olsun... Bu geziye özel bir nedenden oturu izmir disina cikmak zorunda oldugum icin uzulerek katilamayacagim. bir son dakika degisikligi oldugu icin uzgunum, aklim sizlerde kalacak... sonbahardaki diger gezilerde bulusabimek dilegi ile size iyi eglenceler diliyorum...

pandipieri' Alıntı:
Merhaba arkadaslar oncelikle herkesin bayrami kutlu olsun... Bu geziye özel bir nedenden oturu izmir disina cikmak zorunda oldugum icin uzulerek katilamayacagim. bir son dakika degisikligi oldugu icin uzgunum, aklim sizlerde kalacak... sonbahardaki diger gezilerde bulusabimek dilegi ile size iyi eglenceler diliyorum...

Land Cruiser'ı yine göremeyeceğiz yani :-\ Bir sonraki geziyi arayı bu kadar açmadan yapalım da tekrar görüşelim en kısa zamanda :smiley:

legolas' Alıntı:
sanırım ben kendi aracımla bu parkurda yol alamam :( :(,beni yanına alabilecek olan var mı? :smiley:

Murat abi beni bir kişi yazmışlar ama ben ailemle geliyorum, araba dolu olmasa buyur gel.

Levent abi yemek yiyecek ne getireceğiz, ortak mangal mı yakılacak, ne gerekiyorsa söyle, bir gün önceden alalım, lütfen bu kadar kalabalıkla bir de alışverişe girişmeyelim bu sıcaklarda :smiley:

ozcour' Alıntı:
Murat abi beni bir kişi yazmışlar ama ben ailemle geliyorum, araba dolu olmasa buyur gel.
canın sağolsun Özgür, Balçova Manastır'dan sonra bir etkinlikte daha buluşma fırsatımız olcaktı ama nasip değilmiş.
Adaşımda (TezzMertek)gelemeyecek sanırım (Serkan'la gelecekti :()
arayı fazla uzatmadan bir etkinlik daha düzenlemek gerekecek sanırım :smiley:

Evren UYANIK' Alıntı:
Land Cruiser'ı yine göremeyeceğiz yani :-\ Bir sonraki geziyi arayı bu kadar açmadan yapalım da tekrar görüşelim en kısa zamanda :smiley:

Evren Selam,

Serkan gelemiyor diye etkinliği iptal etmiş değiliz ki.
Levent arkadaşımız 2. buluşma yerini ve güzergahı yarın öğlene kadar yazacağını söylemişti.

Bu arada sen Bostanlıdan feribot ile karşıya geçmeyi düşünüyordun ama feribot pazar günleri ilk seferini saat 10:15'de yapıyormuş.

ben bu linkin yalancısıyım.
http://www.izmir.bel.tr/vapur.asp?idd=2

Serkan beni alamıyorsa araca sen alırsın. Tabii tokat sobası işi yaş.
:smiley:

Serkan bana çok daha yakında idi. Benim ev İzban - Ulukent karşısında.
Pazar günü saat 08:40'da beni Konak Vapur İskelesi karşısında ki otobüs duraklarından alır mısın.?

Yoksa Serkan yok diye sende mi gelmiyorsun.?

ozcour' Alıntı:
Levent abi yemek yiyecek ne getireceğiz, ortak mangal mı yakılacak, ne gerekiyorsa söyle, bir gün önceden alalım, lütfen bu kadar kalabalıkla bir de alışverişe girişmeyelim bu sıcaklarda :smiley:

Özgür Selam,
Herkese kendi alışverişini yapıp gelmesi en uygunu.
Buluşma saati zaten geç yolumuz Seferihisar.
Daha ortada güzergahda yok.

Levent sağolsun. ;D

Uygun fiyatlı kesemizi ve midemizi zorlamayacak nevaleler ile çıkarız bu işin altından.
Mangalımızı ızgaramızı atalım çantaya ( ben ) :smiley: arabaya (sizler).

Arkadaşlar 1,5 aylık arabada sanayide söylediklerine göre kötü mazot yüzünden enjektör tıkanmış.aracım 1000-1500 devir arasında tekleyerek hareket ediyor. Bana aracı fazla yürütme biz araca müdahale etmeyelim garantisi bozulmasın pazartesi servise götür dediler. Acayip moralim bozuldu arkadaşlar ne hayaller kurmuştum bu gezi için. Yahu kendi kendime istediğim gibi çekme halatı bulamadım diye uğraşıp çekme halatı bile hazırlamıştım. Arkaya halat bağlıycak yer yok diye kelepçeyle kancayla çekme zımbırtısı yapmıştım. Acayip moralim bozuldu. Yakıtı şirket anlaşması var diye kadoil den alıyordum. Şimdiden günahını almıyayım yinede,servis kesin nedeni söyledikten sonra paylaşacağım

Son Durum;

1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi)
2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (2 Kişi)
3-Bahadir TIRYAKI Hyundai Galloper (2 Kisi)
4-Özgür (ozcour) Defender (4 Kişi)
5-Ziyacan Bayar Lada Niva (2 kişi)
6-Nadir Yapıcıoğlu
07-Mustafa DEMİREL, Toyota Hilux (1 kişi)
08-Mehmet YILDIZ, SsangYong (4 kişi)
09-M.Murat Kurucu
10-Tuğrul ( taz ) Suzuki Grand Vitara (2 kişi)
11-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi )

Araçsız Gelen

1 - Murat Öz ( TezzMertek) ( Evren'in araçta ya da Mustafa Ağabeyin Hiux'ta)

Toplam 11 Araç , 23 Kişi.

Adaşım istersen sende gel diğer araçlara kaynak yapaız. Mustafa Ağabeyin Hilux çift kabin zaten.

araç bilgisini güncelledim
[/quote]

TezzMertek' Alıntı:
Serkan gelemiyor diye etkinliği iptal etmiş değiliz ki.
Levent arkadaşımız 2. buluşma yerini ve güzergahı yarın öğlene kadar yazacağını söylemişti.
Yoksa Serkan yok diye sende mi gelmiyorsun.?

Gelmez olur muyum Murat, tabi geliyorum. Ben geçen seferki etkinlikten çok hoşnut kalmıştım, aynı kadro eksiksiz gelse, Serkan Hoca da gelse, hem Land Cruiser'a da binmedik demeyiz diyordum ama bir sonraki geziyeymiş kısmet. Kazım da Amerika'da galiba, Facebook'ta paylaşımlarını görmüştüm, o da gelememiş oluyor sanırım.

Konak'tan alırım tabi seni. Konak'taki tünele girmeden önce hemen sağda cep var, o durakları diyorsun di mi? Feribotla ilgili bilgi için de ayrıca teşekkür ederim. Bugüne kadar sabahın kör vakti hiç ihtiyacımız olmamış demek ki :D

Benim arabada ben, Emrecan ve Murat toplam 3 kişi olacağız, 2 kişilik yer hala boş. Hadi arkadaki yolcular için konforlu bir yolculuk olsun diyelim, 1 kişilik yer boş. legolas takılmak istersen yerimiz mevcut :smiley:

Evren UYANIK' Alıntı:
Konak'tan alırım tabi seni. Konak'taki tünele girmeden önce hemen sağda cep var, o durakları diyorsun di mi? Feribotla ilgili bilgi için de ayrıca teşekkür ederim. Bugüne kadar sabahın kör vakti hiç ihtiyacımız olmamış demek ki :D

Aynen Mutabıkız Evren.
Sırt çantam. Izgaram ve nevalelerim ile bekliyor olurum.
İzban + Metro Sağolsun. :smiley:

ozcour' Alıntı:

Yol üstünde alışveriş bence de zor olur. Gelirken yanımızda mangal, kömür, domates, soğan, biber, et, kavun, karpuz, peynir :p neyse bu kadar abartmayalım evde ne varsa buzluğa atar geliriz :smiley: Herkes ufak tefek bir şeyler getirirse ortaya atar ne varsa hep birlikte silip süpürürüz :smiley:

Tamam bn elektrikli süpürge getiriyorum.
;D

İyi akşamlar.

Yarın akşam tekrar gelirim net cafeye.

Görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri