Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,092
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Son Durum - Araç Listesi ve KAtılımcılar.

01-Levent BALIKAY, 0530-2527080 Opel Frontera, (Gezi Rehberi) (2 Kişi)
02- Mustafa DEMİREL, Toyota Hilux, (Rescue Team) (1 kişi)
3-Bahadir TIRYAKI Hyundai Galloper (2 Kisi)
4-Özgür (ozcour) Defender (4 Kişi)
5-Ziyacan Bayar Lada Niva (2 kişi)
6-Nadir Yapıcıoğlu
07-Mustafa DEMİREL, Toyota Hilux (1 kişi)
08-Mehmet YILDIZ, 0507-7683000 SsangYong (4 kişi)
09-M.Murat Kurucu
10-Tuğrul ( taz ) Suzuki Grand Vitara (2 kişi)
11-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi )
12- Rüstem Önel SsangYong actyon sport (3 kişi ) 0 532 455 75 98
13-Türker Gençoğlu(turkergen) vitara 3k (3kişi)

Araçsız Gelecek Kişiler;
1 – Murat ÖZ ( TezzMertek) – Rüstem Önel’in aracında Üçkuyulara – Mustafa Ağabey ile 
2 – Murat Sancak ( Legolas) – Evren Uyanık’ın araca Geçiş.
3 – Ertan Önal (Kutadgu) – Rüstem Önel’in Araç.

Toplam Araç Sayısı: 13
Toplam Katılımcı Sayısı: 31 Kişi

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

İyi Günler arkadaşlar.

Net Cafeden evimin yolunu tutayım. Telsizler Şarja. Soba külleri temizlenip içini doldurayım. Sonrada rahat nakliyat için ambalajlayayım.

Ertan ağabey günübirlik etkinlik yapar tarzda sırt çantası hazırlarsın.
Izgara ve nevale. Buzlu su. Tabii varsa da Uzo :smiley:

İyi Günler.

TezzMertek' Alıntı:

6-Nadir Yapıcıoğlu
09-M.Murat Kurucu
10-Tuğrul ( taz ) Suzuki Grand Vitara (2 kişi)
11-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi )
12- Rüstem Önel SsangYong actyon sport (3 kişi ) 0 532 455 75 98

Araçsız Gelecek Kişiler;
1 – Murat ÖZ ( TezzMertek) – Rüstem Önel’in aracında Üçkuyulara – Mustafa Ağabey ile 

Toplam Katılımcı Sayısı: 31 Kişi

Aracın gözünün içine bakıyorum, katılmak için. Yedektende olsa listeye benide ekleyin.

Erhan Oğuz 0532 5485783 Mitsubishi L200

parsbrujah' Alıntı:
Aracın gözünün içine bakıyorum, katılmak için. Yedektende olsa listeye benide ekleyin.

Erhan Oğuz 0532 5485783 Mitsubishi L200
TezzMertek' Alıntı:

6-Nadir Yapıcıoğlu
09-M.Murat Kurucu
10-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi )
11- Rüstem Önel SsangYong actyon sport (3 kişi ) 0 532 455 75 98
12-Türker Gençoğlu(turkergen) vitara 3k (3kişi)
13-Erhan Oğuz 0532 5485783 Mitsubishi L200

Araçsız Gelecek Kişiler;

Toplam Katılımcı Sayısı: 30 Kişi

el telsizi PMR için frekansımız 5.35

CB halk bandı için AM 11. kanalları kullanalım. Ben telsizimi yola çıktığım andan beri açık tutacağım.

Üçkuyular Buluşması için Yoklama listesi oluşturabilir miyiz gruptan ayrılma olmaması için

1. Buluşma yeri, Üçkuyularda buluşacaklar : (listeyi devam ettirelim ben bildiklerimi yazdım)

..
.
...
.
.
.

2. Buluşma yeri :

.
.
.
.
.
.

ozcour' Alıntı:

CB halk bandı için AM 11. kanalları kullanalım. Ben telsizimi yola çıktığım andan beri açık tutacağım.

Üçkuyular Buluşması için Yoklama listesi oluşturabilir miyiz gruptan ayrılma olmaması için

1. Buluşma yeri, Üçkuyularda buluşacaklar : (listeyi devam ettirelim ben bildiklerimi yazdım)

..
.
...
.
.
.

2. Buluşma yeri :

02-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi ).
.
.
.
.
.

Arkadaşlar geziye katılabilmek için bugün tatilden erken döndüm. Eve girmeden alış veriş yapalım dedik. Alış verişi yaptık, arabaya bindik arabada tık yok..Daha önce başıma gelmişti marş motoru kömürlerinden dolayı aynı problemi yapmıştı. Araca elektrik geliyor fakat marş motoru tık demiyor. Garip bir sessizlik. :smiley: aracı iterek çalıştırdm evin önüne getirdim. Eğer yarın marş basarsa geleceğim.Haa bu arada aracı kurcalarken 60 amper sigortayı da yaktım. Sigortayı düz bağladım. Yarın pazar 60 amper sigorta bulmak zor olur. yanında fazla 60 amper sigortası olan varsa getirirse sevinirim :smiley:. Yarın araç çalışıp geziye gelirsem ,durduğumuz bir kaç yerde çalışmazsa itecek yardımsever arkadaşları bekliyorum. :smiley: Bu arada eşim yarın yolda kalıcaz sorun olacak diye geziye katılma kararından vazgeçmek üzere:smiley:.Herşey tek marşa bakar :smiley:) yarın görüşebilmek ümidiyle..

hastalığımdan dolayı katılamıyorum, geçer diye bekledim ama hala toparlayamadım. bir daha ki sefere inşallah, herkese iyi eğlenceler...

bende 30 amp vardı, sanırım daha büyüğü de olabilir. (bıçak sigorta) İnşallah sıkıntı olmaz gelirsin abi

turkergen' Alıntı:
Arkadaşlar geziye katılabilmek için bugün tatilden erken döndüm. Eve girmeden alış veriş yapalım dedik. Alış verişi yaptık, arabaya bindik arabada tık yok..Daha önce başıma gelmişti marş motoru kömürlerinden dolayı aynı problemi yapmıştı. Araca elektrik geliyor fakat marş motoru tık demiyor. Garip bir sessizlik. :smiley: aracı iterek çalıştırdm evin önüne getirdim. Eğer yarın marş basarsa geleceğim.Haa bu arada aracı kurcalarken 60 amper sigortayı da yaktım. Sigortayı düz bağladım. Yarın pazar 60 amper sigorta bulmak zor olur. yanında fazla 60 amper sigortası olan varsa getirirse sevinirim :smiley:. Yarın araç çalışıp geziye gelirsem ,durduğumuz bir kaç yerde çalışmazsa itecek yardımsever arkadaşları bekliyorum. :smiley: Bu arada eşim yarın yolda kalıcaz sorun olacak diye geziye katılma kararından vazgeçmek üzere:smiley:.Herşey tek marşa bakar :smiley:) yarın görüşebilmek ümidiyle..
eğer 1-2 saat gibi erkenden seferihisara gelme durumun varsa ben aracını yaptırmak için usta bulurum hatta anımda gelecek olan kişi uzman oto elektrikcisi esnaf arkadaş. istersen beni telden ara 0530 2527080

.. - Ziyacan Bayar Lada Niva (2 kişi)
.
...
.
.
.

2. Buluşma yeri :

02-Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi ).
.
.
.
.
.

ben Hala bir kgs-ogs kullanıcısı olmadığım için güzelbahçe yönünden devam edicem arkadaşlar 2. buluşma yerine siz otobandan mı giriceksiniz?

ziyacanbayar' Alıntı:
ben Hala bir kgs-ogs kullanıcısı olmadığım için güzelbahçe yönünden devam edicem arkadaşlar 2. buluşma yerine siz otobandan mı giriceksiniz?
ziya bey 1.buluşma yerinde kararlaştırırsınız sahil yolu yada otoban diye. ama pazar günü o saatlerde sahil yolu müsait olur. yada siz erken çıkarsınız sahil yolundan gelerek güzelbahçe bitimindeki ışıklı kavşaktan seferihisar kuşadası istikametine dönüp yaklaşık 13 km sonra ulamış köyü ışıklı kavşakta saat 09.30 da sizinle buluşabilirim

Arkadaşlarla sabah konuşuruz, en olmadı 9:30 da yanındayım Levent abi ;)

tamam ziya bey. görüşmek üzere...

balikay' Alıntı:
eyvallah kardeşim...

Büyük lokma ye, büyük söz söyleme demişler. Bir süre önce ilan vermiştim daha iyi bir şey almak için bunu satayım diye. Alıcı çıktı bu gece 11'de aldı gitti vatandaş. Bir sonraki geziye artık :smiley:

Bu arada biz kadroyu genişlettik. Emrecan'ın dışında Bayram adında bir arkadaşımız daha geliyor, kendisi Honda servisinde mekaniker. Ayrıca babam geliyor, emekli maden mühendisidir, dağları bayırları özlemiş, bize eşlik edecek o da :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri