Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Beni hangi ara listeden çıkarttınız ya ;D Ekleyelim hemen...

1. Buluşma yeri Üçkuyular:
Mustafa DEMİREL Toyota Hilux (Rescue Team) (1 kişi)
Özgür (ozcour) Defender (4 Kişi)
Türker Gençoğlu (turkergen) Vitara 3k (3kişi)
Ziyacan Bayar Lada Niva (2 kişi)
Evren UYANIK Toyota RAV4 (4 kişi)

2. Buluşma yeri :

Levent BALIKAY, 0530-2527080 Opel Frontera, (Gezi Rehberi) (2 Kişi)
Umut Altan (deepfish) Toyota Hilux (2 kisi )

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Evren UYANIK' Alıntı:
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme demişler. Bir süre önce ilan vermiştim daha iyi bir şey almak için bunu satayım diye. Alıcı çıktı bu gece 11'de aldı gitti vatandaş. Bir sonraki geziye artık :smiley:

Yazdığımı tekrar bir okudum da, yanlış anlaşılmaya müsait olmuş. Arabadan değil fotoğraf makinesinden bahsediyorum :D

Levent Bey çağrınızı yeni gördüm. Saat geç olmuş geri aramak istemedim.Yarın erken gelemeyebilirim. Ben sabah iskeleden arkadaşlarla buluşup geziye gelebilirim. Aksilikleri bir şekilde aşmaya çalışacağım. Şimdiden marş motoruna vurmak için uzun bir demir ayarladım bile :smiley: çalışmadığı yerde 2-3 kere vursam kendine gelir diye düşünüyorum :smiley:İlginize çok teşekkürler..

ziyacanbayar' Alıntı:
ben Hala bir kgs-ogs kullanıcısı olmadığım için güzelbahçe yönünden devam edicem arkadaşlar 2. buluşma yerine siz otobandan mı giriceksiniz?

otoban ucretsiz , kgs , ogs olmadan gecebilirsin , kusura bakma mesaji gec gordum , umarim okursun , bayram tatili sebebiyle 5 eylule kadar tali yol otoban :smiley:

arkadaslar sabah tam hazirlanirken acil bir isim cikti , baska bir geziye insallah , umarim keyifli bir gun olmustur , fotolari bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Bu geziye ait görseller ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79080.new#new sayfası üzerinden ulaşabileceksiniz.

İyi Seyirler.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ,

[attachment=1]

Seferihisar Off Road 083.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Bu geziye ait görseller ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79080.new#new sayfası üzerinden ulaşabileceksiniz.

İyi Seyirler.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ,

[attachment=1]

Kopyası (2) Seferihisar Off Road 083.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri