Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 134
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,060
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

toplanma yeri ve zamanı bellimi?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

İzmir Hilton Otelinin önünde toplanacağız.

Levent Balıkay otelde hepimize kahvaltı ısmarlayacak.

Sürpriz bozduğum için kusura bakma Levent.
;D

Levent,

Saati soruyorlar.? :smiley:

Rüstem bey ,

Latife yaptığımı anlamışsınızdır. Ben Levent ve Serkan'a özel mesaj çekere sormuştum toplanma yeri ve saati konusunda hala bana dönmediler. :(

Birde SMS çekip sorayım da buraya yazayım.
:(

latifeyi anladım tabii ki:smiley: ( olsa fena olmazdı ama! neeyse!)
yer ve zaman konusunu açıklığa kavuıturursanız sevinirim.
saygılar

İzmir trafiğinde önlü arkalı gitmek zor olabileceği için Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe taraflarında falan buluşsak nasıl olur? Seferihisar otoban çıkışı da Urla Seferihisar İzmir ortasında gezi güzergahına yakın merkezi bir yer aslında ama buluşmak için fazla uzak mı olur?

Arkadaslar bulusma noktasi icin,

Üçkuyular Feribot İskelesi ve Saat 09:00 'u uygun olur diye dusunuyoruz.

Ne dersiniz?

Oradan hemen cevre yoluna girer yola devam ederiz...

Serkan'ım ,

Sabah 08:15'de benim eve gelip beni alabilirsen senin arabaya 38*38*45 cm ebatlarında ki Tokat Sobamı da koyabiliriz.

Fazla ağırda değil.

Bakınız;

[attachment=1]

[attachment=2]

Tokat Sobası 001.JPG

Tokat Sobası 002.JPG

pandipieri' Alıntı:
Arkadaslar bulusma noktasi icin,

Üçkuyular Feribot İskelesi ve Saat 09:00 'u uygun olur diye dusunuyoruz.

Ne dersiniz?

Oradan hemen cevre yoluna girer yola devam ederiz...

Benim için süper olur, direk feribotla bile gelebilirim :smiley:

Bence de üçkuyular iskelesi buluşma noktası olarak en uygun yer.hem grup tamamlanana kadar bekleme yapmaya müsait hemde yola devam açısından uygun bir kalkış noktası olur.

ayrıca bu gezi eşli bir gezimi olacak yoksa biz bizemi olucaz?kendisi benim co-pilot olur da ;D ;D

Buda sorulur mu nadir bey.??

Eşiniz tabii ki gelebilir.

Rota hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz paylaşabilirlermi acaba,elinizde resim yada kordinat gibi bişiler de varsa paylaşırsanız çok güzel olur :smiley:

anlastik muratcim sabah seni alirim oyle geceriz... soba muhtesem gozukuyor :smiley:

parsbrujah' Alıntı:
Rota hakkında bilgisi olan arkadaşlar biraz paylaşabilirlermi acaba,elinizde resim yada kordinat gibi bişiler de varsa paylaşırsanız çok güzel olur :smiley:

Levent ile az once konustum bir iki gun cok yogun oldugunu soyledi rota bilgisini en kisa zamanda koyacak, o bolge icin onerisi olan arkadaslar olursa seviniriz...

Katilim listesinin son halini su sekile getirirsek guzel olur... Böylece toplam katilimci sayisini da gormus oluruz...

1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi)
2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (... )
3-Serkan SAYGAN, Toyota Land Cruiser (3 Kişi ( Murat Oz TezzMertek ve Ademi Pirhan))
4-Murat Oz (Tezzmertek)
5-Bahadir TIRYAKI
6-M.Murat Kurucu ( Dodiklerim yetişirse peşinizden geliyorum)
7-Özgür (ozcour)
8-Erhan OĞUZ (parsbrujah)
9-Ziyacan Bayar
10-Nadir Yapıcıoğlu
11-Murat Sancak(legolas)
12-Mustafa DEMİREL, Toyota Hilux (1 kişi)
13-Mehmet YILDIZ

pandipieri' Alıntı:
Katilim listesinin son halini su sekile getirirsek guzel olur... Böylece toplam katilimci sayisini da gormus oluruz...

Emrecan yine gelecek benimle. Bizim aracı 2 kişi olarak güncelledim.

1-Levent BALIKAY, Opel Frontera (1 Kişi)
2-Evren UYANIK, Toyota Rav4 (2 Kişi)
3-Serkan SAYGAN, Toyota Land Cruiser (3 Kişi ( Murat Oz TezzMertek ve Ademi Pirhan))
4-Murat Oz (Tezzmertek)
5-Bahadir TIRYAKI
6-M.Murat Kurucu ( Dodiklerim yetişirse peşinizden geliyorum)
7-Özgür (ozcour)
8-Erhan OĞUZ (parsbrujah)
9-Ziyacan Bayar
10-Nadir Yapıcıoğlu
11-Murat Sancak(legolas)
12-Mustafa DEMİREL, Toyota Hilux (1 kişi)
13-Mehmet YILDIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri