4 L
Kamp III
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Fatih dönüş yolunda geçtiğimiz yerleri tanımadığımı, giderken buralardan geçmediğimizi fark edince, "avrupa yakasında" bir -tursun- karakteri var; geçen bölümlerden birinde Trabzon'a gidecekken izmir üzerinden gidip bulgaristan tabelalarına rastlamışlardı... bu olay geldi aklıma yolda bayağı güldüm ve kendimi -tursun- gibi hissettim.
ama hep istanbul tabelalarına saptım valla yaw. Demek tabela yanlıştı
parodi' Alıntı:çağlar selam explorerın plaka "efe" değil "ata" ;D eh istanbul tabelalarınada böyle baktıysan biz gene iyi geldik be yaw şaka tabi sorun değil ben o sırada serkanın cesedi çektiğim ve tospağa gibi gittiğim için uyuyodum ;D farkında değilim 11 km uzadığnın yolun yani sen bizi edirne üstünden götürsen gene gelirdim ;D
Fatih dönüş yolunda geçtiğimiz yerleri tanımadığımı, giderken buralardan geçmediğimizi fark edince, "avrupa yakasında" bir -tursun- karakteri var; geçen bölümlerden birinde Trabzon'a gidecekken izmir üzerinden gidip bulgaristan tabelalarına rastlamışlardı... bu olay geldi aklıma yolda bayağı güldüm ve kendimi -tursun- gibi hissettim.
ama hep istanbul tabelalarına saptım valla yaw. Demek tabela yanlıştı