Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,712
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

parodi' Alıntı:
çağlar selam explorerın plaka "efe" değil "ata" ;D eh istanbul tabelalarınada böyle baktıysan biz gene iyi geldik be yaw şaka tabi sorun değil ben o sırada serkanın cesedi çektiğim ve tospağa gibi gittiğim için uyuyodum ;D farkında değilim 11 km uzadığnın yolun yani sen bizi edirne üstünden götürsen gene gelirdim ;D

Fatih dönüş yolunda geçtiğimiz yerleri tanımadığımı, giderken buralardan geçmediğimizi fark edince, "avrupa yakasında" bir -tursun- karakteri var; geçen bölümlerden birinde Trabzon'a gidecekken izmir üzerinden gidip bulgaristan tabelalarına rastlamışlardı... bu olay geldi aklıma yolda bayağı güldüm ve kendimi -tursun- gibi hissettim.
ama hep istanbul tabelalarına saptım valla yaw. Demek tabela yanlıştı

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

arkadaşlar ayrıca resimlerimizi çeken tüm arkadaşlarıma ve aracıma stiker yapıştıran plakam için bayagı caba sarfeden sayın faruk bedir beye tüm emekleri için ayrıca buradan teşekkür ederim..gönlünüze emeklerinize sağlık:smiley: herşey için çok teşekkür ederim...29 ekimde bulusmak üzere....

fatih abi hem bizi yoldan çıkardın hemde şilede bıraktın gittin goodyer parkurunu kaçırmıyacaktınn...

a10.jpg
a11.png
a12.jpg
a13.jpg

çok güzel bir gün geçirmişsiniz. gıpta ile bakıyorum
iyi günler

bilgi için teşekkürler BRONCO nun kendine müslümanlığından değil arkadaşımız biraz yaşlıda bize ayak uydururken kalpten gitmekten korkuyor o yüzden yani kendine saklamasıı :smiley:
NURSEN-İM' Alıntı:
ha bildiğim kadarıyla pamukova da olacak adapazarı...haftaya ....

hayrola kendinizemi müslümansınız.... :smiley:

güzel kardeşim sizi düşündüğüm için yaptım kızların canı sıkılmıştı siz göremdiniz ben yardımcı oldum
;D ;D ;D ;D ;D
çılgın çocuk dün öle demiyodun

imrenmemek elde değil çok güzel gezi olmuş

benim kullandığım araba arkadan görüntü:smiley:

o zman yarın akşam anane yokuşunda görüşmek üzere bu arada kızlar ekşınn istiyordu :smiley: genede ne kadar yağmur ve kasvetli olsada toplantı güzeldi bi dahaki sefere daha güzel olacağına inanıyorum...

cagri_ali' Alıntı:
of road oyunları ne zaman ve nerede olacak peki tam olarak bilgisi olan varmı ?
veya gezenbilir olarak bir organizasyon düşünülüyormu istanbuldan konvoy hainde gitmek gibi ?

oyunlarla ilgili link aşağıda oradan detay bilgilere ulaşabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17698.0

Kamp için uygun olmayan ancak off road için çok uygun olan hava koşullarında böyle yoğun bir katılım olması çok güzeldi. Organizasyonda emeği geçenlere
çok çok teşekkürler.
Eğer becerebilirsem fotoları ekleyeceğim.

Jeep34' Alıntı:
"Arama Kurtarma Birliğinden Hakan bey ve arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Aranızda olmaktan bizide ziyadesiyle mutlu etti. Tüm emeğinize teşekkür ediyoruz.

Jeep34' Alıntı:
Arama kurtarmadaki yetkili arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmek için orada hazır bulunmaları; fakat hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı bu bilgilendirmeyi başka bir güne almamıza neden oldu.

Gezenbilir ailesinin bir üyesi ve İstanbul Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği olarak her zaman yanınızda olacağız. İzlenimlerimiz bu gruptan çok iyi bir kurtarma ekibi çıkacağı yönünde oldu.

tekrar emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri