Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,672
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, tüm katılımcılara ve sponsor olan Huma Oto'ya ayrıca bol yağış altında büyük emek ve gayret ile bizi doyuran Çoşkun Ete' teşekkür ederim. Çok keyifli bir gündü.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

100.jpg

101.jpg

102.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

116.jpg

Gerçekten emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yağmur olmasına rağmen çok güzeldi.

yarın itibariyle fotografları bende ekleyecegim.Araba kullanmayınca fotograf çekip Coskun Sucukları standı başında durmaya daha çok zaman kaldı:smiley:

İlk defa katıldıgım bir etkinlikti,yağmurun bize kötü davranmasına rağmen herşey çok güzeldi.
Geliş ve gidiş yolları şahaneydi.

Sevgiler. ;D

ağlamak istiyorum nasıl kaçırdık bu zevki. Bizde kuyruklarımızı sıkıştırmış istanbulda sıcak evlerde mırıldarken millet harbi eğlenmiş hele bazı fotolar çok süper çağlar abinin mavi balina yavrusu, hakan abinin kediceğiz:p maşallah herkeste güzel araçlar varmış nasip olursa bende bi tane alacam artık takılacam arkanıza :smiley:

Başka fotolar varsa rica edebilir miyiz?

Emeği geçen herkese teşekkürler. Biz geziye 3 araçla katıldık. İlk defa gezenbilircilerle buluştuk. Yer , hava koşulları ve katılımcı insanlar harikaydı. Fakat biz yeni katılımcılar olarak ne yapacağımızı bilemedik. Programı okuduğumda çok hoşuma gitmişti. Offroad hakkında birifing , offraod turu vs. çok güzel hazırlanmıştı. Fakat bunların hiç biri yapıldımı ,yapılmadımı, veya ne zaman yapıldı haberimiz olmadı. Belki olumsuz hava koşullarından gecikti. Fakat bununla ilgili bi duyuru yapılmadı. Biz ve bizim gibi birçok araç toplantı alanından ayrıldık. Fakat yine de bizlere bu imkanı sunduğunuz, güzel yerleri görmemizi sağladığınız için teşekkür ederiz. Daha nice organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.

Tek kelimeyle MUHTEŞEM bir etkinlik
Böyle bir havada bu kadar çok katılım olması harika...
Emeği geçen bütün görevli arkadaşlara, Hüma Otoya ve Coşkun Ete ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Üzerine çaydanlık devrilen Günay abime tekrar geçmiş olsun, baya keyfimi kaçırdı bu olay, umarım çabuk iyileşirsin
Saygılar, Sevgiler

Olayın yiyenbilir kısmı ile ilgili ,Çoşkun Et'in aracını çekme operasyonunun detayları... Ne Jeep'ler ne Defender'lar ne de Unimog değil bir kişiydi kurtarıcı :D

IMG_4238_s.jpg

IMG_4244_s.jpg

IMG_4247_s.jpg

IMG_4248_s.jpg

IMG_4240_s.jpg

Beklenenden zorlu bir yol vardı toplanma alanına giderken yağmur durur diye bekledik durmadı ee okadar yağmur yağınca tabi hersey etkilendi ama genede çok güzej organizasyondu emeği geçen yöneticilere teşekkürler bi sonraki organizasyonda görüşmek dileği ile ERKENDEN KAÇAN CJ CİLER (CJ3 CJ5 CJ6 VE SEVİMLİ VİTARA:smiley:) BU ARADA ŞİLE KUMABABA DAKİ GOODYEAR PARKURU YAĞMURDAN DOLAYI ÇOK ZORLUYDUUU ;) HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER..GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...

2610200800512.jpg

4 L' Alıntı:
Bir ay öncesinden hazırlıklara başlayıp, bugüne kadar getiren ve olabildiğince yağmura inat, güzel insanlarla bir araya gelmemize vesile olanlar...hangisinden başlayacağımı biliyorum ama hepinize ailem adına teşekkür ediyorum.... Bu bir !
Dönüş yolunda benden daha erken ve yanlız ayrıldığı için, yolda kaybolmasın diye yol notlarını verdiğim arkadaşın sayesinde , dönüş yolunda "yolu benim bildiğimi" zannettikleri için peşimden gelen ve hep beraber kaybolduğumuz ve yolu 11 km uzattığımız "UHU" plakalı suzuki, "EFE"plakalı explorer, serkan abi, beyaz xl 7 ve sportage ve daha bir kaç arkadaş , kusura bakmayın...(halbuki hep istanbul tabelalarını takip etmiştim) Bu da iki...

çağlar selam explorerın plaka "efe" değil "ata" ;D eh istanbul tabelalarınada böyle baktıysan biz gene iyi geldik be yaw şaka tabi sorun değil ben o sırada serkanın cesedi çektiğim ve tospağa gibi gittiğim için uyuyodum ;D farkında değilim 11 km uzadığnın yolun yani sen bizi edirne üstünden götürsen gene gelirdim ;D

....

emeği gecen herkeze arkadaşlarım ve kendım adına cook tesekkurler devamının gelmesı dıleğiyle

emegi geçen herkeze teşekkürler olumsuz hava koşullarından dolayı aksaklıklar ve tanışma olarak kopukluklar oldu birdahaki organizasyonlarda yeni arkadaşlarla tanışma tanıştırma organizesini yapacak bir kişi olursa daha iyi olur ,biraz erken ayrılanlar oldu biraz daha offroad modu bekleniyordu ama yagmurun hiç durmaması bunu etkilemiştir. yoksa geziler ve arkadaşlık yardımlaşma olarak çok saygı deger arkadaşlar vardır katılım olarak hayli yüksek bir aktivite oldu gezenbilir ailesine başta mustafa .faruk,ugur ,sedat , caner dostlarımıza teşekkür ederim arkadaşımızdan biri rahatsızlanınca saat 4 itabariyle erken ayrılmak zorunda kaldık birkaç fotoda ben ekliyeyim
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg

Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan değerli Gezenbilir üyelerine, yöneticilerine, Huma oto dan Adnan bey'e ve iş arkadaşlarına, Arama Kurtarma Birliğinden Hakan bey ve arkadaşlarına, coşkun et çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
_________________________________________________________________________________________

Elbirliği ile yaptığımız bu organizasyon gününde durmaksızın sel gibi yağan yağmur bizi biraz engelledi desem doğru olur sanırım. Bunun sonucunda öndecen proglamladığımız çizelgeden sapmalar kaçınılmaz oldu. Arama kurtarmadaki yetkili arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmek için orada hazır bulunmaları; fakat hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı bu bilgilendirmeyi başka bir güne almamıza neden oldu.

Sürekli yazıştığımız ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz arkadaşlarımızın bir kısmı ile tanışma fırsatı bulabilmek bizi çok sevindirdi. Yağmurun etkisi ile sohbetleri uzatamadık, araçlarımızın başında bilgi alışverişinde bulunamadık. İstediğimiz gibi off-road turu yapamadık. Daha çok sohbet ve kaynaşmak en büyük arzumuzdu. Buda pek olmadı ve üzüldük. Hoş görünüze sığınak, inşallah bir dahaki organizasyonda bunların acısını çıkaracağız.

Biz yöneticilere büyük tecrübe kazandıran bu toplantı, bir dahaki organizasyonların daha pürüzsüz ve eksiksiz olmasına ışık tuttu.

Böylesine büyük bir camianın içinde olmaktan son derece mutluyuz.

Sevgiler, saygılar...

caner kardeş resimler çok güzel başka varsa onlarıda ekle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri