Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,704
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

çok güzel tanışma gezisi olmuş. hava da müsaitmiş off road için, kutlarım emeği geçenleri.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

dah çok foto daha çok fot istiyorum
özellikle benim olduğumm :smiley:)

Kamp alanından bir diğer panorama:

gezenbiliroffroad1024.jpg

Büyük hali için tıklayınız.

Çok keyifli bir aktiviteydi, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Elimde özellikle ATV televizyonu için yapılan minik off-road turuna ait oldukça güzel fotoğraflar var, ilk fırsatta yükleyeceğim.

Bir örnek geçeyim...

100rl2.jpg

fatih , ben akşam ATV haber bitene kadar başındaydım haber çıkmadı acaba kaçırdım mı ? yada çıkacak mı

Gün boyunca yağan yağmur bizi yolda da yalnız bırakmadı ve "sel" ile birlikte kamp alanına doğru yol aldık.

P1040962.JPG

Bir noktaya gelmiştikki, "geçen hafta minik bir dereydi bu" dedikleri dere olmuş Amazon nehri. Bu kısım biraz keyifli oldu. Biz arabadan indik. O arada fotoğraf çekme şansımız da oldu.

P1040965.JPG

P1040972.JPG

P1040998.JPG

Kamp alanına geldiğimizde çamurla güreşimizin başlayacağını da görmüştük tabi. :smiley:

P1050003.JPG

P1050047.JPG

Kamp alanından Mustafa eşliğinde bir başka nomal görüntü.

P1050056.JPG

34 ADP 29 plakalı Toyota.

P1050065.JPG

Plakasını okuyamadım ama ben bu araçları ayrıca seviyorum.

P1050072.JPG

34 EE 4377

P1050076.JPG

P1050080.JPG

Bunlarda pan tekniği uygulamak istediğim ama elimdeki makine kompakt olduğundan ancak bu kadar olabildi.

P1050087.JPG

P1050090.JPG

Coşkun Et tüm imkanlarını seferber etmişti bizleri doyurmak için. Bunu da başardılar. Ellerine sağlık diyorum arkadaşların. Epeyce yorulmuş olmalılar.

P1050098.JPG

P1050099.JPG

Off-roadçu dediğin aynen bu şekilde ayaklarıyla da girebilir. :smiley: Köfte sırasına doğru geliyor abimiz.

P1050104.JPG

Çok güzel olmuş tanışma toplantısı, orada olamadığımız için üzüldük şimdi.. Kaç araç katıldı acaba?

jeep' Alıntı:
Çok güzel olmuş tanışma toplantısı, orada olamadığımız için üzüldük şimdi.. Kaç araç katıldı acaba?

Hocam ben yaptığım panoramadan 78 araç saydım ama o anda kareye girmeyenler de olabilir. Net sayıyı bilenler vardır muhakkak.

herşey için teşekkürler çok güzel bir gündü ayrıca bizi ağva da ev sahibi edasıyla karşılayan ve bekleyen yüksel ve levent beye ayrıca teşekkürler

Gezenbilir yönetimine ve Hüma Oto'ya çok teşekkürler. Yağmurlu ama eğlenceli bir buluşmada, müthiş bir doğa ve havanın su ve çamurla eğlenceyi bi kat daha artırdığı bir ortam yaşadık. Tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar bu organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Yağmurun hiç durmadan yağmasına rağmen çok güzel bir etkinlik oldu.Etkinliğin yiyecek sponsoru olan Huma Oto'ya ve Coşkun Et'e yiyenbilir gurubunu tıka basa doyurduğu için teşekkrülerimi sunuyorum :smiley:

bir kaç fotoda ben yükleyeyim artık:smiley:

DSCF7218Medium.jpg

DSCF7219Medium.jpg

DSCF7223Medium.jpg

DSCF7208.jpg

DSCF7226Medium.jpg

DSCF7231Medium.jpg

DSCF7239Medium.jpg

DSCF7251Medium.jpg

DSCF7255Medium.jpg

DSCF7257Medium.jpg

DSCF7273Medium.jpg

DSCF7275Medium.jpg

DSCF7285Medium.jpg

DSCF7306Medium.jpg

Daha çok fotograf istiyoruz :smiley:

Caner ,fotografların harika facebooktada baktım ...

Devamı varmı?

Tüm dostlara, sponsorumuz Hüma Oto'ya ve Gezenbilir yönetiminde (nihayet) tanışma fırsatı bulduğum kişilere teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri