Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,548

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Çok güzel organizasyon oldu emeği geçen herkesin eline sağlik.

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

bız daha yenı gelebıldık eve ladalar

yağmurrrrrrrrrrrrrrrr yağsaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir kuşşş konsaaaaaaaaaaaaaaaaaa badi parmağıma ;D ;D ;D ;D ;D emeği geçen herkesi kutlarım ve tabi sponsorlarımızıda sağolsun varolsunlar 8) 8) 8)

Arkadaşlar bugünkü gezide emeği geçen ve yağmura rağmen üşenmeden gelen bütün gezenbilir üyelerine, ayrıca çok çalışan Uğur abi,Mustafa abi ve görevli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Tüm engellere rağmen tadında bir organizasyon oldu.Bir kaç karede benden Faruk kardeşim daha fazla bekleyemedi

[attachment=1]

26 ekim gezenbilir toplantısı 020.jpg

yagmur yagdigi icin onceleri korkarak basladik, ama sonra gorduk ki yagmur şartmış.
emeği geçenlere tesekkurler.
bizdeki fotolari da ekleyecegiz.

Yağmurla da güzel oldu :smiley:

Alanın panoramik görüntüsü aşağıdadır.

gezenbiliroffroad2.jpg

Fotoğrafın yeterince büyük hali için tıklayınız

Sevgili arkadaşlar, hava her ne kadar size izin vermiyeceğim dese de, azimli Gezenbilir grubu, bu günüde harika hazırlanmış bir organizasyonla geçirdi. Ben kendi adıma çok keyif aldım. Getiren, götüren, planlayan, doyuran ve harika fotograf veren, velhasıl emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür toplantıları daha sık yapabilmek ümidiyle...

Şiimdi de fotoğraflar.... Siteye yüklenmemek için sadece bir adet yükleyecegim.
Diğerleri için aşağıdaki linki kullanmanızı rica ederim. Dört adet de panoramik fotograf yaptım, linkleri aşağıda.

A.Kadir Arsu

[attachment=1]

48 adet Hacılı bölgesi Ofroad fotografı için tıklayınız...
http://www.kadirarsu.com/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=38&func=viewcategory&catid=59

Panorama 1

OffRoadPanorama1KCK.jpg

Panorama 1 Büyük hali;
http://www.kadirarsu.com/Fotograflarim/Panorama/Orj./OffRoadPanorama1.jpg

Panorama 2
OffRoadPanorama2KCK.jpg

Panorama 2 Büyük hali;
http://www.kadirarsu.com/Fotograflarim/Panorama/Orj./OffRoadPanorama2.jpg

Panorama 3
OffRoadPanorama3KCK.jpg

Panorama 3 Büyük hali;
http://www.kadirarsu.com/Fotograflarim/Panorama/Orj./OffRoadPanorama3.jpg

Panorama 4
OffRoadPanorama4aKCK.jpg

Panorama 4 Büyük hali;
http://www.kadirarsu.com/Fotograflarim/Panorama/Orj./OffRoadPanorama4a.jpg

IMG_2881.jpg

emegi gecen arkadaşlara teşekkürler her zman nerde böyle yagmura denk gelecektik fırsat oldu iyide eglendik sıcak sıcak bir kac resim

DSC02448.jpg

DSC02449.jpg

DSC02450.jpg

DSC02451.jpg

DSC02459.jpg

DSC02464.jpg

DSC02465.jpg

DSC02471.jpg

DSC02474.jpg

Çok güzel bir gezi ve tanışma toplantısı olmuş, Emeği geçen herkesi tebrik ederim , aranızda olamadığıma çok üzüldüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.