Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,672
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

sellçuk' Alıntı:
birşey daha eklicem ( beyaz land rover )sahibi abimin yardımları sayesinde o (kazık) dan kurtuldum sağolsun birkaç alet ve gereçlerini paylaşdı benimle dönüş yolunda da onun oracı bozulmuştu elimden bişey gelmedi çok üzüldüm sanada banada geçmiş olsun abii umarım ciddi arıza yoktur aracında, saygılar.

Selam Selcuk,
oncelikle, sana yardimim olabildi ise cok sevinirim.. Cok sagolasin, donuste arkadasimin "arazi" vites kolu yerinden cikmis idi.. Ama Oktay kardesimiz bizi yanliz birakmadi ve arazi kutusundan hallediverdi.. Sagolasin Oktay usta..

herkese guzel haftalar dilerim, reha

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

meraba abicim hakkaten seni giderken gördüm ama heralde geziye çıkıyo dedim sonra baktım daha yoksun, olsun dediğin gibi bende seni tanıdığıma çok memnunum abi iki gelmişiz aktiviteye,abi sorma ya ne mübarek hayvan senin lastiğinde onu görünce saman oyunuyo dedim şaşırdım valla sonra baktık ki peygam ber devesi imiş çok güzeldi herşey saygılar birdaki aktivitelerde görüşmek ümidiyle hoşcakal abi.

Bende kendi adıma emeği geçen herkeze teşekkür ederim.Cumartesi akşamı fotoğraflarını enkısa zamanda yükleyeceğim.Yağmur altında cumartesi akşamı muhabbet ve balık süperdi.
Menemeni beğendiğiniz için teşekkürler,afiyet olsun.

şanlı bayrağımız... ve vitaramızın üstündeki insanlar:smiley:

nursen-im hanımefendinin dereye çakıldığı an:smiley: getti plaka!!

selçuk arkadaşımızın saman yürüyor sandığı ve dost olduğu peygamber devesi:smiley:)

devam... unimogun sahibi trabzonlu arkadaşımıza da çaylar için ayrıca teşekkür ederiz:smiley:

Arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmus ne yazıkkı gelemedim ve çok üzüldüm inşallah bir sonrakınde oradayım

Off bunlar yenmezmi ;D

mm249052.jpg

hidayet abi samanı niye karıştırdın yaa :smiley: peygamber devesi de geç :smiley:)
hidayet abi video nasıl nerden yüklerim biliyomusun bulamadım bi türlüü

sellçuk' Alıntı:
hidayet abi samanı niye karıştırdın yaa :smiley: peygamber devesi de geç :smiley:)

selçuk komik geldi ya.. düşündükçe gülüyorum:smiley:)
inşallah gelecek aktivitelerde yine görüşelim.. arkadaşlarına da selamlar...

arkadaşlar bugün çok güzel bir gün gecirdim..emegi geçen herkese buradan bir kez daha teşekkür ederim huma otoya çoşkun et e o nefis köfteleri için sonra arabamı dereye düşünce çeken 35 UIR(sanırım ugur bey di) plakalı arkadaşa plakamı kensi elleriyle dereye salan egemen beye ve benim için dereye düşen (plakamı kurtarmak için) hidoki arkadaşıma bize çay yapan askeri araçtaki arkadaşlara (umogtaki umarım dogru yazmışımdır :smiley:) teşekkür ederim.... :smiley: ellerinize ve yüreğinize sağlık :smiley:

selçuk ekte gönderdiğim fotoda işaretli olan yere basıp " eklenti" kısmındaki "gözat" a tıklayarak fotograf veya izin verilen diğer formatlarda veri yollayabilirsin sanırım... ama çektiğin videonun formatı olur mu bilmem, daha iyi bilen birisine sorarsan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin diyr düşünüyorum, mesela daha önce video yollamış arkadaşlara sorabilirsin.

bugun son dakikada gelebıldım ama ben yolda cok eglendım :smiley: yenı aldıgım landımı deneme fırsatım oldu basarıyla sınavdan gectı eksıklerını ogrenmıs oldum bır dahakı gezılerde eksıklerımı tamamlayıp yanınızda olucam bu sefer ınsallah zamanında gelebılırım :smiley:

Bir ay öncesinden hazırlıklara başlayıp, bugüne kadar getiren ve olabildiğince yağmura inat, güzel insanlarla bir araya gelmemize vesile olanlar...hangisinden başlayacağımı biliyorum ama hepinize ailem adına teşekkür ediyorum.... Bu bir !
Dönüş yolunda benden daha erken ve yanlız ayrıldığı için, yolda kaybolmasın diye yol notlarını verdiğim arkadaşın sayesinde , dönüş yolunda "yolu benim bildiğimi" zannettikleri için peşimden gelen ve hep beraber kaybolduğumuz ve yolu 11 km uzattığımız "UHU" plakalı suzuki, "EFE"plakalı explorer, serkan abi, beyaz xl 7 ve sportage ve daha bir kaç arkadaş , kusura bakmayın...(halbuki hep istanbul tabelalarını takip etmiştim) Bu da iki...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri