Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,640
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

dorender çok teşekkürler..
dronder' Alıntı:
oyunlarla ilgili link aşağıda oradan detay bilgilere ulaşabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17698.0

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

DSCF0059111111.jpg

DSCF010911111111111111111.jpg

DSCF0058111111.jpg

ufakta olsa bir kurtarma operasyonu yapmış olduk.
6.jpg

pardonn şimdi dikkatli bakınca gördüm :smiley: doktor önder çok güzel dronder ii günler :smiley:
dronder' Alıntı:
bişey değil

ama kullanıcı adım "dronder" :smiley:

Gelemediğimiz için çok şey kaçırmışız, Resimler için teşekkürler.

çağrı evden kim alacak beni ? ???
benim cj 5 grip oldu ateşler içinde yatıyo garajda ;D

çok müthiş görüntüler . keşke katılabileceğim bir yerde düzenlenseydi bu gezi .

Arkadaşlar ''Toplantımız ile alakalı resim ve temennilerin'' dışında bireysel sohbetlerimizi Serbest Muhabbet Köşemizde yaparsak konu bütünlüğü bozulmaz ve daha şık durur.

Çünkü aktivite için açılan bu 2. konu başlığı fotoğraf paylaşım ve temenniler içindir.

Gezenbilirliler arasında olamamak gerçekten üzücü.Gezi ve tanışmadan ziyade sanırım herkesin istediği şekilde güzel bir offroad yapılmış gibi paylaşımlar için teşekkürederim herkese güzel bir gün olmuş...
Resimlerin devamını bekliyoruz...

çok güzel olmuş ıstanbulda olmak varmış herkese selamlar

Fotolar harika,gezi harika,araçlar harika,herkes harika. :smiley:
çok güzel bir gezi olmuş.Orada olmak isterdim.

güzel bir gün oldu,emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler... :smiley:

rüyagibi bi organizasyon olmuş çokşey kaybedecegimizi biliyodum yanılmamışım
güne renk katan yagmur heycanı arttırmışa benziyor kazasız belasız bitirmenizde ayrı bi güzellik
tekrarında buluşmak dilegiyle

Jeep34' Alıntı:
Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan değerli Gezenbilir üyelerine, yöneticilerine, Huma oto dan Adnan bey'e ve iş arkadaşlarına, Arama Kurtarma Birliğinden Hakan bey ve arkadaşlarına, coşkun et çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
_________________________________________________________________________________________

Elbirliği ile yaptığımız bu organizasyon gününde durmaksızın sel gibi yağan yağmur bizi biraz engelledi desem doğru olur sanırım. Bunun sonucunda öndecen proglamladığımız çizelgeden sapmalar kaçınılmaz oldu. Arama kurtarmadaki yetkili arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmek için orada hazır bulunmaları; fakat hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı bu bilgilendirmeyi başka bir güne almamıza neden oldu.

Sürekli yazıştığımız ve bilgi alışverişinde bulunduğumuz arkadaşlarımızın bir kısmı ile tanışma fırsatı bulabilmek bizi çok sevindirdi. Yağmurun etkisi ile sohbetleri uzatamadık, araçlarımızın başında bilgi alışverişinde bulunamadık. İstediğimiz gibi off-road turu yapamadık. Daha çok sohbet ve kaynaşmak en büyük arzumuzdu. Buda pek olmadı ve üzüldük. Hoş görünüze sığınak, inşallah bir dahaki organizasyonda bunların acısını çıkaracağız.

Biz yöneticilere büyük tecrübe kazandıran bu toplantı, bir dahaki organizasyonların daha pürüzsüz ve eksiksiz olmasına ışık tuttu.

Böylesine büyük bir camianın içinde olmaktan son derece mutluyuz.

Sevgiler, saygılar...

önemli olan orda olmaktı o atmosferi tenefüs etmekti herşey cok güzeldi cok eglendim mütiş keyif aldım etrafta dolaşırken yemegi bile kacırmışıs neyseki sonuna yetiştik günü kurtardık yagmurlukların başlıklarını acıpta etrafla fazla kaynaşamasakta herkesin gönlü birdi kusur yoktu yine tekrarlıyorum emegi gecen herkese sonsuz teşkürler devamını en kısa zamnda bekliyoruz

Emeği geçen tüm organizatörlere, sponsorlara, hizmette zorlanan görevlilere, katılan tüm dostlara teşekkür ederiz. Bence bu hava şartlarında katılımın bu derece olması gezenbilir'in büyüklüğü hakkında bilmeyenleri bayağı bilgilendirdi... Gece kamp ateşi,sohbet ve yağmur süperdiii... Tekrar görüşmek üzere nice etkinliklere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri