Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,640

Etiketler

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

selamlar
öncelikle huma otoya ve coşkun ete teşviklerinden dolayı çok teşekkür ederim.ben cumartesi gecesi gidenlerdenim ilk başta biraz tatsızlıklar olmasına rağmen ilerleyen saatlerde çok güzel bir muhabbete dönüştü sabahın ilk ışıklarına kadar yağmur altında gitar çalıp şarkı söylemek büyük şehrin tüm stresini almıştı üstümüzden .SUAT KABAL ın çadırındaydık eğlenmemek mümkünmü son derece pozitif bir insan kendisi ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum .

ama sevdiğiniz birilerinin sadece iyi yönlerini söylemek pek etik olmaz düşüncesindeyim bu yüzden yazmak zorun da olduğum bir takım olumsuzluklarda vardı kanımca.şimdi bu organizasyon her nekadar huma oto yada coşkun et v.s. teşvikleri ile olsada hepimizin üye olduğu gezenbilir kurumunun bir aktivitesi,şimdi bu durumda açıkcası benim beklentilerim farklı olur aslında herkesin beklentisi farklı olur .

düşünün bir gece önesinden gelinmiş veya gelinmemiş mühim değil fakat pazar günü yapılan bir organizasyon var  işim ucunda bu bir tanışma toplantısı, neden herkez bir çatı altında toplanmadı? neden hepimiz bir  ağız olmadık içiçe yemek yenmedi çıkıp birisi bir konuşma yapmadı ?(günün anlam ve ehemniyetini belirten )kendime payıma konuşayım ben bir kaçtane güzel dostluklar kazandım ve çok sevindim ama okadar kişinin içinde bir kaçtane. O çimenlere hep beraber yayılmalıydık unutmayınki elbet bir gün o çimler yayılacak üstümüze neyse benim yazacağım aslında daha çok şey var ama şimdilik bunları paylaşmak istedim sizlerle. Son olarak gezenbilire bir tavsiyede bulunmak istiyorum nacizhane, bu tür organizasyonlara insanlar yani üyeler gerçekten çok paralar harcıyorlar ve bir çoğu mutsuz ayrılıyorlar bu yüzden yapacağınız organizasyonlarda prfosyonel bir YARDIM olmalı ve her birey katılımı için bir bedel ödemeli ve nezaman hangi saat ne yapacağını bilmeli kanısındayım.

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Emeği gecenlere teşekkürler

arakdaşlar haberi yetiştiremedik zira yolu karıştırıp GEBZE den çıktık önümüzdeki pazar müthis görüntüler(emrah öncül farkı ile) ve röportajlar pazar akşamı atv ana haberde olacak..ATV HABERİ GEZENBİLİR LE TANIŞTIRAN ONUŞ OTO (OKTAY USTA)YA ÇOK TESEKKÜRLER EDİYORUZ....

Gezenbilir'in forum üyesi olarak (karavan dünyası) ilk olarak bir etkinliğine katıldım.
Hava şartlarına parkura rağmen bu seviyede katılımın olması offroad'cu olmadığım için bana ilginç bir gün yaşattı.
Gece gelip kamp yapan arkadaşlardan tentelerini kullanıp sohbet ve şarkılarını dinleyerek aralarında olmaktanda
ayrıca keyif aldım. Zor hava koşullarına rağmen soğuk ve yağmurdan değilde organizasyonun başarısı için terden
ıslanan oganizasyon komitesine çok teşekkür ederim. Başka organizasyonlardada aranızda olmaya çalışacağım.
Görüşmek dileğiyle.

inanılmaz güzeldi
hiç bi ilgim alakam olmadığı halde maceraa diyip geldim
sanırım bundan sonra bir offroad tutkunu olarak hayatıma devam edicem
gerçekten çok eğlendim çok teşekkürler ordaki herkese
bu toplantıyı ayarlayanlara yapanlara
gitar çalıp şarkı söyleyenlere bilhaassa =))
yağmur duasına çıkıp beni çamurla tanıştıranlara
hatta yolda harabeler içine wc yazanlara bile
herkese çok teşekkürler
çok keyifli bir gündü
kamp kuranları çok kıskandığımdan bi dahakine çadırmızı da getirmeye karar verdik
fotoğraflar da şahane
ellerinize sağlık
xxx

fotoğraflar eklendikçe kıskançlığım artıyor.

tatanga' Alıntı:
cüneyt bey hemşehrimiz erdil ede bir araç yapmanız lazım yok öyle sağ tarafta oturmak ayrıca fotolar harika geceden katılmadığımıza pişman ettiniz kalın sağlıcakla.........
merak etmeyin kandırma turlarımız devam ediyor :smiley: oyunlara gelemeyeceğiz ama önümüzdeki ay bir pazar Sapanca'dayız.görüşmek üzere...

güzel organizasyon,tebrikler..

zapatista' Alıntı:
arakdaşlar haberi yetiştiremedik zira yolu karıştırıp GEBZE den çıktık önümüzdeki pazar müthis görüntüler(emrah öncül farkı ile) ve röportajlar pazar akşamı atv ana haberde olacak..ATV HABERİ GEZENBİLİR LE TANIŞTIRAN ONUŞ OTO (OKTAY USTA)YA ÇOK TESEKKÜRLER EDİYORUZ....

Bizde emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri