Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,640
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Huma Oto ve Anıl Oto yöneticisiyim, arkadaşlarım, ben de bu grubun üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum, olağanüstü olumsuz hava koşullarına rağmen 80+ off-road aracını ve 200+ kişiyi bir araya getiren gezenbilir ailesine çok teşekkür ederim.
Bu arada, bu etkinliğe sponsor olmamızda fikir babalığı yapan Sn Mert Kiğılı’ya, bu doğrultuda etkinliğin gerçekleşmesi için verdikleri desteklerini ve emeklerini hiç unutamayacağım ve ayrıca tanışmış olmaktan çok büyük mutluluk duyduğum Sn Sedat Açıl, Sn Mustafa Kemik ve Sn Uğur Kalaycı’ya hem kendim hem de temsil ettiğim firmalar adına çok teşekkür ederim.
Umarız, gelecek yıllarda birlikte daha büyük etkinlikler düzenleriz.
Selam ve sevgilerimle
Adnan Çetinel

Etiketler

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

bu ikincisi

Resim 023.jpg

Şimdi İstanbul,da olmak vardı..... doğada çamur atmak jeeplere, çimende sucuk ekmek yemek,offroad,cuya gazla dostum demek,aaahhhhh İstanbul,da olmak vardı..........

Ben de öncelikle sponsorumuz Hüma Oto'ya ve beraber çalıştığımız yönetici arkadaşlarıma, tecrübesizlik sonucu yaşanan tüm aksiliklere rağmen anlayışını esirgemeyen tüm üye dostlarımıza teşekkür ederim. İlk bu denli büyük bir offroad tanışma organizasyonu olması ve olağandışı hava koşullarına denk gelmemiz tüm planlarımızı bozdu. Henüz 2 senelik geçmişi olan, çok hızlı büyüyen halen amatörce yönetilen bir oluşumuz, inşallah zamanla eksiklerimizi gidererek daha iyi organizasyonlarda hep birlikte olacağız :smiley:
Herkese sevigiler, saygılar
Mert Kiğılı

çok güzel gezi olmuş katılan herkese teşekkürler elimde olsa her ay böyle gezi düzenlerim herşey benden söz veriyorum sayısal çıksın hepsini offroad a harcayacağım

LASTİKLERİNİZE SAĞLIK

Mükemmel bir gezi olmuş, persormans çok iyi, işte ekip dayanışması ekip gezisi böyle olur, aile gezisi olmuş...

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

öncelikle beni mavi hilux'unda misafir eden hasan abime (pancarmotorcu) araçta bulunan hoş sohbetleriyle bize aşlık eden ercan, ahmet ve levent abime teşekkür ederim

organizasyonda emeği geçen ugur, mustafa, yüksel abilerime, sponsorlara ve oraya yağmur çamur demeden gelen tüm gezenbilir üyelerine teşekkür ederim.

her ne kadar yağmur etkinliğe engel olduysa, planlananlar yapılamasa da kendi adıma güzel bi pazar günü geçirdim.
buradan sohbet ettiğim bazı üyelerle tanışma, eski tanıdıklarla da görüşme fırsatım oldu hemde kekik kokuları içinde ;)

herkese herşey için tekrardan teşekkür ederim

Olcayım dere den gecerkenki resimlerimn nerde

Adnan Çetinel' Alıntı:
LR katılımı da fena değildi

LR katilimi iyi olmusta ben 1 tane CJ saydım , neden CJ tayfası hiç katılmamış, en çok onlar yazışıyordu forumlarda !

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri