Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
selamlar
öncelikle huma otoya ve coşkun ete teşviklerinden dolayı çok teşekkür ederim.ben cumartesi gecesi gidenlerdenim ilk başta biraz tatsızlıklar olmasına rağmen ilerleyen saatlerde çok güzel bir muhabbete dönüştü sabahın ilk ışıklarına kadar yağmur altında gitar çalıp şarkı söylemek büyük şehrin tüm stresini almıştı üstümüzden .SUAT KABAL ın çadırındaydık eğlenmemek mümkünmü son derece pozitif bir insan kendisi ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum .
ama sevdiğiniz birilerinin sadece iyi yönlerini söylemek pek etik olmaz düşüncesindeyim bu yüzden yazmak zorun da olduğum bir takım olumsuzluklarda vardı kanımca.şimdi bu organizasyon her nekadar huma oto yada coşkun et v.s. teşvikleri ile olsada hepimizin üye olduğu gezenbilir kurumunun bir aktivitesi,şimdi bu durumda açıkcası benim beklentilerim farklı olur aslında herkesin beklentisi farklı olur .
düşünün bir gece önesinden gelinmiş veya gelinmemiş mühim değil fakat pazar günü yapılan bir organizasyon var işim ucunda bu bir tanışma toplantısı, neden herkez bir çatı altında toplanmadı? neden hepimiz bir ağız olmadık içiçe yemek yenmedi çıkıp birisi bir konuşma yapmadı ?(günün anlam ve ehemniyetini belirten )kendime payıma konuşayım ben bir kaçtane güzel dostluklar kazandım ve çok sevindim ama okadar kişinin içinde bir kaçtane. O çimenlere hep beraber yayılmalıydık unutmayınki elbet bir gün o çimler yayılacak üstümüze neyse benim yazacağım aslında daha çok şey var ama şimdilik bunları paylaşmak istedim sizlerle. Son olarak gezenbilire bir tavsiyede bulunmak istiyorum nacizhane, bu tür organizasyonlara insanlar yani üyeler gerçekten çok paralar harcıyorlar ve bir çoğu mutsuz ayrılıyorlar bu yüzden yapacağınız organizasyonlarda prfosyonel bir YARDIM olmalı ve her birey katılımı için bir bedel ödemeli ve nezaman hangi saat ne yapacağını bilmeli kanısındayım.