Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,717
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Sevgili Alp (Alfonse), teşekkür etmene bile gerek yok parkurda gezdik eğlendik sana da iyi bir tecrübe oldu. Maksat eğlenmek, iyi vakit geçirmek, sonuç itibarıyla hiç birimiz yarışçı değiliz ;) Ben de seni medeni cesaretinden ötürü kutlarım, hiç bilmediğin bir parkurda bir yarış ortamına sıfır tecrübe ile girmek cesaret ister.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

alfonse abıcım olur olmazmı sen ıste hersey olur.
abım foto lar cok yüksek oldugu ıcın hepsını kucutdum normalde en dusuk foto mb sı 10 mb
coz:3020X2800 abıcım bunu yuklemesansım yokdu mecbur oyle oldu.

foto rafları ısteyenlere bu formatda gondere bılırım
omerftut@hotmail.com
saygılarımla...

Bende elimde olan resimlerden biraz ekleme yapayım, olabildiğince daha önce gönderilenlerden farklı olanları seçmeye çalıştım.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC_0095.jpg

DSC_0133.jpg

DSC_0135.jpg

DSC_0140.jpg

DSC_0166.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Ahada şenlik başladı yürü be Kaan alem resim görsün ;D

Valla aslında çok resim var ama çok tekrar olur, bir daha gönderip forumu yormanın bir alemi yok diye göndermedim :smiley:

Toplamda 692 MB yani tam bir cd lik resim var, hepsini cd ye çekip bir şekilde sana ulaştırırım.

kkayan' Alıntı:
Valla aslında çok resim var ama çok tekrar olur, bir daha gönderip forumu yormanın bir alemi yok diye göndermedim :smiley:

Toplamda 692 MB yani tam bir cd lik resim var, hepsini cd ye çekip bir şekilde sana ulaştırırım.

Eyvallah ellerine sağlık sen cd yap alması kolay. İkimizde İstanbul'dayız nasılsa. Yalnız 0364 nolu resimden başka bir resim yokmuydu abi. Amaç madara etmekse sonuç başarılı ;D

Arkadaşlar bu etkinlik 100 yıl geçse unutulmaz. Birçoğumuzun ilk etkinliği olmasına rağmen defalarca kampa giden arkadaşlarda muhtemelen aynı görüşte ve bir sonraki etkinlik mutlaka her açıdan bunun iki misli olacağına inanıyorum.

Alpaslan arkadaşımın BİRİLERİ başlığıyla yazdığı yazıya gönülden katılıyorum. Ben Düzce'ye gelemedim. Fakat birçok Gezenbilir etkinliğine katıldım. Hep aynı duyguları hissettim. Burada tanıştığım dostlarımla aynı çadırı paylaştım. Aynı kaptan yemek yedim. Yardım gördüm. Elimden geldiğince yardım ettim. Bu müthiş birşey.

Güzel ülkemin insanları sanki ince bir elekten geçiyor. En güzelleri GEZENBİLİRe geliyor.

Sevgi ve Selamlarımla

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvallah ellerine sağlık sen cd yap alması kolay. İkimizde İstanbul'dayız nasılsa. Yalnız 0364 nolu resimden başka bir resim yokmuydu abi. Amaç madara etmekse sonuç başarılı ;D

Yok abi ne madarası maksat içinde bulunduğumuz durumları bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermekti ;)

Aslında sende bir problem yok abi, Alp dua etsin yoksa ne resimler var elimde o ünlü egsoz operasyonu sırasında ;D

GSLH' Alıntı:
Arkadaşlar bu etkinlik 100 yıl geçse unutulmaz. Birçoğumuzun ilk etkinliği olmasına rağmen defalarca kampa giden arkadaşlarda muhtemelen aynı görüşte ve bir sonraki etkinlik mutlaka her açıdan bunun iki misli olacağına inanıyorum.

Ömer'cim sen bir dahaki geziye Konya'dan Esin&Engin grubunu getir Kaan'la Doktor İsmail'de gelsin Alfonse zaten eli mecbur gelmeye :smiley: dediğin gibi aynı tadı yakalamayı bırak muhteşem tecrübemizle ;D iki misli eğleniriz..

EKARAIS' Alıntı:
Alpaslan arkadaşımın BİRİLERİ başlığıyla yazdığı yazıya gönülden katılıyorum. Ben Düzce'ye gelemedim. Fakat birçok Gezenbilir etkinliğine katıldım. Hep aynı duyguları hissettim. Burada tanıştığım dostlarımla aynı çadırı paylaştım. Aynı kaptan yemek yedim. Yardım gördüm. Elimden geldiğince yardım ettim. Bu müthiş birşey.

Güzel ülkemin insanları sanki ince bir elekten geçiyor. En güzelleri GEZENBİLİRe geliyor.

Sevgi ve Selamlarımla

Efe bey uzun bir yazı olmasına rağmen okuma nezaketi gösterip cevapladığınız için teşekkürler. Milyon çeşit adamız ama demek ki hiç yoksa bir yönden aynı fikre aynı ilgi alanına sahibiz ki bu siteye üyeyiz ve bir araya geliyoruz. Bir dahaki gezide buluşmak ve tanışmak dileğiyle
Selamlar...

Serkan amca geçmiş olsun ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM bir an önce iyi ol
daha resim çekmeye yeni başladım.

kkayan' Alıntı:
Yok abi ne madarası maksat içinde bulunduğumuz durumları bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermekti ;)

Aslında sende bir problem yok abi, Alp dua etsin yoksa ne resimler var elimde o ünlü egsoz operasyonu sırasında ;D

Valla Kaan benimde aklıma onlar geldi çektiğin resimler arasında alfonse nun göbeğinin tamamının gözüktüğü kareler vardı. Şimdi bir resim karesine o göbeğin tamamı nasıl girdi diye soran olabilir oda Kaan'ın meziyeti işte :smiley: onu özelden alfonse ya yolla. Bak yayınlarım haaa diye tehdit edip istediğini koparabilirsin ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR