Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,767
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Oooolmaaaaazzzzz.....! devlet işleri ile offroad işlerini birbirine karıştırmamalı.......! :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

duman' Alıntı:
zj sahipleri iştişaresi
[attachment=1]

Bu fotoğrafın içinde olmazsam çatlardım. Ekleyivermişim kendimi fotoya....:smiley:
Müsadenle Cüneyt....
Saygılar....

[attachment=2]

ZjCiler.jpg

beatrix' Alıntı:
Oooolmaaaaazzzzz.....! devlet işleri ile offroad işlerini birbirine karıştırmamalı.......! :smiley:
Abi,
Ben iş arıyorum biliyorsun....., kapiş? :smiley: :smiley:

Buraya Cv' mi koysam ne yapsam! :p :p :D

kkayan' Alıntı:
sonuçlarda sonuncuyum ama gururluyum bir şekilde bitirdik ;D

ilk havuzda 10 dakka bekledik rahat, fena oturmuştuk dibe, eh acemilik olur o kadar ::smiley:
Selam,
1) Traction kontrol ne durumda?
2) Bağladığım teli geri isterim :smiley: İstanbulda Alpaslan' a verin. O 5XL montumu gönderiyor. Cebine koyuversin bi zahmet :smiley:
3) Ben konuştuğumuz gibi tamponun köşesini aramaya gidemediğimiz için çok üzgün ve mahcubum... Ararız, buluruz demiştim, yapamadım... Özür...!

Detay verin özelden, Ankara' dan parça bakarım size...

Sağlıcakla...

xano' Alıntı:
sevgili dr.ismail marti Jonathan için bir teşekkürüm olacaktı sana, o akşam edemedim bari burdan teşekkürlerimi ileteyim. eksik kalmasın.
ne demek hakan bey ben teşekkür ederim zevkti benim için...

Yok sana telde yok montta yok. Biz istanbulda Kaan ve İsmaille buluşup bu geziyi yad etmek için üçümüzde o montun içine gireceğiz. Gerçi iki kişilik daha yer kalacak amma olsun ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Biz yaya off-roadu şu sebeple yaptık. Bakalım Alfonse yaya olarak aracıyla gittiği süreyi geçebilecek mi? :smiley:
Vee beklenmedik sonuç!

Alfonse + jeep grand chereoke 5200 cc = 21 dk.
Alfonse +metrodan alınmış 10 liralık çizmeler = 17 dk.

:smiley: :smiley: :smiley:

cidowsky' Alıntı:
ya kendimden şimdi çok utandım benki şehirde o kadar dikkat ederim yere çöp atanı gidip uyarırım felan bak sen şu yaptıgımız büyük ayıba ya valla herkes aracının arkasına atıp çöplerini şehirde atabilirdi aslında neyse artık buda bize bi ders bunuda artık önemser ve yaparız
Ben evden çıkarken bi çöp torbası yapım kendime, arabaya da bi tomar koymuştum. Boş bulunup yere attığım bi kaç izmarit ( utanıyorum) dışında hiç bişey bırakmadım orda.... Bütün çöplerimi geri getirdim....
Ukalalık olsun diye yazmıyorum yaptığımı.....

Ben tecrübesizim kampçılıkta, ayrıca kendimi zor taşıyorum, gördünüz......
Herkes benim gibi yapıyor zannediyordum.....
Doğruysa duyduklarım, üzülürüm, kınarım, sinirlenirim....
Lütfen biraz dikkat!!!!

Buraya yazılanlar, oraya yazılanlar şöyle gereksiz böyle gereksiz diye sitede eleştiren arkadaşlar, madem dikkatliler, duyarlılar, önce bu çöp işine dikkat etseler, çöpünü bırakanları uyarsalar ya,

dikkatliler ya, duyarlılar ya,
gülerim onlara....gülüyorum.... ha ha ha.....

daha faydalı olunur topluma.

Sosyal varlık olabilmek, Sanal varlık olmaktan daha önemli bence, bence.....

Hepinizi kucaklıyorum....
Sevgiyle.....

Alfonse' Alıntı:
Selam,
1) Traction kontrol ne durumda?
2) Bağladığım teli geri isterim :smiley: İstanbulda Alpaslan' a verin. O 5XL montumu gönderiyor. Cebine koyuversin bi zahmet :smiley:
3) Ben konuştuğumuz gibi tamponun köşesini aramaya gidemediğimiz için çok üzgün ve mahcubum... Ararız, buluruz demiştim, yapamadım... Özür...!

Detay verin özelden, Ankara' dan parça bakarım size...

Abi zaten bendeki TC arızalıydı, yarış sırasında arabayı 5 kere stop-start ettim hata resetlensin diye ama sensorler ile ilgili bir problem var, çoğunda diferansiyel kilit çalışmadı. İşin şansı 2 gün hiçbir arıza vermedi, yarış başladı arıza lambası sönmedi :smiley: Neyse tel artık sizlere ömür yenisini veririz :p ama tamponu dert etme bakıyorum şimdi, uygun bulursam çelik alacam yoksa kasko dan yaptıracam. Önceki sayfalarda Alpaslan da resim istemiş, onları da bir şekilde bu sıralar ekleyecem. Hepimizin resimleri var güzel olanlardan 5-10 tane eklemeyi düşünüyorum.

Sağlıcakla...

YİĞİT- SERKAN' Alıntı:
geçmiş olsun sevtap hn.üzüldük valla yolda kalmışsınız ya nazr değdi yada ankara'daki usta tırt çıktı... :D :D
Kimki o tırt usta, söyleyin burdan veya özelden, bilelim.... Sevtap hanıma yapılan yanlış benim için onur meselesidir....:smiley: Alıveririm valla dükkanını aşşa.... Zıplatmayın beni.. :smiley:

KEMALS42' Alıntı:
Sevgili Alfonse,
Unutma,topuk yaylasında eksoz unu bıraktığında yanında olan ve seni o bela demir parçasından kurtaranda,o kaputu açık olan pajerolardan biriydi.. :smiley: üstelik tanımadan kızgın olduğun biri...

Ben konuyu sırasıyla okuyup, yeri geldiğinde yazıyorum.....

Şimdi sıra geldi Kemal beye ::smiley:.................

Kemal bey, beni o beladan kurtardığınız için size ve kendilerini parçalayan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim, hemde kocaman kocaman yürekten....

Ben tecrübesiz olduğum için kampta şaşkınlık geçirdim, kendimi ordan oraya sürükledim.....
Bilseydim o mezeleri o müziği, anında çökerdim ortama kunduz misali :smiley: kaçırmışım.....
Davet ettiniz, teşekkür ederim, bilemedim, gelmedim......pardon :p

Beni hadiseyle tanıştırdığınız için de çok teşekkür ederim :smiley:

Alpaslanepli bey söyledi, Beatrix bey Discoya götürecekmiş bizi.....:smiley:
Sizde Ava götürür müsünüz :smiley:

Hemşeriymişiz ayrıca, sevindim.....
Yeniden teşekkürler....
Sağlıcakla....

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse kulakların çınlasın hemi. Bak pimpirikliğin yüzünden 5 derece yokuş yukarı hararet arttı diye kaput açtın. Malzeme arayan Pajeroculara fırsat doğurdun. Ben saymam Alfonse nin açtığı kaputu. :smiley:
Hiç 100 hararet görmeyen, hep 95 derece giden araba, 40 dakika boyunca, 30 35 derece (5 derece değildi) tırmanınca, zırt pırt kick down yaptım, susturucuda yok du ya hani, 318 Dodge Charger makinesi bu, boru diil :smiley: oynadım makineyle çıkarken şelaleye,
105 dereceye çıktı, eyvah :smiley: sorun var zannettim bende.... tam tanımıyorumki makineyi daha...
bişey olmazmış ki, diğer arabalara baktım hemen orada, 110 derecenin altında makine yok :smiley:
boşyere panik dediğin gibi......
Açtık, kapadık :smiley:

Fevkalade bir şenlik olmuş beklendiği gibi tüm düzcelileri ve serkan beyi kutlarım aranızda olamadığım için çok üzgünüm. ::smiley:
Sevtap geçmiş olsun ve diğer rahatsızlanan araçlara. ::smiley:
Fotoğraflar olağanüstü onlarda olmasa yaralarımız sarılmaz sağolun. ;)
Umarım gelenekselleşir ve bende bu muhteşem doğada aranızda olurum seneye. :smiley:
Henüz 11. sayfaya kadar bakabildim yorgun olduğum için :'(

parodi' Alıntı:
Fevkalade bir şenlik olmuş beklendiği gibi tüm düzcelileri ve serkan beyi kutlarım aranızda olamadığım için çok üzgünüm. ::smiley:
Sevtap geçmiş olsun ve diğer rahatsızlanan araçlara. ::smiley:
Fotoğraflar olağanüstü onlarda olmasa yaralarımız sarılmaz sağolun. ;)
Umarım gelenekselleşir ve bende bu muhteşem doğada aranızda olurum seneye. :smiley:
Henüz 11. sayfaya kadar bakabildim yorgun olduğum için :'(

Fatih bey size sadece şunu diyebilirim eğer nasip olurda tekrarlanırsa hani tabir yerindeyse iki elim kanda olsa gelirim derler ya aynen öyle. Ne işiniz varsa bırakın ve gelin asla pişman olmazsınız. Ben şartları o kadar zorladım ki gidebilmek için ve öylesine güzel geçtiki değdi dedim kendi kendime. Ve merak etmeyin bu her gidenin fikri dolayısı ile seneye kalmaz tekrarlanır. Bir yıl beklemeniz gerekmez :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR