Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,717
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

alpaslanepli' Alıntı:
Yok sana telde yok montta yok. Biz istanbulda Kaan ve İsmaille buluşup bu geziyi yad etmek için üçümüzde o montun içine gireceğiz. Gerçi iki kişilik daha yer kalacak amma olsun ;D
Ben en büyük tek kişilik tuluma da sığmıyorum :smiley: İki tulumu birleştirip yatıyorum :smiley: Askerde de çift palaska takardım kilitlerinden birleştirip :smiley:
Offff yaaaaa....:smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Alfonse' Alıntı:
Ben en büyük tek kişilik tuluma da sığmıyorum :smiley: İki tulumu birleştirip yatıyorum :smiley: Askerde de çift palaska takardım kilitlerinden birleştirip :smiley:
Offff yaaaaa....:smiley:

Offff yaaa yok offf yaa yok. Biz seni öyle sevdik öyle seveceğiz. Sen kocaman yürekli kocaman bir adamsın...

alpaslanepli' Alıntı:
Offff yaaa yok offf yaa yok. Biz seni öyle sevdik öyle seveceğiz. Sen kocaman yürekli kocaman bir adamsın...
Sağol be Alpaslan, çok mahcup ediyorsun beni, sağol....

Seninle tanıştığıma o kadar sevindim ki, bilemezsin.......

Şimdi, sıra geldi alpaslanepliye... :smiley:

Alpaslanın arabasına Cuma günü güpegündüz hırsız girdi, bütün tesisatı aldı gitti, camı kırıldı, Dash boardı felan hep kırık, ama o yılmadı....
Lastikleri bildiğimiz asfalt/yağmur lastiğiydi, ama o yılmadı....
Adımı listeye yazdım bi kere, dönmem lafımdan dedi ve etkinliğe katıldı....

Delikanlı, delikanlı, delikanlı.......

Benim çok çok az off-road tecrübem var. Teknik bilgim var. Direksiyonumda iyidir. Lastiklerim AT. Aracım Alpaslan' ın ki ile aynı, 5.2 ZJ. Ben oyunlara katılmaya adımı yazdırırken Alpaslan yanımda yoktu. Belki oyunlara katılmaz dedim, emrivaki, şaka yapıyım dedim. Sonuçta oyundu bu iddialı yarış felan değil. İstemiyorsa, sildiririz adını dedim. Riske girdim, ilk kez şimdi söylüyorum bunu, itiraf yani. belki kızacak organizatörler ama eğlence işte, zararsız. Alpaslanın stickerinide aldım, tam Alpaslanın yanına gidiyorum, ben böyle böyle yaptım, git imza at dicem, şaka yapıcam,
o da lastik mastik dememiş kayıda gidiyormuş, karşılaştık....
Delikanlı....
50' nin üstünde araç etkinliğe katıldı... Hepsi sağlam 4x4.... Oyunlara kim katıldı.... 18 19 araç.... Anlatabildim mi? Biride hayatında çamurda araç kullanmamış Alpaslan. Tebrik ediyorum. Delikanlı....

Ben, off-road tecrübesi bilinen, iyi tanınan, deep kullanıcı adlı Mert Kiğili beye rica ettim, tecrübesizim, bilmiyorum, bana co-pilot olun, bas basma, şurdan git, burdan gitme diyin dedim. Beni kırmadı, tevazu gösterdi sağolsun, ne oldu, ben sevgili Mert' ten utandım. Belki, onu da utandırdım kendimden. 21 dakika.....
(Sevgili Mert Kiğili, hazır fırsatı yalkalamışken sana çok teşekkür ederim, biliyorum, benim pilotluğumda çok sıkıldın, pardon, etapı bitirdik, indin, kayboldun :smiley: Seninle tanışmaktan büyük keyif aldım )

Alpaslan, kah kah kih kih, arkadaşlarını aldı, asfalt lastikleriyle daldı çamura, kaç dakika? 14 dakika. Hemde bazı off road kurtlarından bile daha iyi bi derece... Delikanlı.....

Cumartesi günü, topuk yaylasında, benim zj' yi lowa aldım vurdum bayıra.... çıkamadım, yarısında durdum, arkama kadar kim gelmiş? Alpaslan, geri git dedim, gitti, çıktı düze. Ben geri gidiyorum onun gittiği yoldan, eksozu çaktım, katladım altıma, malamat oldum aleme, karizma felan kalmadı :smiley:
Sonra ne oldu biliyor musunuz? Alpaslan bana akşam soruyor, "abi bu arazi kolu nasıl çalışıyor?" Neeeee, sen bunu kullanmıyor musun?!?!?
Sen benim çıkamayıp, inerken egsoz bıraktığım yere, çıktın, indin, bu lastikle ve low a takmadın mı? deli olcam....
Kıskanıyorum :smiley:

Ben 100 kilonun üstündeyim, geçmişte geçirdiğim bi kazadan dolayıda dizlerim sorunlu, rahat rahat çömelemiyorum felan. Alpaslan ve yanındaki arkadaşı benim çadırımı kurarken yardım ettiler. toplanırken yardım ettiler, hatta benim çadırımı çömelip yere kendileri sardılar....

Çok teşekkür ederim, Allah Razı olsun.....

Alfonse' Alıntı:
Cüneyt bey, çektiğiniz fotolar süperrrrrrrrrrrrrr......

Sizinle tanıştığıma çok sevindim, keşke daha çok sohbet edebilseydik....

Marşta sorun yok, di mi?
alp, bahaneyle söyleyeyim fotoğraflar herzaman olduğu gibi eşim tarafından çekildi.
seninle ve daha önce tanışma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımızla tanışmaktan bizde mutlu olduk....
marşta sorun yok.teşekkürler....

BİRİLERİ

Bir site kuruldu ve büyüdü büyüdü büyüdüü.. Derken ciddi bir potansiyele ulaştı. Bir sürü insanı sürükledi bir macera. Diğer forum sitelerinden farklı bir şeyler vardı. Her hangi bir kriter yoktu üyelik için ama nasıl olduysa bir sürü iyi insanı bir araya getirdi. Derken geziler başladı. Kimsenin kimseyi tanımadığı (çoğunluk olarak) bu gezilere insanlar eşleriyle kız arkadaşlarıyla geldi. Bu bile birbirini tanımayan insanların ki ben buna sitenin güvenilirliğinden kaynaklı gücü diyorum karşılıklı güvenine ve doğal sonuç olarak paylaşımlarına sebep oldu.

Bu Düzce gezisi muhteşem organizasyonunuda ekleyince, Gezenbilirin gücünü, görkemini ,güvenilirliğini ve samimiyetini perçinlemiş oldu. Tabi 150 nin üzerinde insan bir araya gelince aynı heyecan için çarpsada yürekler herkes herkeske aynı oranda kaynaşmadı buda oldukça doğal iki gün gibi kısa bir sürede herkesin herkesle bırakın kaynaşması tanışması bile mümkün değildi. Bu durum küçük küçük gruplar oluşturdu birileri birilerine yakın hissetti kendini ve daha çok kaynaştı.

Bir birini tanımayan insanlar konvoyla geldi, bir bayan hiç tanımadığı birinin aracıyla yolculuk etti, önceden gelip kendine ateş yakıp kız arkadaşıyla oturan biri bu ateşi sap :smiley: başına gelen adamın biriyle paylaştı. Biri kurduğu koca masada ızgaralar yaptı meyva salataları yaptı belkide hiç görmediği insanları elleriyle besledi. Birileri hayatında ilk kez gördüğü bir başka birine kardeşine yapsa alınacağı esprileri yaptı ve gülüştüler. Birileri kendi arabasını riske edip yolda kalan tanımadığı birilerinin arabasını kurtardı. Biri birinin çadırını kurdu. Birileri getirdiği tabureyi ayakta kalanla paylaştı. Birileri organizasyon güzel olsun diye hiç bir menfaati yokken uyku bile uyumayıp planlar yaptı. Birileri geziyi ölümsüzleştirmek için meziyetlerini kullandı ve fotoğraflar çekti en iyi açı en iyi ışık için emek harcadı.

Birileri arazi şartlarının heyacanını herkes yaşasın diye araçsız olan yada binek araçla gelen birilerini arazi araçlarına misafir olarak aldı. Birileri daha o gün tanıdığı adamın açık olan arabasının kapısından içeri girip susayınca içeceğini aldı.

Birileri birilerinin çadırını kurdu veya topladı. Birileri gitar çaldı hiç tanımadığı birilerinin isteklerini söyledi. Birileri hiç tanımadığı birilerine gözlemeler yaptı çaylar demledi. Birileri odunu bitene odununu verdi. Birileri hiç tanımadığı birilerinin çamurda kalan aracını kurtarmak için dizine kadar çamura battı.

İşte GEZENBİLİR Düzce gezisinde üye sayısının çokluğu ile değilde İNSAN olabilen insanların bir araya geldiği için ne kadar büyük bir site olduğunu kanıtladı.

Ben Düzce kampında istisnasız hep şu duyguyu yaşadım. Evet tecrübesizim yolda kalabilirim ama kurtarırlar. Evet tecrübesizim yeterli donanımla gelmedim yiyeceğim yok ama yemeğini paylaşan biri çıkar. Evet tecrübesizim ateş yakamam hemde böyle bir havada ama ateşini patlaşan çıkar. v.s v.s.

Yani nasıl bir sıkıntı gelirse gelsin hiç tanımadığım birileri tarafından sıkıntım giderilir.

Arkadaşlar bu hakikaten üstün körü geçilecek bir konu değil. Bu muhteşem bir güç muhteşem bir his. Bir gün önce gündüz vakti başıma gelen hırsızlık olayında lanet olsun insanlığımız bumudur diye kişilere itimatsızlığımı pekiştirdiğim bir anda hemen ertesi gün bunları yaşamak emin olunuz ki beni hayata bağlayan bir noktadır. Alnıma mıh gibi orada gördüklerim kazınmıştır.

Bahsettiğim bazılarının bazılarıyla daha fazla kaynaşması ve özel paylaşımlarının olması ve bunuda bu platformda paylaşması diğerlerinin konuya hakim olmaması nedeniyle sıkıcı gelebilir. Okudukça sayfaları bunu sıklıkla gördüm kendi yaptıklarım için özür dilerim.. Ama unutmayın ki temelinde bir arada olmak ve bir şeyleri paylaşmak olan bizler bu amaç doğrultusunda bu dostlukları kurduk ve bunun heyacanın paylaştık. bazı mesajlar kişiye özel gibi gözüksede temelinde dostluğun paylaşımın örneklemeleri yatar. Lütfen hoş karşılayalım bir birimizi. Bu sayfada o gezinin yaşanılası hatıralarıyla doluyor.

Duygular paylaşılıyor. Bazen kişiye özel oluyor doğrudur ama özür dilerim yaşadığım güzellikleri paylaşmaktır tek isteğim.

Affınıza sığınarak bu şahsi cümleleri son kez tekrarlamak isterim.

Sevgili Alfonse yukarıda uzun uzun bahsettiğim sebeplerle bir şekilde bir araya geldik ve birbirimizi çok sevdik. Bu bağlamda bir dostluk kurduk. Artık o dakika itibariyle sen bana bunu yaptın ben sana bunu, benim sana şu faydam oldu senin bana bu gibi şeyler geçerliliğini yitirdi. Temelinde dostluk olan bir birleşimde kim kime ne yaparsa yapsın o onun vazifesi oldu artık. Güzel cümlelerin için teşekkür ederim. Sen daha öncede dediğim gibi kocaman yürekli kocaman bir adamsın.

Ve sitedeki insan olmayı başarmış insanlar yani BİRİLERİ! tüm yaşadığımız güzellikler için tekrar tekrar teşekkür ederim..
Umarım son nefesimize kadar ömrümüz yettiğince biraraya gelir geziler düzenler ve insanlığımızı yaşamanın tadını çıkarırız.

Tüm BİRİLERİNE selam olsun. Yaşı benden büyük olanlarında küçük olanlarında istisnasız tüm BİRİLERİnin önünde saygıyla eğiliyorum.
İyi geceler..........

Dün Alfonse nin eksoz borusuna attığı düğümü görme şerefine nail oldum, yapmak istesen yapamazsın, çok geçmiş olsun, daha büyük bir arıza çıkabilirdi.

Alp yaptırdınmı eksozu ?

Sevgili Alp o oyunlara MTR si olanlar katilmiyacak dendi Bende o yuzden katilmadim Haberin olsun :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Kimki o tırt usta, söyleyin burdan veya özelden, bilelim.... Sevtap hanıma yapılan yanlış benim için onur meselesidir....:smiley: Alıveririm valla dükkanını aşşa.... Zıplatmayın beni.. :smiley:

İlgine teşekkür ederim Alp, sana da geçmiş olsun :smiley:

duman' Alıntı:
alp, bahaneyle söyleyeyim fotoğraflar herzaman olduğu gibi eşim tarafından çekildi.
seninle ve daha önce tanışma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımızla tanışmaktan bizde mutlu olduk....
marşta sorun yok.teşekkürler....
Eşinize teşekkürler, saygılar, selamlar o zaman......

Sağlıcakla....

discovery-V8' Alıntı:
Dün Alfonse nin eksoz borusuna attığı düğümü görme şerefine nail oldum, yapmak istesen yapamazsın, çok geçmiş olsun, daha büyük bir arıza çıkabilirdi.

Alp yaptırdınmı eksozu ?
Yaptırdım... Teşekkür Ederim....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31443.msg279730#msg279730

[attachment=2]
Eksozcuma böyle şey gördün mü dedim?
Bu ne ki dedi.... Şafta sarılan eksoz bile görmüş... :smiley: Ucuz atlatmışım yani......

Eksoz kolay da marşpiyel biraz üzecek beni, Neyse....
O eksozun U olmuş borusunun aks ile şase arasından çıkarılmasında emeği geçen arkadaşlara, abilerime yeniden çok teşekkür ederim. Yürümüyordu araba. Eksoz yola saplanıyordu.
Oraya kurtarıcada gidemezdi. Ya yolların kurumasını bekleyecektim 1 hafta yaylaya çadır kurup :smiley:
Ya da Beatrix' e rica edecektim, çift pervaneli kargo helikopteriyle gelsin alsın ZJmle beni diye.... :smiley:

[attachment=1]

IMG_8882.jpg

index.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Sevgili Alp o oyunlara MTR si olanlar katilmiyacak dendi Bende o yuzden katilmadim Haberin olsun :smiley:

Benim arabanın direksiyonuna sen oturup katılabilirdin Ufuk abi, ama aklımıza gelmedi :smiley:

Derecelerden tulum çıkarırdık sen yarışsan, tulum :smiley:
Kupalarıda kamyonla Ankara' ya getirip, konu soğuyunca, Sevgili Serkan' a çaktırmadan eritip, bana bileklik, sana madalyon, kalanıyla da jant döktürürdük, bakır jant :smiley:

Elif Hn.' ın objektifinden....

Teşekkür ederim Elif hn.

Şnorkel lazım artık :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]​

_MG_0425 copy.jpg

_MG_04212.jpg

Ömer TUT Bey' in objektifinden....

Ayakkabıda 42 MT üretimi var mı? :smiley:

[attachment=1]​

Ömer' cim,
Amcan Serkan seni benim yanıma verdi. Hararet yaptı mı! (yokmuş öyle bişey) pimpirikliliğimi görünce pikapın kasasına kaçtın, ayrıldın arabamdan, üzüldüm..... :smiley:
Halbuki, sohbet çok iyiydi, tam akraba çıkacaktık :smiley:

Fotoğrafların küçük ama çok hoşlar.... Zaten önemli olan boyutları değil işlevleri fotoğrafların, di mi?... :smiley:

Videolarını ve biraz büyük bi sürü fotoğrafını daha bekliyoruz.....

Ellerine, patlayan ayaklarına, emeklerine sağlık....

Çokkkkk teşEkÜrLeR.......

Not: Sen photoshop' tan iyi anlıyormuşsun.
Benim yarışmadaki derecemi bi 10 dakika öne çekmek, Zj' me 3.5'' lift yapmak (MT' li), Bide, beni 20 kg inceltmek mümkünmü acaba? :smiley: (Hülya Avşar' a oluyoda bana niye olmasın. Benim neyim eksik :smiley: )
Aramızda kalsın ama, kimseye söyleme.... :smiley:

Amcana Selamlar, Sevgiler,

Sağlıcakla.....

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada alfonse 14 dakikada parkuru bitirdiğimi yazmışsın . 11 dakika olacak . Lütfen dikkat edelim ;D

--- "Havada bulut mu var, yağmur mu gelecek acaba?"

--- Bana ördek mi demek istiyosun? Bittin sen olum, var yaaa...

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Günaydın gezenbilir dostları Serkan beye övgü yağdıra yağdıra nazar değdirdik herhalde
sağ dirsek tendon bağlarında yırtılma olmuş kolu bandaşlı gördüm dün akşam aman siz
bizlere daha lazımsınız
Çok çok geçmiş olsun nazar deymez inşallah

nazar bon.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR