Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
alpaslanepli' Alıntı:
Offff yaaa yok offf yaa yok. Biz seni öyle sevdik öyle seveceğiz. Sen kocaman yürekli kocaman bir adamsın...
Sağol be Alpaslan, çok mahcup ediyorsun beni, sağol....
Seninle tanıştığıma o kadar sevindim ki, bilemezsin.......
Şimdi, sıra geldi alpaslanepliye...
Alpaslanın arabasına Cuma günü güpegündüz hırsız girdi, bütün tesisatı aldı gitti, camı kırıldı, Dash boardı felan hep kırık, ama o yılmadı....
Lastikleri bildiğimiz asfalt/yağmur lastiğiydi, ama o yılmadı....
Adımı listeye yazdım bi kere, dönmem lafımdan dedi ve etkinliğe katıldı....
Delikanlı, delikanlı, delikanlı.......
Benim çok çok az off-road tecrübem var. Teknik bilgim var. Direksiyonumda iyidir. Lastiklerim AT. Aracım Alpaslan' ın ki ile aynı, 5.2 ZJ. Ben oyunlara katılmaya adımı yazdırırken Alpaslan yanımda yoktu. Belki oyunlara katılmaz dedim, emrivaki, şaka yapıyım dedim. Sonuçta oyundu bu iddialı yarış felan değil. İstemiyorsa, sildiririz adını dedim. Riske girdim, ilk kez şimdi söylüyorum bunu, itiraf yani. belki kızacak organizatörler ama eğlence işte, zararsız. Alpaslanın stickerinide aldım, tam Alpaslanın yanına gidiyorum, ben böyle böyle yaptım, git imza at dicem, şaka yapıcam,
o da lastik mastik dememiş kayıda gidiyormuş, karşılaştık....
Delikanlı....
50' nin üstünde araç etkinliğe katıldı... Hepsi sağlam 4x4.... Oyunlara kim katıldı.... 18 19 araç.... Anlatabildim mi? Biride hayatında çamurda araç kullanmamış Alpaslan. Tebrik ediyorum. Delikanlı....
Ben, off-road tecrübesi bilinen, iyi tanınan, deep kullanıcı adlı Mert Kiğili beye rica ettim, tecrübesizim, bilmiyorum, bana co-pilot olun, bas basma, şurdan git, burdan gitme diyin dedim. Beni kırmadı, tevazu gösterdi sağolsun, ne oldu, ben sevgili Mert' ten utandım. Belki, onu da utandırdım kendimden. 21 dakika.....
(Sevgili Mert Kiğili, hazır fırsatı yalkalamışken sana çok teşekkür ederim, biliyorum, benim pilotluğumda çok sıkıldın, pardon, etapı bitirdik, indin, kayboldun
Seninle tanışmaktan büyük keyif aldım )
Alpaslan, kah kah kih kih, arkadaşlarını aldı, asfalt lastikleriyle daldı çamura, kaç dakika? 14 dakika. Hemde bazı off road kurtlarından bile daha iyi bi derece... Delikanlı.....
Cumartesi günü, topuk yaylasında, benim zj' yi lowa aldım vurdum bayıra.... çıkamadım, yarısında durdum, arkama kadar kim gelmiş? Alpaslan, geri git dedim, gitti, çıktı düze. Ben geri gidiyorum onun gittiği yoldan, eksozu çaktım, katladım altıma, malamat oldum aleme, karizma felan kalmadı
Sonra ne oldu biliyor musunuz? Alpaslan bana akşam soruyor, "abi bu arazi kolu nasıl çalışıyor?" Neeeee, sen bunu kullanmıyor musun?!?!?
Sen benim çıkamayıp, inerken egsoz bıraktığım yere, çıktın, indin, bu lastikle ve low a takmadın mı? deli olcam....
Kıskanıyorum
Ben 100 kilonun üstündeyim, geçmişte geçirdiğim bi kazadan dolayıda dizlerim sorunlu, rahat rahat çömelemiyorum felan. Alpaslan ve yanındaki arkadaşı benim çadırımı kurarken yardım ettiler. toplanırken yardım ettiler, hatta benim çadırımı çömelip yere kendileri sardılar....
Çok teşekkür ederim, Allah Razı olsun.....