Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Ya arkadaşlar,
Kimdir bu Alfonse..??? diye bayağı düşünmüştüm.. hatta fenada gıcık kapmadım dersem yalan olur.. Neden diye soracaksınız..
Gezi öncesi listeye kendimi kayıt ederken bir yazı dikkatimi çekti (aşağıdaki)
"Arkadaşlar, ben adımın listede gözükmemesi için çaba sarfediyor, herseferinde ismimi silip, listeyi güncelliyorum. Bide fuzuli kalabalık mesaj yapıyorum durumuna düşüyorum....
Sonra bi üye son listeyi değil önceki mesajlardaki güncel olmayanı kullanıyor....
2' mi 3' mi ne etti bu. Ben adımı listeden gene siliyorum, nickleri parantez içine alıyorum yeniden.
Adımı öğrenmek isteyen olursa araştırır, zırt diye bulur. Kamuya açık biyerde ben ismimin lak diye ekranda yazmasını istemiyorum! Bi bildiğim var, özel bi durum veya ne farkeder, tercihim bu!
Lütfen, bu yazdıklarıma "aLıNmAdAn" önce konudaki 66#' lu mesajımı, ve imzamdaki linki okuyun, olur mu?
Eğer birdaha listeyi güncelleyecek olursanız ve kopyala yapıştır için güncel olanı değil, önceki mesajlardaki eski listeyi kullanacaksanız adımı v.s. hepsini silmenizi rica edicem... Geleceksem ben en son Nickimi yazarım.... Ok?"
Doğal olarak,bu yazı akabinde kendisini listeden silen kişiyim.sonrasında bir sedat bey(yol) iki Serkan bey(DÜZCE OFFROAD TEAM) ne oluyor arkadaş,meşhur Alfonse yi listeden silmişsin,oda fena bozulmuş,hesap soruyorlar demezmi?? hayda.. buyrun cenaze namazına misali..Yukarıdaki yazıyı ileterek cevap verdim,OK dediler..
Sonra gelelim gezi gününe, topuk yaylasında adamın biri bağırıyor,bakan yok.. Buyur kardeş diye vardık yanına.. ekzosu kopmuş,sağa sola bağırıyor.Önce sakinleştirelim dedik..Sonra yat bakalım çamura,çıkar o boruyu dedik.Saçlar joleli,misler gibi parfüm kokan beyimiz yatacak ama,ne bilekliğe,nede saate kıyamıyor.Yanında muhtar olduğunu öğrendiğimiz biri var..Muhtara çıkartsın diye kolunu uzatıyor ama muhtar bir hışımla saldırınca,"hooooppp muhtar,yavaş ollll...para bunlar paraaaa" diye bağıran yine o arkadaşımız.Kafaya koydum işte o an..bu adamı burada çamurlamadan gitmek yok diye..Yat..kalk, anlat ne gördün..
ne olacak,nasıl çıkacak derken belki 10 defa araç altına soktuk beyimizi.. o sırada Serkan Tut geldi,bu poz kaçmaz diye foto çekiyor.. Ben diyorum hemen kopartıp atalım, süslü beyimiz diyor, para yok pul yok aman fazla zarar gelmesin
kusura bakmayın süslü bey diyorum,çünkü inanınki ne ismini biliyorum o an,nede tanıyorum arkadaşı.. yok sağdan,yok soldan vinçle bile yerinden sökemiyoruz boruyu..aslında sökeceğim ama beyimiz arabasına zarar gelmesin diye çırpındığı için,nazikçe severcesine hareket ediyoruz..Bu arada aracımda Ankara'dan "çigdowski" var.. araç kapıları açık,kızcağız üşümüş, ne oluyor demekte.Valla çiğdem utanmasan adamı döveceğim ama hemşerinmiş diyorum,oda bana bırak abi ben döveyim diyor
kusura bakma Çigdemcim yalan yok,saklayamam
Tabi bundan önce aracımda olan arkadaşım Serkan ( eksperoto) ın kaçısıda söz konusu..Hayrola diyorum,abi kalırsan adamı döveceği diyor..
sonrası malum,meşhur boruyu kalabalık sayesinde veerilen kararla bir yere getirtip vinçledik... ve söküp attık.Bu seferde beyimiz,ben bu metal parçasını hem vallahi,hem billahi arabama sokmam deeddi tutturdu..Buyrun buradan yakın..Arabamda bağaj olsa alacağım,ama neredeeee??? Allah'tan kamyonetçi arkadaşlardan biri imdadımıza yetiştide kurtulduk..yoksa hiç yoktan geceleyeceğiz oralarda..
Ve sonrasında soruyorum,arkadaşlar kim bu Ankara'lı diye.. demesinlermi bana Alfonse nicli arkadaş diye..
hadi ya diyorum..bak sen şu Allah'ın işine..nerede ve ne amaçla kiminle tanışıyoruz.Akşam sevgili Alfonse ile yaptığımız konuşmada ise bütün önyargı ve düşüncelerin ne kadar gereksiz olduğu kanaatine bir kere daha şahit oluyorum.Gerçekten sevimli ve iyi niyetli,çocuksu saflıkta bir kalbe sahip biri olarak tanıyorum.Neredenmi anladım? çoğumuzun doğru cevap vermeye utanıp,sıkılacağı bir soruya" ne iş yapıyorsun dediğimde, İşsizim abiiii... iş arıyorum" diye cevap verebilecek kadar cesurda.. ondan anladım..Kim ne derse desin,kim nee düşünürse düşünsün korkusunu yaşamadan ben nasıl açık sözlü olarak korkusuzca ve çekinmeden konuşabiliyorsam,onunda biraz fazla konuştuğunu ama aynı olduğunu gördüm vede şahit oldum..Şunu diyeceğim ki, şimdi,onu tanımadan önceki kızgınlığımdan asla eser yok,ama sadece daha öncesinde ne düşündüğümü kendime saklamak yerinede paylaşmak istedimki, bu yorumlarımı paylaşan kişilerde yanlış kanıya sahip olmasınlar.. Ama Dikkat et Alfonse... seni tenhada Çidowski ile yakalasaydık vay haline...
Sağlıcakla kalmanız dileği ile herkesten özür dilerim
sevgilerimle
Kemal Sarıgül