Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,704
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

OOOOO...Alpaslan bey,
Bu ne şıklık abi :smiley: Çankaya köşkü davetine katılıyormuşsunuz falan gibi zannettik.. Dikkat ettim tek çamur yok Maaşaallah...

kkayan' Alıntı:
Yok abi ne madarası maksat içinde bulunduğumuz durumları bütün çıplaklığıyla gözler önüne sermekti ;)

Aslında sende bir problem yok abi, Alp dua etsin yoksa ne resimler var elimde o ünlü egsoz operasyonu sırasında ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

herkese günaydın ben teşekkürlerimi en sona sakladım çünkü biliyorumki bu etkinlik sonrasında sayfalar dolusu yorum ve resim olacağını tahmin ettim ve arada kaynamasını istemedim :D

ilk öncelikle  KEMAL abi cuma gününden başlayan komşuluk ilişkimizde -hizmetime sundugun masan dahil- büyük misafirperveliğine ve ekip olarak beni akşam yemeğinde aç bırakmamanıza sonsuz teşekkürler. artık her etkinlikte görmek isteyeceğim ve gözlerimin varmısın diye kamp alnını tarayacağı bi abiye sahip oldum ayrıca o tatlılar tatlısı iyi aile eğitim almış havhavlarınızada bayıldım :D

sevgili SERKAN abi sanada o tatlı dilin güler yüzün için ve pojeronda geçen o güzel ve eğlenceli dakikalar için çook teşekkür ederim ben artık bi pojero hayranı olan biriyim :D sanayide geçen bi kaç saatimizde de eğlendim desem -manyakmısın nesin- dermisiniz bilmem :D pojeronla özel göl geçişleri için binlerce teşekkürler :D söz ben araç alırsam senin için istanbula geleceğim ve seninle konvoy yapacağım :D

sevgili sevtap senin de yemeklerdeki lezzete o güzel ellerinle kattıkların ve samimiyetin için teşekkür ederim. aracının dönüş yolunda bozulmasıda içimi burktu bak sen bırak git ogüzelim etkinliği, bizleri :D başına bu gelir işte tövbe tövbe diyorum hemen :D

çadır arkadaşım elif sen malikaneme geldiğinde seni karşılayamadıgım ve telefonla bak 5. çam ağacından sola dön ilk kamp yerinin arkasındaki 8. bilmem ne ağacının altındaki malikane benim tarzındaki tarifime katlandıgın için ve 3 kişilik çadırda tek başına yatmaya alışık olan benim ilk misafirim olarak dağınıklığımı mazur görmeni istiyorum ve hatta ben hizmetçiye izin verdiğim ve ortalıgı fena dağıttıgım için sanada zahmet verdim sanırım :D

serkan beye gelince ben 1.5 yıldır kamplara katılan bi gezenbilir katılımcısı olarak böle unutulması imkansız bi etkinlik yapıp tadının damağımızda kalmasından sizi sorumlu tutuyorum bu etkinliğin tekrarı için bir yıl bekleyeceğimizi düşünüyorsanız tabikide yanılıyorsunuz :D isteriz isteriz yine isteriz :smiley: bütün emeklerinize özel siparişime herşeye teşekkürler.

HÜLYA sana en büyük TEŞEKKÜRlerimi sunuyorum ankaradan taşıyıcılıgımı yaptıgın ve o güzel yüreğini bana açtıgın için teşekkürler etkinlikler dışındada sözün var bana unutma :D o güzeller güzeli ufaklıklarla tanışacağım.

Alfonse' Alıntı:
Katılıyorum, ama bi tek bayanların kupası eksik değildi.....
En sempatiğe......:smiley:
En renkliye......:smiley:
En şişmana - alfonse - :smiley:
En yavaşa - alfonse - :smiley:
En korkağa - alfonse - :smiley:
En sağlam co-pilota - Sevgili Mert - Alkış, alkış, alkış.....
Bide Serkan' a kupa verilmeliydi........yani, kendikendine :smiley: verebilirdi, mütevazilik etti :smiley:

"Hanımların kupaları ve çiçekleri benden :smiley: geri kalan kupaları siz hallediverin, ben karışmam, her işi ben mi yapıcam! :smiley:"

[attachment=1]
[attachment=2]​

Çok düşüncelisin ,çok teşekkürler :smiley:))

sevgili efe abi ne kaçırdıgını bi bilsen bi bilsen varya :D

Farkındayım Çiğdemcim ve çok da hayıflanıyorum. Ama yapacak birşey yok.
Bir sonraki faaliyete inşallah yaniiiiiiiii>>>> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31676.0 Bak sonra haber vermedi deme :smiley:

cidowsky' Alıntı:
sevgili efe abi ne kaçırdıgını bi bilsen bi bilsen varya :D

Ya arkadaşlar,
Kimdir bu Alfonse..??? diye bayağı düşünmüştüm.. hatta fenada gıcık kapmadım dersem yalan olur.. Neden diye soracaksınız..
Gezi öncesi listeye kendimi kayıt ederken bir yazı dikkatimi çekti (aşağıdaki)

"Arkadaşlar, ben adımın listede gözükmemesi için çaba sarfediyor, herseferinde ismimi silip, listeyi güncelliyorum. Bide fuzuli kalabalık mesaj yapıyorum durumuna düşüyorum....
Sonra bi üye son listeyi değil önceki mesajlardaki güncel olmayanı kullanıyor....

2' mi 3' mi ne etti bu. Ben adımı listeden gene siliyorum, nickleri parantez içine alıyorum yeniden.
Adımı öğrenmek isteyen olursa araştırır, zırt diye bulur. Kamuya açık biyerde ben ismimin lak diye ekranda yazmasını istemiyorum! Bi bildiğim var, özel bi durum veya ne farkeder, tercihim bu!

Lütfen, bu yazdıklarıma "aLıNmAdAn" önce konudaki 66#' lu mesajımı, ve imzamdaki linki okuyun, olur mu?

Eğer birdaha listeyi güncelleyecek olursanız ve kopyala yapıştır için güncel olanı değil, önceki mesajlardaki eski listeyi kullanacaksanız adımı v.s. hepsini silmenizi rica edicem... Geleceksem ben en son Nickimi yazarım.... Ok?"

Doğal olarak,bu yazı akabinde kendisini listeden silen kişiyim.sonrasında bir sedat bey(yol) iki Serkan bey(DÜZCE OFFROAD TEAM) ne oluyor arkadaş,meşhur Alfonse yi listeden silmişsin,oda fena bozulmuş,hesap soruyorlar demezmi?? hayda.. buyrun cenaze namazına misali..Yukarıdaki yazıyı ileterek cevap verdim,OK dediler..
Sonra gelelim gezi gününe, topuk yaylasında adamın biri bağırıyor,bakan yok.. Buyur kardeş diye vardık yanına.. ekzosu kopmuş,sağa sola bağırıyor.Önce sakinleştirelim dedik..Sonra yat bakalım çamura,çıkar o boruyu dedik.Saçlar joleli,misler gibi parfüm kokan beyimiz yatacak ama,ne bilekliğe,nede saate kıyamıyor.Yanında muhtar olduğunu öğrendiğimiz biri var..Muhtara çıkartsın diye kolunu uzatıyor ama muhtar bir hışımla saldırınca,"hooooppp muhtar,yavaş ollll...para bunlar paraaaa" diye bağıran yine o arkadaşımız.Kafaya koydum işte o an..bu adamı burada çamurlamadan gitmek yok diye..Yat..kalk, anlat ne gördün.. :smiley: ne olacak,nasıl çıkacak derken belki 10 defa araç altına soktuk beyimizi.. o sırada Serkan Tut geldi,bu poz kaçmaz diye foto çekiyor.. Ben diyorum hemen kopartıp atalım, süslü beyimiz diyor, para yok pul yok aman fazla zarar gelmesin :smiley: kusura bakmayın süslü bey diyorum,çünkü inanınki ne ismini biliyorum o an,nede tanıyorum arkadaşı.. yok sağdan,yok soldan vinçle bile yerinden sökemiyoruz boruyu..aslında sökeceğim ama beyimiz arabasına zarar gelmesin diye çırpındığı için,nazikçe severcesine hareket ediyoruz..Bu arada aracımda Ankara'dan "çigdowski" var.. araç kapıları açık,kızcağız üşümüş, ne oluyor demekte.Valla çiğdem utanmasan adamı döveceğim ama hemşerinmiş diyorum,oda bana bırak abi ben döveyim diyor :smiley: kusura bakma Çigdemcim yalan yok,saklayamam :smiley: Tabi bundan önce aracımda olan arkadaşım Serkan ( eksperoto) ın kaçısıda söz konusu..Hayrola diyorum,abi kalırsan adamı döveceği diyor.. :smiley: sonrası malum,meşhur boruyu kalabalık sayesinde veerilen kararla bir yere getirtip vinçledik... ve söküp attık.Bu seferde beyimiz,ben bu metal parçasını hem vallahi,hem billahi arabama sokmam deeddi tutturdu..Buyrun buradan yakın..Arabamda bağaj olsa alacağım,ama neredeeee??? Allah'tan kamyonetçi arkadaşlardan biri imdadımıza yetiştide kurtulduk..yoksa hiç yoktan geceleyeceğiz oralarda.. :smiley: Ve sonrasında soruyorum,arkadaşlar kim bu Ankara'lı diye.. demesinlermi bana Alfonse nicli arkadaş diye.. :smiley: hadi ya diyorum..bak sen şu Allah'ın işine..nerede ve ne amaçla kiminle tanışıyoruz.Akşam sevgili Alfonse ile yaptığımız konuşmada ise bütün önyargı ve düşüncelerin ne kadar gereksiz olduğu kanaatine bir kere daha şahit oluyorum.Gerçekten sevimli ve iyi niyetli,çocuksu saflıkta bir kalbe sahip biri olarak tanıyorum.Neredenmi anladım? çoğumuzun doğru cevap vermeye utanıp,sıkılacağı bir soruya" ne iş yapıyorsun dediğimde, İşsizim abiiii... iş arıyorum" diye cevap verebilecek kadar cesurda.. ondan anladım..Kim ne derse desin,kim nee düşünürse düşünsün korkusunu yaşamadan ben nasıl açık sözlü olarak korkusuzca ve çekinmeden konuşabiliyorsam,onunda biraz fazla konuştuğunu ama aynı olduğunu gördüm vede şahit oldum..Şunu diyeceğim ki, şimdi,onu tanımadan önceki kızgınlığımdan asla eser yok,ama sadece daha öncesinde ne düşündüğümü kendime saklamak yerinede paylaşmak istedimki, bu yorumlarımı paylaşan kişilerde yanlış kanıya sahip olmasınlar.. Ama Dikkat et Alfonse... seni tenhada Çidowski ile yakalasaydık vay haline... :smiley:
Sağlıcakla kalmanız dileği ile herkesten özür dilerim :smiley:
sevgilerimle
Kemal Sarıgül

:D hihihihi kemal abi valla ne diyeyim aynen böle gelişti olaylar madem anlattın bende ekleyeyim bi kaç şey o olay anında bende seninle aynı duyguları paylaştım hatta bi ara ineyim döveyim şunuda ısınayım biraz diye bile düşündüm :D ama sonradan 2 günlük kampta alfonsoyu tanıdıgım kadarıyla davranışının sözlerinin hepsinin aslında gayet geçerli nedenleri oldugunu anladık ve bende alfonsoyu kampta ve dönüşteki konvoyda dinledim anladım tanıdım ve sevdim ve bi kızılderi atasözü vardır hayatımda hep buna önem vermeye çalışmışımdır ama insanız işte herzaman kötü yanlarımızdan vazgeçemiyoruz bende bu sefer bi önyargı seline kapılıp gittim AFFOLA ALFONSO :D

bi insan için iyi yada kötü bi yorum yapmadan önce onun makosenleri ile gökte 3 ay eskiğinceye kadar yürü...

Sözümü unutmam Çiğdemcim, ben de sana yol arkadaşlığın için teşekkür etmek isterim.Part-time katılabildiğim bu etkinlikte cumadan kamp yerine giderek yolu öğrenmiş oldum.En kısa zamanda görüşmek üzere...
Alpaslanepli Bey, duygularımıza tercüman olmuşsunuz, kaleminize sağlık.
Serkan Bey geçmiş olsun, nazar mı değdi ne...

evet serkan bey yaaa geçmiş olsun sağlık desteği isterseniz atalım hemen:D

cidowsky' Alıntı:
sevgili sevtap senin de yemeklerdeki lezzete o güzel ellerinle kattıkların ve samimiyetin için teşekkür ederim. aracının dönüş yolunda bozulmasıda içimi burktu bak sen bırak git ogüzelim etkinliği, bizleri :D başına bu gelir işte tövbe tövbe diyorum hemen :D

Çiğdem Hanım isimlere dikkat ;)

Yemeklerdeki lezzete o güzel elleriyle ve kahkahalarıyla katkıda bulunan, kamptan erken ayrılan yani teşekkürünüzün muhatabı benim çok sevgili arkadaşım FUNDA olacaktı sanırım...
Evet aracı bozulan ve ismi geçen benim ama ben yemeklere sadece yerken elimi sürdüm ;D

Deep' Alıntı:
Sevgili Alp (Alfonse), teşekkür etmene bile gerek yok parkurda gezdik eğlendik sana da iyi bir tecrübe oldu. Maksat eğlenmek, iyi vakit geçirmek, sonuç itibarıyla hiç birimiz yarışçı değiliz ;) Ben de seni medeni cesaretinden ötürü kutlarım, hiç bilmediğin bir parkurda bir yarış ortamına sıfır tecrübe ile girmek cesaret ister.
Teşekkür ederim,
Güzel insansın :smiley:

GREENSEA81' Alıntı:
Günaydın gezenbilir dostları Serkan beye övgü yağdıra yağdıra nazar değdirdik herhalde
sağ dirsek tendon bağlarında yırtılma olmuş kolu bandaşlı gördüm dün akşam aman siz
bizlere daha lazımsınız
Çok çok geçmiş olsun nazar deymez inşallah
Çok çok geçmiş olsun...........
O kadar çalışmaya anca dayandı kol.......

Acil şifalar.....

sevtap uyarın için teşekkürler evet mesjımı düzeltiyorumm FUNDAAAAA sana binlerce teşekkür o zaman diyorum ilk mesajın içine adınıda yerleştireyim heme nistersen :D

kkayan' Alıntı:
Valla aslında çok resim var ama çok tekrar olur, bir daha gönderip forumu yormanın bir alemi yok diye göndermedim :smiley:

Toplamda 692 MB yani tam bir cd lik resim var, hepsini cd ye çekip bir şekilde sana ulaştırırım.

Hani bana :smiley:

Mümkün mü acaba ?

Aslında bu güzel sayfaların arasındaki güzel fotoları indirsek bilgisayarımıza bizde cd ye döküp istediğimiz şekilde kulanamazmıyız alp. Bu işin püf noktası varsa kaanlar bize yardımcı olur.

GSLH' Alıntı:
Aslında bu güzel sayfaların arasındaki güzel fotoları indirsek bilgisayarımıza bizde cd ye döküp istediğimiz şekilde kulanamazmıyız alp. Bu işin püf noktası varsa kaanlar bize yardımcı olur.

BEN ÖYLE YAPIYORUM ZATEN RESİMLER İNDİRİP PİCASAMA YÜKLÜYORUM :d

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR