Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,313
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

KEMALS42' Alıntı:
.......................................................................saklamak yerinede paylaşmak istedimki, bu yorumlarımı paylaşan kişilerde yanlış kanıya sahip olmasınlar.. Ama Dikkat et Alfonse... seni tenhada Çidowski ile yakalasaydık vay haline... :smiley:
Sağlıcakla kalmanız dileği ile herkesten özür dilerim :smiley:
sevgilerimle
Kemal Sarıgül

Herkesten müsade isteyip, ufak bi anımı paylaşmak istiyorum...

Kemal bey,
En son, 4 ay gibi kısa bi dönem çalıştığım yerde müdür, eski personel felan hep birbirlerine hava atıyorlar, geyik yapıyorlar, birazda sanayi ortamı, anlatabildim mi, birbirlerine hep biz şıh torunuyuz, şuyum buyum, oralıyım, buralım diyorlar...
Bende sert yaptım ilk başta bunlara, Eyvallah çekmedim. Ezdirmiyorum ya kendimi, senin dediğin gibi bide süslüyüm ya, GM' den yetkili beyaz yakalı adamlar geliyor, onlarla 10 dakika benimle 1 saat sohbet ediyorlar, kıskanıyor, saldırıp duruyo bana bu iki kafadar........
1 hafta bekledim, gözlemledim, hepsinin tek tek niteliklerini, zayıf, kuvvetli yanlarını öğrendim... Hazırlandım....

Veeeeee...............

Bi gün bunlar gene biz şıh torunuyuz zart zurt diyorlar,
bi kalktım ayağa.............

Siz şıh torunuysanız, bende Hz. Mevlana torunuyum dedim..............

Bida ne şıh lafı edildi, ne hacı hoca....

İleriki günlerde bu iki kafadar, bu iki şıh torunu, işyerinde içtiler, ama ağızlarıyla değil :smiley: bi kavga ettiler, birbirlerine tornavida felan sapladı şıh torunuyuz diye geçinenler....
Ben ayırdım, polisin felan sinirini aldım, gönderdim, patrondan da sakladım...... :smiley:

Bayramda herkesten önce benimle bayramlaştılar, biri müdür üstüm, öbürü Ustabaşı, çok kıdemli............................

Kemal abi, ben Anne tarafından Konya' lıyım, etli ekmek kafalıyım yani..... :smiley:

"İkimizde Mevlana torunuyuz...................:smiley:
Anlatabildim mi?"

Yeniden herşey için teşekkürler........
Saygılar...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

ALFONSOO bende üzgünüm erken karar verdiğim için sen beni sevmedin sanıırmki özrümü kabul etmedin :D

Resimleri yüklemeye biraz geç kaldık ama artık kusura bakmazsınız .(PC de problem vardı.) Offroad oyunlarına gelmeden biz yollarda çamurlara bulandık. :smiley:

NALLIHAN 001.jpg

NALLIHAN 003.jpg

NALLIHAN 004.jpg

NALLIHAN 006.jpg

NALLIHAN 007.jpg

KEMALS42' Alıntı:
OOOOO...Alpaslan bey,
Bu ne şıklık abi :smiley: Çankaya köşkü davetine katılıyormuşsunuz falan gibi zannettik.. Dikkat ettim tek çamur yok Maaşaallah...

Lütfen şıklık deyince ALFONSE!
Biz eline su dökemeyiz. Çamura gelince siz görmemişsiniz hanımla iki saat pazarlık yaptık makinaya atmam ben dedi bunları git çöpe at. Atarsın atmazsın hala apartman kapısında kaderlerini bekliyorlar çamuru çamurlu :smiley:

Alpaslan bey,

Kaan ın çektiği, 0364 nolu resimde süper çıkmışsınız ama.. :smiley: özel olarak hazırlansanız o pozu veremezsiniz :smiley: bence Alp in göbek şovundan sonraki,günün fotosuna aday.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Lütfen şıklık deyince ALFONSE!
Biz eline su dökemeyiz. Çamura gelince siz görmemişsiniz hanımla iki saat pazarlık yaptık makinaya atmam ben dedi bunları git çöpe at. Atarsın atmazsın hala apartman kapısında kaderlerini bekliyorlar çamuru çamurlu :smiley:

Adnan Abi ; tekerin içindeki rakı şişesine hasta oldum.Bir de leziz mezelerine.....Sağolasın.

Teşekkürler Ender kardeşim herkes arabanın arkasına masayı bardak yerlerini güzel yapmışsında şişeyi nereye koyuyorsun diye soruyordu senin gözünden kaçmamış orası şişenin orjinal yeri bizde daha çok mezeler var zaman kısıtlı olduğundan anca o kadar oldu.
Çelebi' Alıntı:
Adnan Abi ; tekerin içindeki rakı şişesine hasta oldum.Bir de leziz mezelerine.....Sağolasın.

çok güzel bir etkinlik olmuş emeğinize sağlık

kaçırdığım için üzgünüm :( :( :( :( :( :(

mezeci_67' Alıntı:
Teşekkürler Ender kardeşim herkes arabanın arkasına masayı bardak yerlerini güzel yapmışsında şişeyi nereye koyuyorsun diye soruyordu senin gözünden kaçmamış orası şişenin orjinal yeri bizde daha çok mezeler var zaman kısıtlı olduğundan anca o kadar oldu.
Daha çok karşılaşacağız abi.

Saygılar...

tuncaaayy' Alıntı:
bir insan gelmedigine ancak bu kadar pisman edilir yahu....harbi unutulmaz olmus...

Alın benden de o kadar binek otoyla gelmeyi düşünüyordum son anda vazgeçtim :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR