Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,704
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

OFFF RESME BAK YAAAA adnan abi yapılırmı bu ya şimdi offf ya :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

beatrix' Alıntı:
Tamaaaaammm, Önder'in arabayı 21 Haziran'a kadar satmayacağı kesin.....:! :smiley:

zaten satılmaması için elimden geleni yapıyorum ;D ;D ;D ;D

arıyorlar pazarlık için "yok pazarlık falan" diyip kapatıyorum :D :D

en uzun günde görüşmek üzere...

yahu ben etknilikteki çiftlikte küheylanımla tek başıma biri bi foto çektirmiştim doktor senmiydin o o fotoyu istiyorum ben

evet o foto bende fırsat bulunca göndericem söz...tamam tamam buraya da eklicem:smiley:)

yuppiiiiiiiii :D yaşasıınnnn savol varol

Başta Serkan Bey olmak üzere emegi geçen herkese teşekkürler.Çok keyifli, içinde olmaktan mutluluk duydugum bir organizasyondu.Tabii benim bu etkinlik içerisinde yer almama neden olan sevgili arkadasım Yesime ayrıca teşekkürler :smiley:

Nursel hanım merhaba o kadar resim çektiniz hiç paylaşmadınız bekliyoruz

Serkan bey merhaba geçmiş olsun bu arada..
Sadece Nursel hanım değil ki bir sürü fotocu koymadı resimleri. Güncelliği gitti diye düşünüp koymayan arkadaşlara sesleniyorum. Güncelliği gitmez bu gezinin ve resimlerin durup durup sil baştan 34 sayfayıda tekrar tekrar tarıyorum ben. Yeni resimleride dört gözle bekliyorum. Eminim benim gibi düşünenler çoğunluktadır..

alpaslanepli' Alıntı:
Fatih bey size sadece şunu diyebilirim eğer nasip olurda tekrarlanırsa hani tabir yerindeyse iki elim kanda olsa gelirim derler ya aynen öyle. Ne işiniz varsa bırakın ve gelin asla pişman olmazsınız. Ben şartları o kadar zorladım ki gidebilmek için ve öylesine güzel geçtiki değdi dedim kendi kendime. Ve merak etmeyin bu her gidenin fikri dolayısı ile seneye kalmaz tekrarlanır. Bir yıl beklemeniz gerekmez :smiley:

Bütün gezilerimiz, şenliklerimiz çok keyifle geçiyo kaçırdığımız her etkinlik üzüntü veriyo ama işleri bırakmakta bu kriz ortamında cesaret işi malesef :eek: alpaslan inan çok uğraştım günübirlik gelmek için hatta işim öğleden sonra bitse yapıştırıp gelicektim pazar gece 2-3 te bitti işim ??? ilk etkinlikte görüşmek üzere selamlar :smiley:

mezeci adnan abi saygılar bende ilk gezide sizinle tanıştığıma memnun olmak istiyorum artık ;D

parodi' Alıntı:
Bütün gezilerimiz, şenliklerimiz çok keyifle geçiyo kaçırdığımız her etkinlik üzüntü veriyo ama işleri bırakmakta bu kriz ortamında cesaret işi malesef :eek: alpaslan inan çok uğraştım günübirlik gelmek için hatta işim öğleden sonra bitse yapıştırıp gelicektim pazar gece 2-3 te bitti işim ??? ilk etkinlikte görüşmek üzere selamlar :smiley:

Valla abi ne yazık ki bu kriz tüm sosyal zevlerimizi baltalıyor ama kör döngü var işte. Kafamız balon gibi bu geziler dağıtıyor. Ama gezilere gitmek içinde ekonomik refah gerekiyor. Birbirleriyle çakışıyor. Benim geziden bir gün önce aracıma girildi çalınanlar ve verilen hasar 5000-6000 TL civarındaydı. Bu kriz ortamında tuz biber oldu. Sonra düşündüm taşındım gitmesem evde oturup iyice kafaya takacağım dedim ve aracımı çalışır hale getirip son dakikada katılma kararı aldım. Ve şimdi iyiki gitmişim diyorum. Bazen sıkıntıları arkamızda bırakıp her şey olacağına varıyor genişliğinde olup şu hayatta zevk aldığımız bazı şeylerden ödün vermeden günler geçirmek gerekiyor.
İlk gezide aynı fikrin bizi buluşturması temennisiyle.
Saygılarımla.......

Adnan abi bu mezeci nicki sende şık olmuş, valla boşa değil.Ne güzel yiyen bilirler yapmışsın.Aynı etkinlikte mutlaka tekrar beraber bulunmak isterim.Ayrıca resimler içinde teşekkürler:smiley: :smiley: :smiley:

Fatih kardeşim ortam çok güzeldi buda bir çok ortak yönleri olan güzel insanın bir arada toplanıp kaynaşarak atmosfere yaydığı bir duygu olsa gerek kısacası böyle bir grupla kamp çok güzeldi bizde cuma günü akşam 19.00 gibi kamp yerindeydik güzel bir kampta buluşup tanışmak umuduyla iyi günler. (20-21 haziranda gezenbilir kampı var kendini ayarla bu sefer biraz hazırlıksızdık )
parodi' Alıntı:

mezeci adnan abi saygılar bende ilk gezide sizinle tanıştığıma memnun olmak istiyorum artık ;D

Hakan bu mezecinin hikayesi uzun anca masada oturup muhabbet edersek anlatılr.Başka bir etkinlikte buluşmak üzere esas o zaman yiiyenbilir olur. Bizim 18-19 nisan yedigöller kampımızın resimlerine bakmadın herhalde. Resimleri geç göndermemin sebebi pc de problem vardı. Görüşmek üzere..
34Hakan' Alıntı:
Adnan abi bu mezeci nicki sende şık olmuş, valla boşa değil.Ne güzel yiyen bilirler yapmışsın.Aynı etkinlikte mutlaka tekrar beraber bulunmak isterim.Ayrıca resimler içinde teşekkürler:smiley: :smiley: :smiley:

Kemal bey oraya kadar gelipte sizinle tanışamadığıma üzüldüm gerçi yedigöller konusunda bir yazışmamız olmuştu fakat gelme işimiz son ana kadar kesinleşmeyince çok şekler unutuldu gerçi nasip değilmiş başka bir kampta buluşup tanışmak umuduyla iyi günler.
KEMALS42' Alıntı:
Alpaslan bey,

Kaan ın çektiği, 0364 nolu resimde süper çıkmışsınız ama.. :smiley: özel olarak hazırlansanız o pozu veremezsiniz :smiley: bence Alp in göbek şovundan sonraki,günün fotosuna aday.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR