beatrix' Alıntı:Tamaaaaammm, Önder'in arabayı 21 Haziran'a kadar satmayacağı kesin.....:!
haklısın ergün bencedebeatrix' Alıntı:Biz nerde yanlış yaptık....?
alpaslanepli' Alıntı:Fatih bey size sadece şunu diyebilirim eğer nasip olurda tekrarlanırsa hani tabir yerindeyse iki elim kanda olsa gelirim derler ya aynen öyle. Ne işiniz varsa bırakın ve gelin asla pişman olmazsınız. Ben şartları o kadar zorladım ki gidebilmek için ve öylesine güzel geçtiki değdi dedim kendi kendime. Ve merak etmeyin bu her gidenin fikri dolayısı ile seneye kalmaz tekrarlanır. Bir yıl beklemeniz gerekmez
parodi' Alıntı:Bütün gezilerimiz, şenliklerimiz çok keyifle geçiyo kaçırdığımız her etkinlik üzüntü veriyo ama işleri bırakmakta bu kriz ortamında cesaret işi malesef alpaslan inan çok uğraştım günübirlik gelmek için hatta işim öğleden sonra bitse yapıştırıp gelicektim pazar gece 2-3 te bitti işim ??? ilk etkinlikte görüşmek üzere selamlar
parodi' Alıntı:Bütün gezilerimiz, şenliklerimiz çok keyifle geçiyo kaçırdığımız her etkinlik üzüntü veriyo ama işleri bırakmakta bu kriz ortamında cesaret işi malesef alpaslan inan çok uğraştım günübirlik gelmek için hatta işim öğleden sonra bitse yapıştırıp gelicektim pazar gece 2-3 te bitti işim ??? ilk etkinlikte görüşmek üzere selamlar
mezeci adnan abi saygılar bende ilk gezide sizinle tanıştığıma memnun olmak istiyorum artık ;D
34Hakan' Alıntı:Adnan abi bu mezeci nicki sende şık olmuş, valla boşa değil.Ne güzel yiyen bilirler yapmışsın.Aynı etkinlikte mutlaka tekrar beraber bulunmak isterim.Ayrıca resimler içinde teşekkürler
KEMALS42' Alıntı:Alpaslan bey,
Kaan ın çektiği, 0364 nolu resimde süper çıkmışsınız ama.. özel olarak hazırlansanız o pozu veremezsiniz bence Alp in göbek şovundan sonraki,günün fotosuna aday..