Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Abi seninle orada karşılaşmamamız bir mucize..Sanırım ikimizde mutfak bölümünde olduğumuz için olsa gerek. yoksa fotolara bakıyorum da yan yana gibiyiz.. Bizim kampımız büyük ateşin ,özel jeneratörümüzün,iki ad.köpeğimizin olduğu,Gitar müziği ve en çok Hadise müziğinin geldiği yerdi Vallahi kısmet olmamış bu sefer,ama bir sonrakinde özellikle arar,bulurum..
Saygılarımla
Abi seninle orada karşılaşmamamız bir mucize..Sanırım ikimizde mutfak bölümünde olduğumuz için olsa gerek. yoksa fotolara bakıyorum da yan yana gibiyiz.. Bizim kampımız büyük ateşin ,özel jeneratörümüzün,iki ad.köpeğimizin olduğu,Gitar müziği ve en çok Hadise müziğinin geldiği yerdi Vallahi kısmet olmamış bu sefer,ama bir sonrakinde özellikle arar,bulurum..
Saygılarımla
mezeci_67' Alıntı:Kemal bey oraya kadar gelipte sizinle tanışamadığıma üzüldüm gerçi yedigöller konusunda bir yazışmamız olmuştu fakat gelme işimiz son ana kadar kesinleşmeyince çok şekler unutuldu gerçi nasip değilmiş başka bir kampta buluşup tanışmak umuduyla iyi günler.