Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,726
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

cidowsky' Alıntı:
ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yok :D bi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu :D
Biz Alpaslan' la parkuru yürüyerek geçtik sonra..... Keşke sizde gelseydiniz, çok keyifli bi yürüyüştü....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Alfonse' Alıntı:
Biz Alpaslan' la parkuru yürüyerek geçtik sonra..... Keşke sizde gelseydiniz, çok keyifli bi yürüyüştü....

Ben bunula ilgili geçmiş sayfalarda yorum yaptım ve dereceleri yazdım bence bakmalısın ;D

ceranus' Alıntı:
Bravo Alp, ellerine sağlık, kızların kupasını ve çiçeğini çok güzel seçmişsin :smiley:
"Bu ilkbahar çiçekleride sizin Zerrin hanım.
O kadar hoşlarki, koparmaya kıyamıyor insan :smiley:"

[attachment=1]

ilkbahar.jpg

Alp, çok teşekkürler ediyorum :smiley:

Alfonse' Alıntı:
"Bu ilbahar çiçekleride sizin Zerrin hanım.
O kadar hoşlarki, koparmaya kıyamıyor insan :smiley:"​

Bu da bana çiçek....

** ÇiÇeK AbBaS **
[size=12pt]
:smiley: :D ;D :smiley: :D ;D​

[attachment=1]​

CicekAbbas.jpg

beatrix' Alıntı:
Alfonse bu arada belki henüz yeri değil ama; Senin eksoz komple yenisi ile değişecekmi? merakla bekliyoruz hazır değişecekse ne yapacaksın diye, bizimle en kısa zamanda paylaşırmısın?
Bir dip not: Günümüzde orjinal eksozu ile değiştirmek gereksiz bir masraf.
Aslında çok değişik bişeyler düşünüyordum ama, bu koşullarda gerek görmedim. Yarı ömründe olan arka susturucuyu kullandık sadece. Ön susturucu yerine 76' lık boru koyduk. Yanlız arka susturucadan sonraki boru çok bükümlü ve üretmek ustalık gerektiriyor gerçekten. Benim ustamdada olan boru bükme makinasının aynısından olan iki usta yapamam dedi. Ama, şanslıydım benim 15 yıllık egsozcum yaptı. Çok becerikli birisi. Sonuçta sadece arka susturucu kullanıldı, ses çok güzel, tavsiye ederim. En arka çıkışıda 90 lık borudan düz çıkardık, ucunu aşağı bükmedik. Tecrübe ettiğimiz gibi, Düzceye, Müzceye takılıyor... :smiley:
Eksozcumun tanıtımınıda yazacağım ilgiyi konuya. Burada da bilgi vereyim. Headers' lara kadar kendisi üretebilen, akıllı ve düzgün birisi Ali Usta. Tavsiye ederim...
Gezenbilirden geldiğinizi söylemeyi, selamımı söylemeyi unutmayın...

Gürbüz Oto Eksoz Servisi - Ali Usta
Oto Sanayi Sitesi, 2.cd., 29. sok., No:4, Şaşmaz / Ankara
Tel: 0 312 2780475

[attachment=1]​

Not: Modaratörlerden rica ediyorum silmesinler bu mesajı :smiley: Burada pekde yeri değil biliyorum ama çok faydalarını gördüm, mahcup olurum sonra.. Ok? :smiley: Teşekkürler...

Bu mesajın üstüne moderatörler müdahale edip konuyu saptırdınız demezse ne olayım. E bide haklılar bence ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu mesajın üstüne moderatörler müdahale edip konuyu saptırdınız demezse ne olayım. E bide haklılar bence ;D
Alpaslan, alpaslan, şaka yapçam diye gaz verme modaratörlere, işime gelmiyor :smiley: lütfen....
Resmide küçülttüm, bak....
Hadi aslanım, hadi canım...
Silmesinler, silmesinler...
Valla bida yapmıcam....

En güzel resimler anlatır Hakancım ellerine sağlık bu vesileyle sanada teşekkür etme fırsatı buldum.saygıyla..

bilun' Alıntı:
............Bu forumda ve özel mesajla fotolarını talep eden herkese fotoları itina ile gönderilmiştir.................
A l f o n s e a b i beni kolladığın için minnetarım:smiley: fotolarını da attım tabi:smiley:....................
Fotolar için çok teşekkürler. Zahmet verdim.....

Yanlız sizinle anlaşamayacağımız bi konu var Sayın Bilun hanım..... :smiley:
Abi demişsiniz bana, Alfonse Dede, Alp Dede deseydiniz bari ;D ;D ;D

Şaka biyana, hakkaten yaşlandım galiba, çocuklar felan sokakta amca diyor, çok bozuluyorum :smiley:

"Bi gün adam olucam, ama asla büyümücem"

"Bi gün adam olucam, ama asla büyümücem" >>> sakın büyüme, oyuncakların pahalılaşır.....! :smiley:

ofrood' Alıntı:
sonuçlar galiba 1 inci v8 land ,2 pejoro, 3 üncüde biz olduk 13 numara lada niva

Tüm dereceleri CoŞkUyLa Tebrik Ederim!....

Cüneyt bey, çektiğiniz fotolar süperrrrrrrrrrrrrr......

Sizinle tanıştığıma çok sevindim, keşke daha çok sohbet edebilseydik....

Marşta sorun yok, di mi?

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
S O N U Ç L A R
Kapı No Adı Soyadı Zaman
....
.......
...
12- 18 Bülent Kılınç 9:36 (Düzce Valisi)
.....
.
...
.
Ben Sayın Valimizin en son parkuru geçtiğini biliyordumda, aracı kullandığını bilmiyordum....
Tebrik ederim...
Yeniden Herşey için şahsım adına teşekkür ederim...

Not: Valimiz Bülent Bey' de gezenbilir üyesi olsun....
Kafayı siteden kaldıramaz :smiley:

Gezilerimizede de sizi görmekten onur duyarız sayın Valim....

(Çadırınızı kurmanıza yardım edebilirim :smiley: )

Saygılar....
Sağlıcakla....
Alp TOKAT - Ankara.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR