ur-guru' Alıntı:ben artık pajeroları sevmıyorum
amaaaaaa
pajero sahıplerını sevıyoruuuum
benım tanıdıklarım kemal abi, serkan baba ve patronum sevtap
bu arada madem herkes tekrar ıstıyor
19 mayısta ucalım bıryerlere (18 için ızın alsın herkes)
yaa hayıra valla olmaz ohafta benim işlerim var banane işte banane nayır nolamazzzzzzzzzzzzzz
cidowsky' Alıntı:serkan beeeyyy bu tatlı şeyi nerde buldunuz yaaaaa ne kadar harika bi yaratık bu kirpi bende görebilmeyi isterdim canlı canlı onu aaaay yerim ben onu
beatrix' Alıntı:Çiğdem hanım, kirpi yeme olayını birdaha düşünseniz...
Ben askerdeyken çok yedim.Tavsiye edebilirim. Ama benim yediklerim o kadar şirin değillerdi.Ya da şirin mi değil mi diye değerlendirmedimbeatrix' Alıntı:Çiğdem hanım, kirpi yeme olayını birdaha düşünseniz...
uykusuz kalmak mı?benim için en keyifli sahne(!!)lerimden biriydi o gecegerçekten çok eğlendim ve birdahakine vokal grubu ve sevgili kaanı da ikna edip herhangi bir yerde herhangi bir kamp ateşi başında aynı güzel insanlarla beraber şarkı söyleyebilmeyi dört gözle bekliyorum..herşey için tekrar teşekkürler sevgiler...KEMALS42' Alıntı:Sevgili Kaan cım,
Gerçek şu ki, bunu orada olan herkeste onaylamıştır,Gitar da Dr.İsmail ve geride vokal grubu,gecenin süper kadrusu idi.. siz dua edinki, kafayı bulan Düzce li köylüye bırakmadım sizi,yoksa Allah ımıza o kafa ile size "ZAİDEM" i söyletecekti..ama sözüm vardı istek olmayacak diye,mecburen sertleşmek ve kovmak zorunda kaldım.. Bir dahaki sefere,İçecekleri tasa etmeyin herşey benden,şimdiden söz veriyorum,siz de mutlaka olun yeter,ama ekibi tam kadro isterim ona göre Elinize,kolunuza ve ağzınıza sağlık.. eh 1 gecede hatırımıza uykusuz kalın,fenamı?
Herşey sizlerin gönlünce olsun,
sevgilerimle