Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Sevgili Kaan cım,
Gerçek şu ki, bunu orada olan herkeste onaylamıştır,Gitar da Dr.İsmail ve geride vokal grubu,gecenin süper kadrusu idi.. siz dua edinki, kafayı bulan Düzce li köylüye bırakmadım sizi,yoksa Allah ımıza o kafa ile size "ZAİDEM" i söyletecekti..ama sözüm vardı istek olmayacak diye,mecburen sertleşmek ve kovmak zorunda kaldım.. Bir dahaki sefere,İçecekleri tasa etmeyin herşey benden,şimdiden söz veriyorum,siz de mutlaka olun yeter,ama ekibi tam kadro isterim ona göre Elinize,kolunuza ve ağzınıza sağlık.. eh 1 gecede hatırımıza uykusuz kalın,fenamı?
Herşey sizlerin gönlünce olsun,
sevgilerimle
Sevgili Kaan cım,
Gerçek şu ki, bunu orada olan herkeste onaylamıştır,Gitar da Dr.İsmail ve geride vokal grubu,gecenin süper kadrusu idi.. siz dua edinki, kafayı bulan Düzce li köylüye bırakmadım sizi,yoksa Allah ımıza o kafa ile size "ZAİDEM" i söyletecekti..ama sözüm vardı istek olmayacak diye,mecburen sertleşmek ve kovmak zorunda kaldım.. Bir dahaki sefere,İçecekleri tasa etmeyin herşey benden,şimdiden söz veriyorum,siz de mutlaka olun yeter,ama ekibi tam kadro isterim ona göre Elinize,kolunuza ve ağzınıza sağlık.. eh 1 gecede hatırımıza uykusuz kalın,fenamı?
Herşey sizlerin gönlünce olsun,
sevgilerimle
kkayan' Alıntı:Bende bir laf etmezsem olmaz. Gerçekten tek kelimeyle muhteşem ve eksiksiz bir organizasyon oldu. Eşimle beraber ilk defa katılmamıza rağmen çok güzel dostluklar ve yeni arkadaşlar tanıdık. Her ne kadar arka tamponumun sağ kısmını orada bırakmış olsamda herşey gayet muhteşemdi
İlk defa böyle şartlara soktuğum Disco2 mi bir dahaki sefere daha deneyim kazanmış sürüşüm ile getirecem umarım. Bu kadar ustanın içinde acemilik doğaldır artık yavaştan asfalttan ayrılma zamanımız gelmiş...
Bir de Kemal Abi, şu vokal davasına bitrdin beni valla, o gece toplasan 4 saat ancak uyudum, Pazar gecesi Istanbul girişinde artık gözlerim kapanıyordu. Bir dahaki sefere söz uykumuzu almış gelecez, Doktorlar ve onların Vokal Grubu (yani biz) olarak yine ateş başı muhabbettine katılırız. Sen yakıtı ayarla yeter sesler bizden ;D
Herkese sıcak dostlukları için çok teşekkürler,
Sevgiler & Saygılar...