Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,726
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Sevgili Kaan cım,
Gerçek şu ki, bunu orada olan herkeste onaylamıştır,Gitar da Dr.İsmail ve geride vokal grubu,gecenin süper kadrusu idi.. siz dua edinki, kafayı bulan Düzce li köylüye bırakmadım sizi,yoksa Allah ımıza o kafa ile size "ZAİDEM" i söyletecekti..ama sözüm vardı istek olmayacak diye,mecburen sertleşmek ve kovmak zorunda kaldım.. Bir dahaki sefere,İçecekleri tasa etmeyin herşey benden,şimdiden söz veriyorum,siz de mutlaka olun yeter,ama ekibi tam kadro isterim ona göre :smiley: Elinize,kolunuza ve ağzınıza sağlık.. eh 1 gecede hatırımıza uykusuz kalın,fenamı?
Herşey sizlerin gönlünce olsun,
sevgilerimle

kkayan' Alıntı:
Bende bir laf etmezsem olmaz. Gerçekten tek kelimeyle muhteşem ve eksiksiz bir organizasyon oldu. Eşimle beraber ilk defa katılmamıza rağmen çok güzel dostluklar ve yeni arkadaşlar tanıdık. Her ne kadar arka tamponumun sağ kısmını orada bırakmış olsamda herşey gayet muhteşemdi :smiley:

İlk defa böyle şartlara soktuğum Disco2 mi bir dahaki sefere daha deneyim kazanmış sürüşüm ile getirecem umarım. Bu kadar ustanın içinde acemilik doğaldır artık yavaştan asfalttan ayrılma zamanımız gelmiş...

Bir de Kemal Abi, şu vokal davasına bitrdin beni valla, o gece toplasan 4 saat ancak uyudum, Pazar gecesi Istanbul girişinde artık gözlerim kapanıyordu. Bir dahaki sefere söz uykumuzu almış gelecez, Doktorlar ve onların Vokal Grubu (yani biz) olarak yine ateş başı muhabbettine katılırız. Sen yakıtı ayarla yeter sesler bizden ;D

Herkese sıcak dostlukları için çok teşekkürler,

Sevgiler & Saygılar...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Sevgili Alfonse,
Unutma,topuk yaylasında eksoz unu bıraktığında yanında olan ve seni o bela demir parçasından kurtaranda,o kaputu açık olan pajerolardan biriydi.. :smiley: üstelik tanımadan kızgın olduğun biri...

Alfonse' Alıntı:
amma gevezelermiş bunlar yavvv

[attachment=1]
:smiley:

dedikodu yapıyolar, dedikodu..... Lr çekiştiriyorlar, Jeep çekiştiriyorlar... garantiiiiiiiiiii :smiley:

harika gezi olmuş tüm fotolar için teşekkürler bizde katılmış kadar olduk

cok guzel bır kamp olmus,emegı gecen herkesın ellerıne saglık....
paylasım ıcın tesekkurler.

KEMALS42' Alıntı:
Sevgili Kaan cım,
Gerçek şu ki, bunu orada olan herkeste onaylamıştır,Gitar da Dr.İsmail ve geride vokal grubu,gecenin süper kadrusu idi.. siz dua edinki, kafayı bulan Düzce li köylüye bırakmadım sizi,yoksa Allah ımıza o kafa ile size "ZAİDEM" i söyletecekti..ama sözüm vardı istek olmayacak diye,mecburen sertleşmek ve kovmak zorunda kaldım.. Bir dahaki sefere,İçecekleri tasa etmeyin herşey benden,şimdiden söz veriyorum,siz de mutlaka olun yeter,ama ekibi tam kadro isterim ona göre :smiley: Elinize,kolunuza ve ağzınıza sağlık.. eh 1 gecede hatırımıza uykusuz kalın,fenamı?
Herşey sizlerin gönlünce olsun,
sevgilerimle

Teşekkürler Kemal Abi eksik olmayın, çok eğlenceli bir grupsunuz :smiley:

Bir daha ki sefere büyük bir aksilik olmaz ise ve işleri de ayarlayabilirsek illaki katılacağız. Merak etmeyin doktorları da ayarlarız bir şekilde, sazsız sözsüz kamp ateşi hiç olurmu :smiley:

kkayan' Alıntı:
Teşekkürler Kemal Abi eksik olmayın, çok eğlenceli bir grupsunuz :smiley:

Bir daha ki sefere büyük bir aksilik olmaz ise ve işleri de ayarlayabilirsek illaki katılacağız. Merak etmeyin doktorları da ayarlarız bir şekilde, sazsız sözsüz kamp ateşi hiç olurmu :smiley:

Sazsız sözsüz tabiki olmaz. Ama bu sefer işi sağlama almak lazım. Ses sitemide götürelim mikrofon ve dev kolonlar. Yakınlardan kıııırrdınn galbimiii geeel al gönlümüüü! gibi kına gecesi kıvamında bir müzik gelebilir. Bastırmak çıplak ses ile biraz güç olur. :smiley:

Selam Arkadaşlar,

Bir çoğunuzla tanışama fırsatı bulamadım. geçöm
Ben keşif için Pazar günü ordaydım. Kampa katılamazsm da herkesin eğlendiğini görmek çok güzeldi...
Serkan Bey başta olmak üzere DOSOD'un desteği takdire şayandı ve tüm yerel birim (jandarma, kızılay, itfaiye)
Düzce Valisi Sn. Bülent Kılıca, Müdrümüz Özcan Budak'a teşekkür ediyorum. Tanışma fırsatı bulamadığım Jandarma, İtfaiye ve Orman ekiplerine verdiği destekler içi şükran diliyorum.

Bir sonraki etkinliğin daha fazla katılımcı ile gerçeklerşeceğini umuyorum.
Şimdiden tüm 4x4 araç yarışlarına kayıt yaptırmak istiyorum. Özellikle ATV -branşında mütavizi olamıyacağım:smiley:

Hayal etmek yaşamaktır. 2incilikte güzel bir hayaldir...

Sevgili Hakan,

Yine objektifini konuşturduğunu biliyorum, eline,koluna sağlık olsun..adım adım arkanızdan takip ettim ve biliyorum ki hepsi bu değil.... zulada sakladıklarınıda çıkar..

hural' Alıntı:
Dönüş yolunda da muazzam güzellikler bizimleydi. Yaani, harikulade iki gün yaşadım. İyiki de yaşadım. Başta, organizsayonun altın adamı Serkan TUT olmak üzere, emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkürler. Artık Düzce'de de dostlarımız var !

IMG_9355.jpg

IMG_9352.jpg

Devamı yok...

Kemal abim, beğenin için teşekkür ederim. Evet haklısın, 500 den fazla fotoğraf var. Fakat birbirine yakın olan kareleri yayınlamadım. Yine de 215 fotoğraf yayında şu an :smiley:
Bu arada, iki gün boyunca tüm foroğraf çekenler olarak gelemeyen dostlara az da olsa yaşadıklarımızı aktarabildiysek ne mutlu bize.

ben artık pajeroları sevmıyorum:smiley:
amaaaaaa
pajero sahıplerını sevıyoruuuum:smiley:
benım tanıdıklarım kemal abi, serkan baba ve patronum sevtap:smiley:

bu arada madem herkes tekrar ıstıyor
19 mayısta ucalım bıryerlere (18 için ızın alsın herkes)

Yazılanları okuyup, fotoğraflara baktıkça sanki oradaymış gibi hissettim kendimi. Etkinliği düzenleyenleri de, katılanları da tebrik ederim. Orada olamamaktan dolayı büyük bir eksiklik hissettim.
Selamlar

Sevgili Mürşattt..
Bende seni sevdim :smiley: dostluğun,yardımların ve hizmetin için teşekkürler. artık yamağım ,gitarım,vokal grubu, kırmızı çizmesinden kurbağa çıkaran dostum,Sevtap'ım,servis hizmeti sunan Hurdacım,Fotoğrafçım.. kısaca tüm dostlarım olmadan kampa gitmek istemiyorum..
Mürşat cığım vali beye hesap sordum, dikkat ettinse,yamağımın küreği nerede diye,ama tık ses yok..!!

ur-guru' Alıntı:
ben artık pajeroları sevmıyorum:smiley:
amaaaaaa
pajero sahıplerını sevıyoruuuum:smiley:
benım tanıdıklarım kemal abi, serkan baba ve patronum sevtap:smiley:

bu arada madem herkes tekrar ıstıyor
19 mayısta ucalım bıryerlere (18 için ızın alsın herkes)

Hay Allah moralim düzeldi :smiley:

O kadar arıza çıkardıktan sonra artık kimse beni istemeyecek diye korkmuştum ;D ;D

Sevgiler, saygılar...

gündüz ekleyemediğim bir kaç fotoğrafı da şimdi ekliyorum
DSC_2337.png

DSC_2350.png

DSC_2462.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR