Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,774
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

sevgili dr.ismail marti Jonathan için bir teşekkürüm olacaktı sana, o akşam edemedim bari burdan teşekkürlerimi ileteyim. eksik kalmasın.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

beatrix' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....

Kıskandım....:( :smiley:
Lütfen,
bi dinle ,inan açıklayabilirim,
gördüğün gibi değil,
bak bi geçmişimiz var,
inan açıklayabilirim.... :smiley: :smiley: :smiley:

KEMALS42' Alıntı:
Cüneyt bey foto çekenlerin elleri dert görmesin... ZJ lerde kaput açmış.. Pajerocuların morali düzeldi... :smiley:

Alfonse kulakların çınlasın hemi. Bak pimpirikliğin yüzünden 5 derece yokuş yukarı hararet arttı diye kaput açtın. Malzeme arayan Pajeroculara fırsat doğurdun. Ben saymam Alfonse nin açtığı kaputu. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse kulakların çınlasın hemi. Bak pimpirikliğin yüzünden 5 derece yokuş yukarı hararet arttı diye kaput açtın. Malzeme arayan Pajeroculara fırsat doğurdun. Ben saymam Alfonse nin açtığı kaputu. :smiley:
Alfonsenin kendi harareti aracada yansıyor.Araç ne yapsın ;D ;D ;D Adamdan enerji fışkırıyor ;DUmarım hiç eksilmez bu enerjisi.Alfonse sende biraz rahat ol artık ,bak açtığın kaputu bile haklı olarak saymıyorlar ;D ;D ;D

alper' Alıntı:
engin abi senin fotoları gönderiyorum,mail adresine...saygılarımla..
Alper bey benmi göremiyorum resimleri mailimde saygıyla...

Kaan (kkayan) Esin (mimesin) yahu arkadaşlar sayfanın güncelliği bitti bitecek ve sizde muhteşem fotoğraflar var. Acaba diyorum ne zaman paylaşmayı düşünüyorsunuz. Uyuşuk adamlar sizi :smiley::smiley::smiley:

KEMALS42' Alıntı:
Sevgili Alfonse,
Unutma,topuk yaylasında eksoz unu bıraktığında yanında olan ve seni o bela demir parçasından kurtaranda,o kaputu açık olan pajerolardan biriydi.. :smiley: üstelik tanımadan kızgın olduğun biri...
söze gerek yok

th_02052009043.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Kıskanma abi Alp gittiyse Alpaslan duruyor :smiley::smiley::smiley:
Arıza yapmayın!....:smiley:
Sinirlendirmeyin, zıplatmayın beni....:smiley:

Alfonse da, Alpaslan da hep buradaydı, oradaydı, şuradaydı.....:smiley:
Hep de burada, orada ve şurada olacak... :smiley:
Bi yere gitmeyiz..... Vinçlendik bi kere, kanca da açılmıyor :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abi tam olarak öyle değil aslında. Şimdi biz acemiler ve donanımsız araçlar ayrı bir kategoride yarışsaydık asıl ozaman hırs devreye girebilirdi. Çünkü kazanma ihtimali doğardı. Ama o 500 mü 600 mü ne beygir olan araba görünümlü canavar ve benzerleri olunca kazanma ihtimali sıfır olduğu için o havayı teneffüs etmek ve tecrübe edinmek için yarıştık. Yani sadece eğlendik. He bir zararı oldu döner dönmez hepimizin genel fikri şu oldu sanırım. Yükseltme kiti ve arazi lastiğini hemen almalıyım :smiley::smiley::smiley:
Ben çok sevgili Mert beyi, 20 dakika sonra da olsa, kamp alanına dört teker üstünde geri getirebildiğime şükrediyorum. :smiley: :smiley: Ne derecesi! :smiley: :smiley: :smiley:

MC' Alıntı:
....................bir de bayanlar için ayrı bir kupa olsa güzel olurdu ;) gelecek sene için nacizane tavsiyelerim :smiley:
Katılıyorum, ama bi tek bayanların kupası eksik değildi.....
En sempatiğe......:smiley:
En renkliye......:smiley:
En şişmana - alfonse - :smiley:
En yavaşa - alfonse - :smiley:
En korkağa - alfonse - :smiley:
En sağlam co-pilota - Sevgili Mert - Alkış, alkış, alkış.....
Bide Serkan' a kupa verilmeliydi........yani, kendikendine :smiley: verebilirdi, mütevazilik etti :smiley:

"Hanımların kupaları ve çiçekleri benden :smiley: geri kalan kupaları siz hallediverin, ben karışmam, her işi ben mi yapıcam! :smiley:"

[attachment=1]
[attachment=2]​

MC' Alıntı:
Bu araç ta hasar aldı sanırım sorunu neydi bilen var mı?
Sorduğunuz araç bu sanırım....

[attachment=1]

Pazar günü galiba debriyajı tamamiyle bitti, üzüldüm. Kullanan bey Ankara' dan Yavuz abiye çok benziyordu, o zannettim....

Ayrıca Cumartesi günü kopan egsozumu taşıdığı için teşekkür ederim.....

1.jpg

Bravo Alp, ellerine sağlık, kızların kupasını ve çiçeğini çok güzel seçmişsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri