Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,777

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Merhabalar tekrar gerek katılarak gerekse formda destek olan arkadaşlarım evet ciddi bir sorumluluk aldığımın
farkında olarak bu işe atıldım elimden geldiğince hatasız bir program çıkarmaya çalıştım evet görüyorum ki bazı
eksik yanlarımız olmuş ama son 10 gününü ortalama 5 saat uyuyarak aman eksik birşey kalmasın diye uğraşırken
biraz yorgun düştük ve bazı hatalar yaptık kabul ediyoruz, inşallah birdahaki etkinliklerde bunlara daha çok dikkat
edeceğiz ben ve ekipte yer alan tüm arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Neyi, ne kadar yaparsan yap aksilikler, engelleyemediğin davranışlar olacaktır.
Bu bağlamda düşünülmek ZoRuNda,

Bence,
Bence,
tekrar ediyorum,
BENCE,

Bu Etkinliğe Eleştri nAnKöRlÜkTür.......,​

Serkan bey,

Herkesin 10 15 dakikada geçtiği parkuru benim 21 dakikada geçmem :smiley: dışında Her şey olabileceğinin en iyisiydi.........

Eleştirenler daha iyisini yapsın ellerinden öpüp, ömür boyu kul oluyum onlara :smiley:

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

mezeci_67' Alıntı:
Hakan bey balık demeyin alınır o güzelim şey Lüfer..
Adnan abi lüfere bayılırım,şimdi daha çok canım çekti.Gece nasıl bir ortamda yediğinizi tahmin ediyorum zaten.İnşallah bir dahaki sefere hep beraber olur :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....
Alfonsecim benim mesajdan alıntı yapıp Ufuk abine teşekkür etmişsin :smiley: :smiley: :smiley:Madem öyle Ufuk abinin adına ben sana teşekkür edeyim co pilotu olarak :smiley:Keşke şu uzun ve güzel teşekkür mesajının altına Ufuk abinide iliştirseydin ordan okurdu mesajını. ;D ;D ;D Bizde seni seviyoruz ;D ;D ;D

Beni TüRk DoKtOrLaRıNa EmAnet Edİn....

....Mustafa Kemal ATATÜRK....

Medeniyetlerin Buluştuğu Coğrafya
...TüRkİyE...

[attachment=1]

JinOprDr.jpg

Alfonse' Alıntı:
Hakancım, istediğin balık olsun, gece gündüz, ayda, dünyada, sakaryada, nerede istersen... :smiley:
Alfonsecim çok teşekkür ederim,nezaketini bir kere daha gösterdin.Umarım yine bir kamplı etkinlikte beraber yemek nasip olur.O ortamda lüferin tadı bambaşka olur ama yanında sende ol tabi :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Hayır, yanılıyorsun Ömercim,

Çok güzel oldu,
Ankara' ya dönerken otobanda millet 5200 V8 dinlemek için peşime takıldı... :smiley:

Bide,
Mola verdiğimizde aracı çalıştırdığımda Zerrin hn benim Montreal Canadians' ın yakındaydı. Gece gece bi sürü ödü koptu.. :smiley:

Sorun,
anlatsın..... :smiley:
Bolu tünelinden geçerken F-16 gibi ses çıkarıyordu. ;D ;D ;D

ozanyur' Alıntı:
:D :D :D ahh orda olsaydım da bende girseydim o gölete bende kalsaydım oralarda
bu arada geçmiş olsun egzoz kötü olmuş
Gölette kimse kalmadı, kalmaz, kalmayacak...... :smiley:

Sağol Ozan kardeşim,
Ama,
Egsoz kötü mötü olmadı, iyi oldu iyi....

th_neolcak.jpg

pajeronun dostu pajero

anerkad' Alıntı:
http://img222.imageshack.us/img222/7469/resim070.jpg

alfonso egzoza karşı

Fotoğrafta göbeğim yerçekimine yenik düşmüş, bakmayın lütfen :smiley:

Dmax pajero avcısı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR