DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:Merhabalar tekrar gerek katılarak gerekse formda destek olan arkadaşlarım evet ciddi bir sorumluluk aldığımın
farkında olarak bu işe atıldım elimden geldiğince hatasız bir program çıkarmaya çalıştım evet görüyorum ki bazı
eksik yanlarımız olmuş ama son 10 gününü ortalama 5 saat uyuyarak aman eksik birşey kalmasın diye uğraşırken
biraz yorgun düştük ve bazı hatalar yaptık kabul ediyoruz, inşallah birdahaki etkinliklerde bunlara daha çok dikkat
edeceğiz ben ve ekipte yer alan tüm arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.
Adnan abi lüfere bayılırım,şimdi daha çok canım çekti.Gece nasıl bir ortamda yediğinizi tahmin ediyorum zaten.İnşallah bir dahaki sefere hep beraber olurmezeci_67' Alıntı:Hakan bey balık demeyin alınır o güzelim şey Lüfer..
ur-guru' Alıntı:arkadaslar ön kaputu kapalı pajero gören oldu mu hıc resimlerde
Alfonsecim benim mesajdan alıntı yapıp Ufuk abine teşekkür etmişsin Madem öyle Ufuk abinin adına ben sana teşekkür edeyim co pilotu olarak Keşke şu uzun ve güzel teşekkür mesajının altına Ufuk abinide iliştirseydin ordan okurdu mesajını. ;D ;D ;D Bizde seni seviyoruz ;D ;D ;DAlfonse' Alıntı:Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....
Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....
Alfonsecim çok teşekkür ederim,nezaketini bir kere daha gösterdin.Umarım yine bir kamplı etkinlikte beraber yemek nasip olur.O ortamda lüferin tadı bambaşka olur ama yanında sende ol tabiAlfonse' Alıntı:Hakancım, istediğin balık olsun, gece gündüz, ayda, dünyada, sakaryada, nerede istersen...
Bolu tünelinden geçerken F-16 gibi ses çıkarıyordu. ;D ;D ;DAlfonse' Alıntı:Hayır, yanılıyorsun Ömercim,
Çok güzel oldu,
Ankara' ya dönerken otobanda millet 5200 V8 dinlemek için peşime takıldı...
Bide,
Mola verdiğimizde aracı çalıştırdığımda Zerrin hn benim Montreal Canadians' ın yakındaydı. Gece gece bi sürü ödü koptu..
Sorun,
anlatsın.....
Gölette kimse kalmadı, kalmaz, kalmayacak......ozanyur' Alıntı:ahh orda olsaydım da bende girseydim o gölete bende kalsaydım oralarda
bu arada geçmiş olsun egzoz kötü olmuş
anerkad' Alıntı:http://img222.imageshack.us/img222/7469/resim070.jpg
alfonso egzoza karşı