Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,767
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

anerkad' Alıntı:
http://img222.imageshack.us/img222/3672/kaputt.jpg
yorumsuzz
Herkes yanlış anlıyor,

Sohbet ediyor Mitsubishiler, bi bozukluk felan yok, eminim :smiley:

[attachment=1]

kaputt.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Alfonse' Alıntı:
Fotoğrafta göbeğim yerçekimine yenik düşmüş, bakmayın lütfen :smiley:
bende herkes görmesin demiştim ama

alpaslanepli' Alıntı:
Yaa işte fotoğrafçının kralını getirttik evine kadar da teslim ettik. Yani o güzel karalerde bizimde payımız var kaRRRdeşim :smiley:
Dipnot: Araç giderken resim çekemiyor ;D

Çamur atma şimdi şeker mi şeker fotoğrafçıya...

Senin ZJ çok sallanıyordur, çekemiyordur tabiii :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için :smiley: Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. :smiley: ;D

Bi yerde de yazmıştım aynısını...

Senin gibi adamın kabak lastiğine kurban olsunlar.... :smiley:

duman' Alıntı:
Alpaslan sadece kabak lastiklileri temsil etmediniz.standart zj'leri de temsil edip gönüllerin birincisi oldunuz.

Ben Std Zj' yi temsil edenler arasından, utandırmamak adına, çıkmak istiyorum....:smiley:

*Sıfır Tecrübede Pilot + Sıfır Tecrübede 2 Co-Pilot*
*Low bile kullanılmamış sürüş*
**DeReCe = 11 dakika...**
*Azda Olsa Tecrübeli pilot + Mert Name Co-Pilot*
*Bazen Low' un denendiği Sürüş*
**DeReCe = 21 dakika...**

anerkad' Alıntı:
bende herkes görmesin demiştim ama

Alpaslan horultumu yazmış,

Sende Anerkad Engin Beycim bu resmi koydun ya kocaman, ben oldum abi, dalımdan düşerim artık, armut misali....:smiley:
Rezil oldum, utanıyorum, ıyyyyy... iğrenç, hatun kişiler bakmaz artık bana ( göbekli seven çok, tecrübeyle sabittir :smiley: ) ( göbekli seven çok da, horlayana bakan yok :smiley: )

İşaret koyalım göbeğime, tam olsun :smiley:
Bi de, eşofman giymişim, sporcu adam misali :smiley:
[attachment=1]

eksperoto' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:
Sohbet ediyor Mitsubishiler, bi bozukluk felan yok, eminim :smiley:

amma gevezelermiş bunlar yavvv
[attachment=1]
:smiley:

dedikodu yapıyolar, dedikodu..... Lr çekiştiriyorlar, Jeep çekiştiriyorlar... garantiiiiiiiiiii :smiley:

dedikodu.jpg

Bide,
Mola verdiğimizde aracı çalıştırdığımda Zerrin hn benim Montreal Canadians' ın yakındaydı. Gece gece bi sürü ödü koptu..

evet ben şahidim bu olaya bi önceki syfalarda yazdığım gibi millet o tünelde ani reflekslerle kaçaca delik aradı :D

alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için :smiley: Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. Herkeste bir yardımcı pilot vardı bende üç :smiley: Oda kontenjan o kadardı ondan
;D
Alpaslan ben oradaydım erkan14'ün vitarasında co-pil'olarak katıldım oyunlarada,onunda lastikler kabaktı,parkurun tamamında yanlayarak gittik :D Seni de izledim,üç yardımcı pilotu da ağırlık yapsınlar,yolda kalırsam aracı ittiririm diye aldığını düşünmüştüm..:D :D :D

Alfonse' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....

Kıskandım....:( :smiley:

Günaydın arkadaşlar aşşağıda vereceğim link Düzce Öncü tv bu haberin altında yorum bölümü var
etkinlik ile ilgili (+ ve -) leri buraya da yazarsak sevinirim silah atılması vs gibi konularada Düzce deki insanların
dikkati çekilmiş olur teşekkürler
http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594

jumanji14' Alıntı:
Land Rover Defender görünümlü altında chavrolet mekaniği,bu mekaniği hareket ettirecek V8,5700 cc benzinli motoru olan bir canavar,bir kaç resmi var önceki sayfalarda..
Bolu gurubundan bir katılımcı olarak Ateş beye katılıyorum,böyle bir araçla standart araçları yarıştırmak haksızlıktı..En azından böyle bir aracın geri vitesle yarışması gerekirdi :D :D

Ateş'e bende katılıyorum, Öncelikle arazi arabasıyla daha yeni tanışmış ve ilk gezisi olan arkadaşlarımızı psikolojik bir baskıyla bu yarışın içine itmek biraz acımazız olmuş. "bende belki yaparım, en azından deneyeyim" diye hiçbir donanımı olmayan hazırlıksız araçları ve yetersiz tecrübeleri ile hırs yapıp tam donanımın üstünde araçlar ve yılların tecrübesine sahip kişilerin önünde adeta yem olmuşlar. Neyseki kazasız belasız atlatılmış.

Birde şunlar olmasaydı;

- İllaki olmassa olmaz ısrarı ile atılan silahlar,
- Şuursuzca kamp alanında kalabalık arasında tozu dumana katıp hareket çeken araçlar.

Fakat bu iki olumsuz olay muhteşem bir organizasyonun sadece gölgesinde kalmış.

Tüm emeği geçenlere teşekkürler ve tebrikler....!

Devamını bekliyoruz...

Sevgiler.

Alfonse bu arada belki henüz yeri değil ama; Senin eksoz komple yenisi ile değişecekmi? merakla bekliyoruz hazır değişecekse ne yapacaksın diye, bizimle en kısa zamanda paylaşırmısın?

Bir dip not: Günümüzde orjinal eksozu ile değiştirmek gereksiz bir masraf.

ne desem bilmiyorum ki. sevgili doktor biraz zorlanacaksın sanırsam. henüz bunu başaran biri yok. en iyisi başka birine emanet edelim.

Alfonse' Alıntı:
Beni TüRk DoKtOrLaRıNa EmAnet Edİn....

....Mustafa Kemal ATATÜRK....

Medeniyetlerin Buluştuğu Coğrafya
...TüRkİyE...

[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri