Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,349
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

ur-guru' Alıntı:
arkadaslar ön kaputu kapalı pajero gören oldu mu hıc resimlerde:smiley::smiley::smiley:

http://img222.imageshack.us/img222/3672/kaputt.jpg
yorumsuzz

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Alfonse' Alıntı:
Burada yayınladığınız fotoğrafları çok beğendim. Şahane enstanteneler. Hepsi bu kadar iyiyse, kimse 200 fotoya hayır demez heralde :smiley:

atokatates@yahoo.com adresime fotoğraf gönderirseniz çok sevinirim.....

Yaa işte fotoğrafçının kralını getirttik evine kadar da teslim ettik. Yani o güzel karalerde bizimde payımız var kaRRRdeşim :smiley:
Dipnot: Araç giderken resim çekemiyor ;D

jumanji14' Alıntı:
:D:D:D:D:D
Tabi birde Alfonse'ye sormak lazım,dönüşten sonra mutlaka işitme testi yaptırması lazım :smiley:
Senide aramızda görmekten onur duyarız Volkan :D:D
Bir sözümde alpaslan'a seni çok aradım,malum sadece yazışıyoruz,nazar ettin benim CJ'de Cumartesi sabahtan kendini yakıyordu,elektrik tesisatı yandığı için getiremedim,yoksa seninle parkurda kabak lastiklerle kol kola bir gezi yapardık kesin :smiley: :smiley: 4 kabak lastiğin nesi var,8'inin hiçbir şeyi yok olacaktı,bir sonraki geziye artık :smiley:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için :smiley: Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. Herkeste bir yardımcı pilot vardı bende üç :smiley: Oda kontenjan o kadardı ondan
;D

wranglercem' Alıntı:
dayı olmamla aynı zaman a gelmesı cok kotu oldu yoksa kesın kacırmazdım gezıyı ergun abıyıde takardım atesle bırlıkte peşime.

Abi ben kulisler yaptım ne rüşvetler verdim gelmediler. Zor getirirdin sende. O yüzden hiç üzülme..

darmunyan' Alıntı:
teşekkürler engin aynı ortam ve alkollü içki çeşidi(!)tekrar sağlanırsa sesimi kaybedene kadar çalıp söylemeye hazırım..tabi kemal abi de olmazsa olmaz :smiley: sevgiler

unutulmayanlarda kemal bey gitar direnişini unutmuşum.Bu arada biraz zor şeyler isteyin

http://img222.imageshack.us/img222/8081/img0964x.jpg

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Merhabalar tekrar gerek katılarak gerekse formda destek olan arkadaşlarım evet ciddi bir sorumluluk aldığımın
farkında olarak bu işe atıldım elimden geldiğince hatasız bir program çıkarmaya çalıştım evet görüyorum ki bazı
eksik yanlarımız olmuş ama son 10 gününü ortalama 5 saat uyuyarak aman eksik birşey kalmasın diye uğraşırken
biraz yorgun düştük ve bazı hatalar yaptık kabul ediyoruz, inşallah birdahaki etkinliklerde bunlara daha çok dikkat
edeceğiz ben ve ekipte yer alan tüm arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.
Tekrar görüşmek umuduyla tüm paylaşımdaki arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum
S E R K A N T U T D Ü Z C E
ama kimse benim resmimi çekmemiş herhalde göremedim

Eksik yan falan yoktu Serkan bey ne eksiği. Fazlaları vardı ama eksiği asla. Heleki bizim gibi ilk kez katılanlar bundan sonra katıldıkları gezilerde bunu mukayese alacakları için ahh ahh nerdee Düzce'deki gezi diyeceklerdir emin olunuz.
Yarışma için denilecek söz var sadece oda bakış açısıdır. Siz eğlence olsun diye düzenlediğinizden kim kazanmış önemli değil mantığı yürüttünüz ve dolayısı ile sınıflandırma yapmadınız. Sadece eğlenelim çerçevesinde de bunu hesaba katmamanız gayet doğal.
Biz orada oluşturduğumuz grup arkadaşlarıyla ortak kanaatimiz şu oldu ki. Allah bu geziyi eleştirecek adamı çarpar!

Tek can sıkıcı olay bir iki kendini bilmezin silah sıkmasıydı. Oda sizin kusurunuz değil. Oradaki insanlar çocuk değil nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeliler.

Netice itibariyle mükemmeldiniz. Tekrar tekrar teşekkür ederiz..

alpaslanepli' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.
Merak etme abi ben kabak lastiklileri çok güzel temsil ettim. Onurlu bir mücadele verdim sizler için :smiley: Hiç kurtarılmak zorunda kalmadım. Hem bide çamurda kabak lastik öyle güzel kayıyor ki en büyük keyfi benim aracımın içindekiler aldı. Herkeste bir yardımcı pilot vardı bende üç :smiley: Oda kontenjan o kadardı ondan
;D
alp sadece kabak lastiklileri temsil etmediniz.standart zj'leri de temsil edip gönüllerin birincisi oldunuz.

Burada yayınladığınız fotoğrafları çok beğendim. Şahane enstanteneler. Hepsi bu kadar iyiyse, kimse 200 fotoya hayır demez heralde :smiley:

atokatates@yahoo.com adresime fotoğraf gönderirseniz çok sevinirim.....

size ait fotoları belirttiğiniz mail adresinize gönderdim.
İyi geceler

doğal güzellikerden

0511.jpg

0536.jpg

Organizasyona emek veren kişilere tekrar tekrar şükranlarımı sunarken. Tüm katılımcılar bir bütünlük sergileyerek bu güzelliğe mana katmışlardır. Bu sebeple ben bir teşekkürde istisnasız her katılımcıya etmek istiyorum.

Şahsi olarak keyifli iki gün geçirmeme ekstra katkıları olan arkadaşlarada ismen teşekkür etmek isterim.

İstanbuldan konvoycuk :smiley: yapmama eşlik eden ve gezenbilirdeki bu geziye katılan yüz yüze ilk tanıştığım kişi olan Kaan'a (o benim ilk göz ağrım artık :smiley: )
Her ne kadar falsolu pozlarımı yakalamaya çalışsada eşi Emek'e.
Muhteşem foto Elif'e (kırmızılımın en güzel pozlarını çektiği için değil sadece o benim yol arkadaşımdı)
Kamp yerine varır varmaz bizimle ateşini paylaşan ve o dakika itibariyle 40 yıllık ahbap sıcaklığıyla bize dostluk eden İsmail'e (gitar sefasını söylemeye bile gerek yok)
Konya'dan golf ile gelip kampa neşe olarak çöken Esin ve Engin'e yardımcı yedek ve yedeğin yedeği pilotlarımdı yarışta çamura saplanmadıysam onlarında emeği var ( zıpladılar arabanın içinde yokuş çıkarken :smiley: ) Ama onlara gitar sefaları için teşekkür etmiyorum istediğim parçayı bilmiyorlardı papucumun gitarcıları :smiley:
Çakma resmi araçlı Ömer'e :smiley:

Derya bilgisiyle eğlencenin yanında teknik birikimime katkı sağlayan Cüneyt abiye ( hayatımda duyduğum en güzel ses rengi olduğunu ayrıca belirtmek isterim)

Veee veee vee tabiki ALLLLLFOOONSEEE! o ismini kullanılmasını sevmez ama ben ismen teşekkür edeceğim. Yüreği kocaman, eli açık, paylaşımcı, yardımsever, neşe kaynağı, Varlığından mutluluk duyduğum koca adam! ebedi dostum ALP...

Hepinize teker teker teşekkürler. İlk fırsatta görüşmek ümidiyle.

NOT: Çok riskli bir iş yaptım tek tek isim vererek. Atladığım unuttuğum varsa çok özür dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR