Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,361
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

bende baslıyorum fotoları göndermeye
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

34Hakan' Alıntı:
Keşke bizde geceden gelip kalabilseydik,gecede çok güzel olmuş belli.Balık bile yemişsiniz :smiley: :smiley: :smiley:
Hakancım, istediğin balık olsun, gece gündüz, ayda, dünyada, sakaryada, nerede istersen... :smiley:

Merhabalar tekrar gerek katılarak gerekse formda destek olan arkadaşlarım evet ciddi bir sorumluluk aldığımın
farkında olarak bu işe atıldım elimden geldiğince hatasız bir program çıkarmaya çalıştım evet görüyorum ki bazı
eksik yanlarımız olmuş ama son 10 gününü ortalama 5 saat uyuyarak aman eksik birşey kalmasın diye uğraşırken
biraz yorgun düştük ve bazı hatalar yaptık kabul ediyoruz, inşallah birdahaki etkinliklerde bunlara daha çok dikkat
edeceğiz ben ve ekipte yer alan tüm arkadaşlarım sizlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.
Tekrar görüşmek umuduyla tüm paylaşımdaki arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum
S E R K A N T U T D Ü Z C E
ama kimse benim resmimi çekmemiş herhalde göremedim

reis28' Alıntı:
sevtap hanım sizede gecmiş olsun

ates' Alıntı:
sevtap geçmiş olsun, durum çok kötü değildir umarımki.

engincez' Alıntı:
Bence dicimonu satmamalısınız. Bir Pajero sahibini kolay kolay yolda bırakmaz. Siz de bilirsiniz ki Pajerolarımız ilgi ve sevgi ister. Eminim sevgiden yana kusurunuz olmamıştır.

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar...

Engin Bey teşhis doğru, sevgide kusur etmedim ama ilgi ve bilgi eksikliği var ne yazık ki...

ulusotomotiv' Alıntı:
içimden bi ses sanki yakında gene herkes düzcede buluşaçak bi etkinlikde diyo hatta bundan sonra düzce doğa severler ve off road tutkunlarının adresi bile olaçak gibi geliyo :smiley:)))
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Sanki doğruları söyler gibi oldunuz :D

Yesss, yess, yesss,
İsteriz, isteriz, isteriz...........
Ama valide 4x4 alsın, o da off road yapsın, bide ambülansa ödünç mt verinde, çekilmesin itilmesin garip :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
ama kimse benim resmimi çekmemiş herhalde göremedim

Yanılıyorsunuz Serkan Ber, Kemal sizi unutmamış ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=31443.0;attach=40292;image

reis28' Alıntı:
resimler harika yiyenbilir olayıda baya güzel olmuş canım baklava cekti yahu

[attachment=1]

"Benim baklava yerken çekilmiş fotoyu gördünüz, iştahınız açıldı, di mi? :smiley: :smiley:"

YeAlpYe.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
işte çekilen ambulans :smiley:
[attachment=3]

olur mu hiç serkan bey hemen gönderiyorum fotolarınızı :smiley:
[attachment=2]
[attachment=1]

Bu tür etkinliklere destek verdiği gibi bizzat katılan Sayın Düzce Valimize,kaynaşlı kaymakamına,il turizim müdürüne,düzce off road külübü başkanı ismail bey'e,Serkan tut kardeşimize ,civar köy muhtarlarımıza ve yörükler köyü sakinlerine sonsuz teşekkürler.Hatıralardan silinmeyecek ve her şeyiyle eksiksiz mükemmel olan bir organizasyon.İZOFF izmit offroad gurubu adına teşekkür ederim cevat sinan gümüş.

beatrix' Alıntı:
Tuncay biz senle ikimiz her gezi ardından aynı şeyi söylüyoruz....:smiley:
Ne zaman akıllanacağız...:smiley:
Alpaslan gelme ihtimalinizden bahsetmişti. Üzüldüm tanışamadığımıza...
Timsahlarınızın bakıcısı kaçmış ( veya yenmiş :smiley: )
O yüzden gelememişsiniz, duydum... :smiley:
Tanışmamız Sonra, değil, Yakında, hissediyorum..... Ummmmmm Ummmmmmm..... :smiley:

fotolara kaldığım yerden devam ediyorum....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR