Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,349
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

bugünlük bu kadar yarın kaldığım yerden devam edeceğim arkadaşlar alpaslan senin fotolar yarına kaldı :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Merhabalar öncelikle organize eden ve katılan herkese gezenbilir ailesine teşekkür etmek istiyorum.

Unutulmayanlar
-Doktorun gitar ziyafeti
-Hadise (yorum yok)
-Alfonso (grubun olmazsa olmazı)
-Kemal bey (Yumurta direnişi)
-Mürşat (Müthiş hazırcevap espriler kürek hatta vali beye)
-serkan hep destek tam destek Hakanla tabiki)
-Hakan foto (müthiş deklanşör hızı(topuk yaylasında kaç makine çıkardı hatırlamıyorum)
-En üzüldüğümüz tabiki Sevtap hanımın en zor şartlarda mücadele edip otobanda kalmasıydı

omerft' Alıntı:
alp beyın eksozu gercekten kotu oldu
Hayır, yanılıyorsun Ömercim,

Çok güzel oldu,
Ankara' ya dönerken otobanda millet 5200 V8 dinlemek için peşime takıldı... :smiley:

Bide,
Mola verdiğimizde aracı çalıştırdığımda Zerrin hn benim Montreal Canadians' ın yakındaydı. Gece gece bi sürü ödü koptu.. :smiley:

Sorun,
anlatsın..... :smiley:

Çelebi' Alıntı:
Alfonse 'ya şapka çıkarıyorum... ;)

Çıkan şapkalar geri takılsın lütfen.... :smiley: :smiley: :smiley:
Rica ederim.... Mahcup ediyorsunuz beni....
Ben mütavazi biriyim :smiley: :D ;D :smiley: :D ;D

beatrix' Alıntı:
Taaamaaaaammmm demek Alfonse tehlikesizmiş..... ;D ;D ;D ;D ;D

Yanlış Beatrix, yanlış, yanlış, yanlış....

D a n g e r is m y k o d a d ı m . . . . . :smiley: :D ;D

Dünyaya yeniden gelmenin tadını yaşadığım uykularımdan...

img7636.jpg

img7710.jpg

Sabah olmuş

img7717q.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/1225/doktorungitarziyafetib.jpg

doktorun gitar ziyafeti

ufukozkan' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....

Sevgili Alp cim banami yazdin .....Baska birinemi :smiley: bu alintin Hakan dan :smiley:

Doğrudur abi,
Hakanın avatarında senin koca ayak lakaplı makinenin resmi vardı, karıştırdım....

Cümlelerim sanadır....

"Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla....."

Sevgili Hakan ise ayrı bir tat.....

Hakan' la da tanışmaktan onur duydum....

Saygılar, Sevgiler....

:smiley: :smiley: :smiley: Gönlünüzle sarın beni :smiley: :smiley: :smiley:

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594 Düzce yerel basını

Düzce basını beni kapakta haber yapmış... Teşekkürler....

http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594

Bana "kapak" olmaz inşallah :smiley: :smiley: :smiley:

anerkad' Alıntı:
http://img222.imageshack.us/img222/1225/doktorungitarziyafetib.jpg

doktorun gitar ziyafeti
anerkad' Alıntı:
Merhabalar öncelikle organize eden ve katılan herkese gezenbilir ailesine teşekkür etmek istiyorum.

Unutulmayanlar
-Doktorun gitar ziyafeti
-Hadise (yorum yok)
-Alfonso (grubun olmazsa olmazı)
-Kemal bey (Yumurta direnişi)
-Mürşat (Müthiş hazırcevap espriler kürek hatta vali beye)
-serkan hep destek tam destek Hakanla tabiki)
-Hakan foto (müthiş deklanşör hızı(topuk yaylasında kaç makine çıkardı hatırlamıyorum)
-En üzüldüğümüz tabiki Sevtap hanımın en zor şartlarda mücadele edip otobanda kalmasıydı
teşekkürler engin aynı ortam ve alkollü içki çeşidi(!)tekrar sağlanırsa sesimi kaybedene kadar çalıp söylemeye hazırım..tabi kemal abi de olmazsa olmaz :smiley: sevgiler

Alfonse' Alıntı:
http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594

Düzce basını bani kapakta haber yapmış... Teşekkürler....

Bana kapak olmaz inşallah :smiley: :smiley: :smiley:

:D :D :D ahh orda olsaydım da bende girseydim o gölete bende kalsaydım oralarda
bu arada geçmiş olsun egzoz kötü olmuş

http://img222.imageshack.us/img222/7469/resim070.jpg

alfonso egzoza karşı

bilun' Alıntı:
200 civarı foto çektim ancak tabiki hepsini forumda paylaşmamız mümkün değil, birkaç tane ekliyorum.
Özellikle yarışa katılan tüm araçların en az 3-4 fotoğrafı var, eğer yarışa dair fotoğraf toparlayamayan araç sahipleri olursa verilen mail adresine yollarım.(aracın dış görünümü ile ilgili bilgi yeterli olur, suyun içinde olduğundan plakalardan çıkaramayabilirim)
Burada yayınladığınız fotoğrafları çok beğendim. Şahane enstanteneler. Hepsi bu kadar iyiyse, kimse 200 fotoya hayır demez heralde :smiley:

atokatates@yahoo.com adresime fotoğraf gönderirseniz çok sevinirim.....
[attachment=1]

AlpZj.jpg

Alfonse' Alıntı:
Burada yayınladığınız fotoğrafları çok beğendim. Şahane enstanteneler. Hepsi bu kadar iyiyse, kimse 200 fotoya hayır demez heralde :smiley:

atokatates@yahoo.com adresime fotoğraf gönderirseniz çok sevinirim.....
darmunyan@hotmail.com mümkünse tabi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR