Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,064
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Volk' Alıntı:
:D:D:D:D:D
Tabi birde Alfonse'ye sormak lazım,dönüşten sonra mutlaka işitme testi yaptırması lazım :smiley:
Senide aramızda görmekten onur duyarız Volkan :D:D
Bir sözümde alpaslan'a seni çok aradım,malum sadece yazışıyoruz,nazar ettin benim CJ'de Cumartesi sabahtan kendini yakıyordu,elektrik tesisatı yandığı için getiremedim,yoksa seninle parkurda kabak lastiklerle kol kola bir gezi yapardık kesin :smiley: :smiley: 4 kabak lastiğin nesi var,8'inin hiçbir şeyi yok olacaktı,bir sonraki geziye artık :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Herkese binbir Seiam, Sevgiler,

Ben bu tür etkinliklerde v.s herkesin bildiği gibi çok tecrübesizim. Hayatımda ilk kez kamplı, böyle bi etkinliğe katıldım ve Şaşırdım. Bi organizasyon bu kadar güzel ve keyifl olabilir ancak. Eminim diğer etkinliklerde bu kadar iyi oluyordur ama, dedim ya tecrübesizim, ilk kez böyle bişey yaşadım. Gezide bana yardımcı olan ve güzel sohbetleriyle keyfime keyif katan arkadaşlara teşekkür etmeden önce beni titreten :smiley: katkılarından dolayı teşekkür ettmek istediğim insanlar/görevliler/amirler var.

Bazı isimleri ve makamları yanlış yazarsam kusura bakmasınlar. Sonuçta ben kurtlar vadisindeki abdüllahey gibi, polat alemdar gibi devlet terbiyesi almadım ;D aile terbiyesi aldım ;D ayrıca abdüllahayi de, polat alemdarıda şahsen tanımam ;D sadece diziden biraz biliyorum :D

[glow=red,2,300]**Düzce Valisi Sayın Bülent Kılıç Bey' e**

**Kültür ve Turizm İl Müdürü Sayın Özcan Budak bey' e**

Çooooookkkkk Teşşekkürler....
[size=12pt]
**Yörükler Köyü Muhtarı Sayın Saffet Bey' e**
**adını unuttuğum Şimşirler Köyü Muhtarı' na**
( Şimşirler Köyü Muhtarı aracıma bindiği an eksozumu katladım, heraldebinerken Besmele çekmeyi unuttu :smiley: )
tüm katkıları için inanılmaz teşekkürler.
"MuHtArLaRıM, VeKiLliĞiNiZi De GöÖrÜrüZ iNşAlLaH :smiley:"

"Tavuklar, köfteler, pilav, salata, ayran, gözleme, çorba, zeytin, peynir, ekmek süperrddi.... yanımda götürdüğüm yiyenbilirlere dokunamadım bile :smiley:"

[size=12pt]Devam ediyorum,
ben geveze bi minnattarım :smiley:

*** DOSOD - Düzce Otomobil Sporları Off - Road Klübü' ne ***
*** Ünlü Organizatör :smiley: Sayın Serkan bey' e ***

veeeeeeeeeee,

Bizi etkinliğimiz boyunca yanlız bırakmayıp, varlıkları bile huzurumuza huzur katan Çok sevgili Jandarma Er ve Erbaş' lara,
( Yaylalar, Yaylalar, ay AkŞamdan Işıktır..... :smiley:

ve

SaYıN KoMuTaNlaRıMıZa,

Asfalt lastikleri ile çamura girip yardım vereceğine, yardım alan :smiley: ambulans personeline ve sağlık kurumuna.....

Sağol

Sağol

Sağol :smiley:

Ben Düzce' nin bu kadar güzel olduğunu, Anadoluda bu tür bölgeler olduğunun farkında bile değildim.....

Teşekkürler,

Teşekkürler,

Teşekkürler,

[size=12pt]Not: Bu masajımı daha fazla renkle, daha fazla büyük fontlarla süslemek isterdim.
Modareratör Sayın Sedat bey ( yol ) kızıyor, siliyor. :smiley: Kendisine de selamlar, saygılar.....

merhaba volkan evet biz beraber döndük ankaraya konvoy halinde hele o tünelden geeçrken diğer araçlar ani reflekslerle kaçacak yer aradılar :D büyük oranda kazaya sebebiyet verecek bi gürültü ile geçildi o tüneller :D biz erenle arkada ki araçta idik :D

Harika olmuş, yine keşke dedirten organizasyonlardan biri daha gerçekleşmiş. Umarım bir sonrakine keşke demem. Bu arada 1. olan araç (ya da canavar) hangisi?

34Hakan' Alıntı:
Eve gireli yaklaşık yarım saat oldu.Ayağımın tozuyla yazmak istedim.Bu etkinlikte desteklerini esirgemeyen ve bizzat katılan başta Sayın Düzce valimize,Serkan beye,Düzce halkına ve emeği geçen diğer tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler,gönül dolusu sevgi ve saygılarımla.Tam anlamıyla mükemmel bir organizasyondu.Muhteşem doğasıyla çok keyif veren biryer ve etkinlikti..Merakla fotoğrafları bekliyorum.Bütün arkadaşlara selamlar :smiley: :smiley: :smiley:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....

engincez' Alıntı:
Harika olmuş, yine keşke dedirten organizasyonlardan biri daha gerçekleşmiş. Umarım bir sonrakine keşke demem. Bu arada 1. olan araç (ya da canavar) hangisi?
Land Rover Defender görünümlü altında chavrolet mekaniği,bu mekaniği hareket ettirecek V8,5700 cc benzinli motoru olan bir canavar,bir kaç resmi var önceki sayfalarda..
Bolu gurubundan bir katılımcı olarak Ateş beye katılıyorum,böyle bir araçla standart araçları yarıştırmak haksızlıktı..En azından böyle bir aracın geri vitesle yarışması gerekirdi :D :D

Alfonse' Alıntı:
Ben seni çok sevdim Ufuk abi, çok kaliteli ve doğru bi adamsın, derdim yağ değil, yanlış anlaşılmasın lütfen....

Dostluğumuz payidar kalsın umuduyla.....
Sevgili Alp cim cok tesekkur ediyorum Gordugun gibi ben dahil herkez seni cok seviyor...

erkan14' Alıntı:
ben geziye boludan katıldım bu benim böyle bir organizasyona ilk katılımımdı.gerçekten organizasyonu yapan serkan beyden kampçıların odun ihtiyacını karşılayan kardeşlerime kadar herkesin öz veriyle davranmaları çok güzeldi.emeği geçen herkese çok teşekkürler

Odunlar ıslaktı, ateşler büyümedi. Heh heh. İçinde şişe erittik :smiley: :smiley: :smiley:

yahu arkadaşlar bir kaç kişiden at çiftliğindeki toplu çekilen resim yollanmış ama onlarda bi eksiklik yokmu sizce :D ben ve küheylanım eksik o fotolarda ya lütfen ben ve küheylanımın oldugu fotolar kimdeyse çıkarın artık piyasaya :D o foto gezinin en klas fotosu yoksa hepiniz kıskandınız benide ondanmı yollamıyorsunuz o fotoları :D puhaaaa

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Günaydın arkadaşalar resimler hafıza kartındaki bir problemden dolayı silinmiş
herkesten özür diliyoruz.....
Serkan bey,
Yiğeniniz Ömer geçmişte birinin hatasından dolayı yaklasık 2500 fotonun silindiğini söylemişti. Mesajınızı okuduğumda sarsıldım resmen...
Allah' tan şakaymış... :smiley:

Aracın özellikleri iyiymiş gerçekten de ama yine de pilotaj bence her zaman daha önemlidir. Bu benim fikrim. Dereceye giren ve etkinliğe katılan tüm arkadaşları kutlarım.

eksperoto' Alıntı:
emeği geçen herkeze başta serkan üzere çok teşekkürler. tüm detayları düşünülerek yapılan organizyando en ufak bir aksaklık olmadan (sevtap hanımın dönüş yolunda motoru nu bitirmesi haricinde) bitiren tüm arkadaşlara düzce valisini bizi yanlız bırakmayıp beraber olduğu için ve ayrıca 7 muhtarımızada teşekkürler.
hepinize kucak dolusu sevgiler.
Sevtap hanımın dicimonu başını ağrıtıyor, üzülüyorum....

Alfonse' Alıntı:
Sevtap hanımın dicimonu başını ağrıtıyor, üzülüyorum....

Teşekkür ederim Alp...
Ben de üzülüyorum çünkü onu çok sevsem de ayrılık vakti geldi sanırım...

sevtap abla geçmiş olsun
dicimon bu aralar nazlanıyor sanırım

Sağol Ozan, ne oluyor anlayamadım ama oto kurtarıcıları aralarında birleşip bana plaket verecekler sonunda ;D

darmunyan' Alıntı:
çok güzel bir etkinlik oldu..herşey çok güzeldi düzce,yarışma,çamur,kamp ateşi,suni debelenme çukuru,gözleme,şelale, alfonso :smiley:, muhtar herşey mükemmeldi teşekkürler....
Ben bişey yapmadımki teşekkür ediyorsunuz :smiley: ( Gerçi varlığım yeter :smiley: :smiley: :p )

Siznle tanışma çok güzeldi, etkinliğin heyacanıyla oturup çok sohbet edemedik. Birdahakine inşallah, classic rock seviyor ve yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Güzelllllllllll............ :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR