Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,369
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

düzce off road

P2010293 [320x200].jpg

P2010294 [320x200].jpg

P2010295 [320x200].jpg

P2010296 [320x200].jpg

P2010297 [320x200].jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Resimlere bakmaktan yazmaya sıra gelmiyor tek kelimeyle çok güzel orada olmak vardı demeyle olmaz yaşamak lazım
bu organizasyonda emeği geçenlere,vesile olanlara ve tüm yöre halkına bize bu güzellikleri yaşattıkları için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Resimleri daha murattan alamadım cep telofonundan bir 5 lik göndereyim.

05012009(005).jpg

05032009(001).jpg

05032009(002).jpg

05032009(003).jpg

05032009(004).jpg

sımdılık bukadar en kısa zamnda dıyer foto ları gonderılecektir iyi aksamlar dılerım

P2010303 [320x200].jpg

P2010304 [320x200].jpg

resim istekleri ıcın omerftut@hotmail.com dan ulasa bılırsınız

Düzce sadece seyahat ederken içinden geçtiğimiz bir il değil artık bizler için...
Çok eğlendiğimiz bu gezinin sonu benim için güzel bitmese de, aklımda kalan Düzce'nin olağanüstü doğal güzelliklerinin yanısıra Düzce'lilerin konukseverlikleri olacak...
Her ayrıntısı düşünülmüş bu organizasyon için öncelikle Serkan Bey'e ve şahsında emeği geçen herkese teşekkürler...

ofrood' Alıntı:
13 numara uğursuz derler ama üçüncü olduk
Sizi tebrik ederim...13 numara bana denk geliyordu, almamak için elimden geleni yaptım ;D
14 numarayı aldım ama yine de şanssızlık yakamı bırakmadı. Dicimon oyunlarda sorunsuzdu ama bu bizim için gelenek haline geldi, ne yazık ki yine çekilerek döndük :(

Bu konuya da değinmeden geçemeyeceğim:
Dicimon'un arızası aslında şanssızlıktan ziyade bu kez tamamen benim ihmalimden kaynaklandı. Bozuk gösterge ile yola çıktım, aracın hararet yaptığını bildiğim halde kontrol etmedim, hız yaptım ve seyir halinde suyun tamamen bittiğini anlayamadım ve olanlar oldu...
Organizasyonun yorgunluğunu atamadan rahatsız ettiğim Serkan Bey'den ve dönüş yolunda yorgun-argın yaklaşık 2 saat, tam kadro beni bekleyen Gezenbilir off-road grubundaki tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Kimi hastaydı, kiminin bekleyeni vardı, kiminin aracı arızalıydı ama sorunum çözülene kadar hepsi beni bekledi, minnettarım :smiley:

Oyunlarda 2. kez co-pilotum olma nezaketini gösteren ve beni evime ulaştıran Mürşat'a (Ur-guru), aracımın ön tamiratlarını gerçekleştiren Serkan'a (Eksperoto), mükemmel lojistik donanımını (özellikle yiyecek) herkesle paylaşan Kemal'e (KEMALS42), benimle dağ başlarında mahsur kalmaktan perişan olduğu halde hiç şikayet etmeyen Hakan'a (Hural) ve telefonla durumumu soran, sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim (çok var diye isim yazmıyorum ;))

Kusura bakmayın çok uzattım ama duygulandım, yaşlanıyorum sanırım :smiley:

Hakan bey balık demeyin alınır o güzelim şey Lüfer..
34Hakan' Alıntı:
Keşke bizde geceden gelip kalabilseydik,gecede çok güzel olmuş belli.Balık bile yemişsiniz :smiley: :smiley: :smiley:

Sevtap hanım tekrar geçmiş olsun. (okuyunca haberimiz oldu)

resimler harika yiyenbilir olayıda baya güzel olmuş canım baklava cekti yahu
sevtap hanım sizede gecmiş olsun

Çok güzel bir gezi olmuş emeği geçenlere kutlarım, yazılanlar güzel şeyler silah mevzusu hariç tabi tebrikler serkan bey.
Adapazarına balığa gittiğim için gelemedim dönüş yolunda bir kaç araç gördüm ama gördüğümle yetindim artık :D

Arkadaşlar daha yeni oturabildim bilgisayarın başına tekrar başta serkan bey olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz bu etkinlik için. Fotoğraflar çok güzel bende bu gece yüklemeye başlayacağım inşallah yaklaşık 300 tane foto var bende :smiley:

bu sekılde ara ara resım paylasmaya devam edıcem iyi aksamlar

Herşey çok güzeldi.Serkan Bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Ayrıca da tebrik ederiz çok başarılı bir organizasyondu.

Oyunlarda MT lastiksiz Terios'umuzla 4. Olabildik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR