beatrix' Alıntı:Dur tahmin edeyim, sen Alfonse'sın.... ;D ;D ;D
T-Shirt ve eldivenlerinden anladım...
İyide o eksozun hali ne?
beatrix' Alıntı:Dur tahmin edeyim, sen Alfonse'sın.... ;D ;D ;D
T-Shirt ve eldivenlerinden anladım...
İyide o eksozun hali ne?
alpaslanepli' Alıntı:Aynen öyle Ergün abi o bizzat ALFONSEEEE!!!
Sana tek bir cümle kuracağım. Bir geziye gidiyorsan yanında Alfonse olmalı.. Dikkat edilmesi gereken bir nokta var ama. Çadırını yakın kurmayacaksız. çünkü adam gecede susmuyor Hoooorrr horrr! Ben yan çadırda geceyi 2 saat uykuyla tamamladım
Egzosta gelince parça parça ayrı olaylarda bıraktı onu. Kurtarma operasyonunda marşpiyeli ezildi. Düzce'ye henüz gelmedende yolda lastiği patladı. Yani gezinin bahtsız bedevisi Alfonse idi. Ama ne yüzündeki gülüş eksildi. Nede herkesle ilgilenme nezaketinden ödün verdi.
Kısacası bir gezide alfonse varsa bende varım...
beatrix' Alıntı:Bence Alfonse V8 5.2' de tam aradığı sesi buldu dönerken..... ;D ;D ;D ;D ;D
ates' Alıntı:herşey çok güzel geçmiş resimlerden anladığım bu
bugün düzcede aranızda olan arkadaşlarımla yaptığım sohbette, organizasyonun çok güzel olduğu çok güzel ağırlandıkları konuşuldu. her ne kadar işim icabı aranızda olamasamda istanbul ekibini temsilen bir çok arkadaşım oradaydı onları bile mutlu görmek bana yetti. tüm organizasyonda emeği geçen kişilere ve özellikle serkan beye teşekkürler.
ben serkan beye gözden kaçmış olabileceğini düşündüğüm bir konuyu hatırlatmak istiyorum, belki bir dahaki etkinlikte daha dikkate alınabilir söyliyeceklerim;
resimlerden gördüğüm kadarıyla oyunlara çitti şekilde katılım olmuş, ama bir şey göz ardı edilmiş sanki. oyunlara katılan araçlar tamamen amatör kişiler ve araçlardır, zaten oyunların amacıda budur insanların kendilerini araçlarını denemeleri içindir oyunlar. ama neredeyse yarış aracı düzeyinde araçlar görünüyor resimlerde , benim kendi kanaatim hatta yarış aracı olarakta kullanılan araçlar bunlar. organizasyon olarak dikkate aldınızmı bilmiyorum ama hiç modifiyesiz araçlarla A grubu bir aracı aynı parkurda yarıştırmanın çok etik olduğunu düşünmüyorum, hatta oyunlarda hiç bir yarış aracı, lisanslı bir yarışçı , bırakın oyunlara girip yarışmayı , yarış lisansı olan birkişi co-pilot olarak bile bulunamaz araçlarda.
bir dahaki etkinlikte bunları göz önünde bulundurup ona göre bir oyun organizesinde bulunursanız herşeyin mükemmel olacağı kanaatindeyim
emeği geçen herkese çok teşekkürler emeğinize sağlık..
alpaslanepli' Alıntı:Aynen öyle ne dediysen doğru dedin. Ben kabak lastiklerimle parkuru 11 dakikada tamamladığım için ödül almam gerektiği söyledim kimse beni takmadı Etabın hiç bir yerinde kalmadım ve beni çekmek zorunda kalmadılar. Bunun için beni ödüllendirmeleri gerekiyordu kanımca
Birinci olan araç tek lastiği ile en az yarışanların yarısını döverdi...
beatrix' Alıntı:Bence Alfonse V8 5.2' de tam aradığı sesi buldu dönerken..... ;D ;D ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Birinci olan araç tek lastiği ile en az yarışanların yarısını döverdi...