Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,767

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Bende bir laf etmezsem olmaz. Gerçekten tek kelimeyle muhteşem ve eksiksiz bir organizasyon oldu. Eşimle beraber ilk defa katılmamıza rağmen çok güzel dostluklar ve yeni arkadaşlar tanıdık. Her ne kadar arka tamponumun sağ kısmını orada bırakmış olsamda herşey gayet muhteşemdi :smiley:

İlk defa böyle şartlara soktuğum Disco2 mi bir dahaki sefere daha deneyim kazanmış sürüşüm ile getirecem umarım. Bu kadar ustanın içinde acemilik doğaldır artık yavaştan asfalttan ayrılma zamanımız gelmiş...

Bir de Kemal Abi, şu vokal davasına bitrdin beni valla, o gece toplasan 4 saat ancak uyudum, Pazar gecesi Istanbul girişinde artık gözlerim kapanıyordu. Bir dahaki sefere söz uykumuzu almış gelecez, Doktorlar ve onların Vokal Grubu (yani biz) olarak yine ateş başı muhabbettine katılırız. Sen yakıtı ayarla yeter sesler bizden ;D

Herkese sıcak dostlukları için çok teşekkürler,

Sevgiler & Saygılar...

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

sevgili çadır arkadaşım elif valla ben bütün o fotoları e mail adresime isterim cidden yolladıkların kadar güzel olduguna eminim ve hepsini indirmek istiyorum sana çok eziyeet olacaksa aralarından sana göre en iyilerini seçip yolayabilirsin snoopy1tr@hotmail.com

söyleyecek çok söz, teşekkür edecek çok sayıda değerli dostlar var ama özetlemekte fayda var.
muhteşem organizasyondu. emeğinize sağlık.

resimleri nasıl göndereciim bu siteye yardımcı olurmusunuz

jumanji14' Alıntı:
Alpaslan ben oradaydım erkan14'ün vitarasında co-pil'olarak katıldım oyunlarada,onunda lastikler kabaktı,parkurun tamamında yanlayarak gittik :D Seni de izledim,üç yardımcı pilotu da ağırlık yapsınlar,yolda kalırsam aracı ittiririm diye aldığını düşünmüştüm..:D :D :D

Abi tespit doğru co-pilotlarım kalırsak itsin diye değil ama arkada yokuş çıkarken zıplasınlar diyeydi :smiley: Ne yalan söyliyeyim işede yaradı hani. Tek dezavantajı içerden tüm turu kamera ile çekmiştik çekende zıpladığı için görüntülerden bişey anlaşılmıyor. :smiley:

beatrix' Alıntı:
Ateş'e bende katılıyorum, Öncelikle arazi arabasıyla daha yeni tanışmış ve ilk gezisi olan arkadaşlarımızı psikolojik bir baskıyla bu yarışın içine itmek biraz acımazız olmuş. "bende belki yaparım, en azından deneyeyim" diye hiçbir donanımı olmayan hazırlıksız araçları ve yetersiz tecrübeleri ile hırs yapıp tam donanımın üstünde araçlar ve yılların tecrübesine sahip kişilerin önünde adeta yem olmuşlar. Neyseki kazasız belasız atlatılmış.

Birde şunlar olmasaydı;

- İllaki olmassa olmaz ısrarı ile atılan silahlar,
- Şuursuzca kamp alanında kalabalık arasında tozu dumana katıp hareket çeken araçlar.

Fakat bu iki olumsuz olay muhteşem bir organizasyonun sadece gölgesinde kalmış.

Tüm emeği geçenlere teşekkürler ve tebrikler....!

Devamını bekliyoruz...

Sevgiler.

Abi tam olarak öyle değil aslında. Şimdi biz acemiler ve donanımsız araçlar ayrı bir kategoride yarışsaydık asıl ozaman hırs devreye girebilirdi. Çünkü kazanma ihtimali doğardı. Ama o 500 mü 600 mü ne beygir olan araba görünümlü canavar ve benzerleri olunca kazanma ihtimali sıfır olduğu için o havayı teneffüs etmek ve tecrübe edinmek için yarıştık. Yani sadece eğlendik. He bir zararı oldu döner dönmez hepimizin genel fikri şu oldu sanırım. Yükseltme kiti ve arazi lastiğini hemen almalıyım :smiley::smiley::smiley:

İhşallah Hakan bey bizde Lüfer eksik olmaz yanında beyaz.
34Hakan' Alıntı:
Adnan abi lüfere bayılırım,şimdi daha çok canım çekti.Gece nasıl bir ortamda yediğinizi tahmin ediyorum zaten.İnşallah bir dahaki sefere hep beraber olur :smiley:

Bu forumda ve özel mesajla fotolarını talep eden herkese fotoları itina ile gönderilmiştir.
Güzel bir off-road arşivim oldu ama doydum dersem yalan söylerim:smiley:

Alpaslan abi çamur ata ata yıldıramassın beni, araba giderken çekemiyorum ama karada çektiklerim hepimizi idare etti çok şükür:smiley:
Alfonse abi beni kolladığın için minnetarım:smiley: fotolarını da attım tabi:smiley:
Çadır arkadaşım sevgili Çiğdem, tüm fotolar senin olsun gönderiyorum yavaş yavaş, sen bana konağını açtın , bende sana arşivimi açıyorum:smiley:
Organizatörümüz Serkan ile iligili elimde hiç foto olmaması beni çok üzdü; ama sende yarışa da katılmadın ki çekelim 3-5 ,hep anons hep anons...
Uyandırma servisini bile anonsla yaptın yaa, kendimi yurtta hissettim:smiley:

Arkadaşlar yarış sonuçları ve zamanlar var mı? Merak ettim o kadar farklı ve donanımlı bir araç fark yaratabilmişmi gerçekten ;D Bu arada standart araçlar ve donanımlı araçlar için ayrı ayrı bir sınıflama olmalıydı bence de, bir de bayanlar için ayrı bir kupa olsa güzel olurdu ;) gelecek sene için nacizane tavsiyelerim :smiley:

Bir kaç fotoğrafta benden...

dsc7521.jpg

Bu araç ta hasar aldı sanırım sorunu neydi bilen var mı?

dsc7524.jpg

dsc7533.jpg

dsc7550.jpg

dsc7566.jpg

dsc7571.jpg

dsc7582.jpg

dsc7586.jpg

dsc7588.jpg

dsc7593l.jpg

dsc7595.jpg

Serkan Bey sonuçları foruma ekleyeceğini söylemişti, ben hala bekliyorum ;D

malikanem her zaman açıktır :D gerçi seninle pek ilgilenemedim ama

ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yok :D bi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu :D

bilun' Alıntı:
Bu forumda ve özel mesajla fotolarını talep eden herkese fotoları itina ile gönderilmiştir.
Güzel bir off-road arşivim oldu ama doydum dersem yalan söylerim:smiley:

Alpaslan abi çamur ata ata yıldıramassın beni, araba giderken çekemiyorum ama karada çektiklerim hepimizi idare etti çok şükür:smiley:
Alfonse abi beni kolladığın için minnetarım:smiley: fotolarını da attım tabi:smiley:

Çadır arkadaşım sevgili Çiğdem, tüm fotolar senin olsun gönderiyorum yavaş yavaş, sen bana konağını açtın , bende sana arşivimi açıyorum:smiley:
Organizatörümüz Serkan ile iligili elimde hiç foto olmaması beni çok üzdü; ama sende yarışa da katılmadın ki çekelim 3-5 ,hep anons hep anons...
Uyandırma servisini bile anonsla yaptın yaa, kendimi yurtta hissettim:smiley:

sana inanmıyorum o kadar işi becerebilen bir kişinin sende nasıl fotoğrafı yok yarışmakmı
yoksa o ortamı yaratmakmı organizasyonu yapmasaydık sen nasıl yarışanları çekecektin
ama anonsu yapınca koşa koşa kahvaltıya giderken iyiydi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR