Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,712
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Cüneyt abicim fotoğraflar süper, elinize sağlık :smiley: Bu arada araçta ki sorun ne oldu, halledebildiniz mi orada?

Sevtap ve Yeşim'i ayrıca tebrik ediyorum ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

zj sahipleri iştişaresi
DSC_2731.png

MC' Alıntı:
Cüneyt abicim fotoğraflar süper, elinize sağlık :smiley: Bu arada araçta ki sorun ne oldu, halledebildiniz mi orada?

murat saol.çözemiyeceğimiz sorun yok ki.marş motorunu söktük düzcede kömürlerini değiştirip yola devam 1 senede garanti aldık.
DSC_2484.png

adem abi sen bir tanesin herşey için çok teşekkürler

DSC_1950.png

DSC_1951.png

kurtlar bu gezide leventi yalnız bırakmıştı ama kulaklarını çınlattık.levent ve eşiyle aynı sofrada olmak çok güzeldi.güzel olmayan ne vardı ki?

DSC_2671.png

DSC_2672.png

DSC_2678.png

MC' Alıntı:

Teşekkürler Murat :smiley:)

sonuçlarda sonuncuyum ama gururluyum bir şekilde bitirdik ;D

ilk havuzda 10 dakka bekledik rahat, fena oturmuştuk dibe, eh acemilik olur o kadar ::smiley:

hakan fotoğrafların sabırsızlıkla bekleniyor.benden söylemesi...
DSC_2755.png

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
sana inanmıyorum o kadar işi becerebilen bir kişinin sende nasıl fotoğrafı yok yarışmakmı
yoksa o ortamı yaratmakmı organizasyonu yapmasaydık sen nasıl yarışanları çekecektin
ama anonsu yapınca koşa koşa kahvaltıya giderken iyiydi

Abi yemekler için anonsa gerek yoktu Esin&Engin vardı. Yemek hazır olduğunda dıııttt dıııtttt diye uyarı sesi çıkarıyorlardı. Öğrenciliklerinden kalma bir özel çip sanırsam. :smiley::smiley::smiley:

su akar güldür güldür...
DSC_2769.png

kkayan' Alıntı:
sonuçlarda sonuncuyum ama gururluyum bir şekilde bitirdik ;D

ilk havuzda 10 dakka bekledik rahat, fena oturmuştuk dibe, eh acemilik olur o kadar ::smiley:

Kendine haksızlık etme bir şeyi gözden kaçırmamak gerek. Bu tecrübeli ve donanımlı araba sahipleri ilk çıkanlarda biz ve özellikle sen (15. olarak çıktın) o geçilen yerlerde iyice derinlik olduktan sonra geçtik. Sen o ilk gölette kaldığında ben ordaydım yayan off-road yapıyordum o sıra bütün parkuru. O kadar derinleşmişti ki artık sen gelmeden burada kesin askıda kalır diye Alfonse ile muhabbetini yapmıştık.

Kısacası pisti tamamlamış olman gerçekten başarıdır.

sevtap geçmiş olsun pajeroyu özleyeceğiz gibi bir his var içimde.satılık zj var haberin olsun :D :D

DSC_2437.png

DSC_2438.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR