Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,332
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

helal olsun size...

DSC_2219.png

DSC_2152.png

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

kimseden ses seda çıkmıyor ortalık sessizleşti orman gibisi var mı?bugünlük bu kadar.

DSC_2745.png

DSC_2741.png

DSC_2737.png

alpaslanepli' Alıntı:
Kendine haksızlık etme bir şeyi gözden kaçırmamak gerek. Bu tecrübeli ve donanımlı araba sahipleri ilk çıkanlarda biz ve özellikle sen (15. olarak çıktın) o geçilen yerlerde iyice derinlik olduktan sonra geçtik. Sen o ilk gölette kaldığında ben ordaydım yayan off-road yapıyordum o sıra bütün parkuru. O kadar derinleşmişti ki artık sen gelmeden burada kesin askıda kalır diye Alfonse ile muhabbetini yapmıştık.

Kısacası pisti tamamlamış olman gerçekten başarıdır.

öyle abi bu da iyi ilk defa girdiğimiz bir ortam offroad babında...buna da şükür ama bu gidişle ben A/T leri atar M/T lere geçerim ;)

yesimus' Alıntı:
Bende yarış sonuçlarını merak ediyorum...Kim ne kadar sürede ,Kaçıncı oldu bilgisi paylaşılırsa sevinirim .
Evet bizede ayrı kupa verilebilirdi ,güzel fikir Murat bu konuda destekliyorum seni :smiley:
Gelecek yıl eminimki daha iyi sonuçlar alacağız Sevtapta ,bende :smiley:Gerçi ilk defa katıldım böyle bir yarışa ,benim için önemli olan kazanmak değil etapı sorunsuz bitirebilmekti.Bunuda başardığım için gönlümün birincisi benimmm :smiley:

Sonuçlar yukarıda Yeşim ;D ;D

Sonuçlar elbette ki önemli benim için, gönül birinciliği ile idare edemem :D :D
Bence bu derecelere bakıp, buna göre sonuçlar çıkarmamalıyız. Mesela defalarca yarışmış olan Kemal veya Serkan daha üst sıralarda olurdu eğer araçları sorunsuz olsaydı. Gerek eğlence gözüyle bakılması gerek hazırlıksız gelinmesi gibi pek çok etken bu sonuçları ortaya çıkardı.
En iyi kendimden biliyorum, son su engelinden çıkışta Dicimonu uçurmak için söz vermiştim arkadaşlarıma ama hem yanlış vites seçtim hem de oluşabilecek arızalardan çekinip normal geçiş yapmayı tercih ettim ;D ;D
Fakat Doktor Bey'den özür dilerim, derecesini duyunca yüzüne karşı "sen nasıl 5. olursun" dediğim için :D :D
Gerçekten üzgünüm...

Ben bayan kupası ayrımı yapılmasını istemem doğrusu...
Hem "biz de varız" deyip hem "ama bayanız, idare edin" demek gibi birşey bu...
Eğer 1. olacaksak onlar kadar iyi olmalıyız bana göre ;)

cidowsky' Alıntı:
ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yok :D bi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu :D
Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.

UFUK abi hazineyi buldun mu

kkayan' Alıntı:
öyle abi bu da iyi ilk defa girdiğimiz bir ortam offroad babında...buna da şükür ama bu gidişle ben A/T leri atar M/T lere geçerim ;)

Disco2'de 2" yükseltme ve 32" lastiklerle Aytuğ ön tamponu kırmıştı basit bir yerde, sizin aracı görünce kesin ön tamponu bırakacak dedik, ama arka tampon gitmiş, geçmiş olsun...

orman çevirme hep kuzu olcak diilya

GSLH' Alıntı:
Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.

Biz yaya off-roadu şu sebeple yaptık. Bakalım Alfonse yaya olarak aracıyla gittiği süreyi geçebilecek mi? :smiley:
Vee beklenmedik sonuç!

Alfonse + jeep grand chereoke 5200 cc = 21 dk.
Alfonse +metrodan alınmış 10 liralık çizmeler = 17 dk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR