alpaslanepli' Alıntı:Kendine haksızlık etme bir şeyi gözden kaçırmamak gerek. Bu tecrübeli ve donanımlı araba sahipleri ilk çıkanlarda biz ve özellikle sen (15. olarak çıktın) o geçilen yerlerde iyice derinlik olduktan sonra geçtik. Sen o ilk gölette kaldığında ben ordaydım yayan off-road yapıyordum o sıra bütün parkuru. O kadar derinleşmişti ki artık sen gelmeden burada kesin askıda kalır diye Alfonse ile muhabbetini yapmıştık.
Kısacası pisti tamamlamış olman gerçekten başarıdır.
yesimus' Alıntı:Bende yarış sonuçlarını merak ediyorum...Kim ne kadar sürede ,Kaçıncı oldu bilgisi paylaşılırsa sevinirim .
Evet bizede ayrı kupa verilebilirdi ,güzel fikir Murat bu konuda destekliyorum seni
Gelecek yıl eminimki daha iyi sonuçlar alacağız Sevtapta ,bendeGerçi ilk defa katıldım böyle bir yarışa ,benim için önemli olan kazanmak değil etapı sorunsuz bitirebilmekti.Bunuda başardığım için gönlümün birincisi benimmm
![]()
Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.cidowsky' Alıntı:ben bile bi tabanvay olarak bi ara o parkuru sulu geçişlerde felan tabanvay olarak off road yapmaya yeltendim açıkçası ama kiminle yarışacaktım orası meçhul eeee ödülde yok ucunda dedim o kadar çamurlanmaya gerek yokbi dahaki seneye bisiklet parkuru yapılabilir yada tabanvay bi parkurda olabilir bol çamurlu
![]()
kkayan' Alıntı:öyle abi bu da iyi ilk defa girdiğimiz bir ortam offroad babında...buna da şükür ama bu gidişle ben A/T leri atar M/T lere geçerim![]()
Bulduk bulduk........ Gelmedin cok sey kacirdin Super gordugun gibi...KUMADAM' Alıntı:UFUK abi hazineyi buldun mu
GSLH' Alıntı:Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.
Tebrik ederim guzel derece yapmissiniz ......SDC' Alıntı:onlar kadar iyi olmalıyız bana göre![]()