Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,712
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

cidowsky' Alıntı:
ya kendimden şimdi çok utandım benki şehirde o kadar dikkat ederim yere çöp atanı gidip uyarırım felan bak sen şu yaptıgımız büyük ayıba ya valla herkes aracının arkasına atıp çöplerini şehirde atabilirdi aslında neyse artık buda bize bi ders bunuda artık önemser ve yaparız
Çiğdem hanım sıkıntı yapmayın bizim çöplerimiz 2 büyük poşet düzceye aracımla indirildi çöpe sağ salim teslim edildi

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

ufukozkan' Alıntı:
Tebrik ederim guzel derece yapmissiniz ......

Teşekkür ederim Ufuk Bey :smiley:

duman' Alıntı:
sevtap geçmiş olsun pajeroyu özleyeceğiz gibi bir his var içimde.satılık zj var haberin olsun :D :D

Cüneyt Dicimonu ne güzel çekmişsiniz öyle, bir kez daha aşık oldum aracıma ama :'(

zj mi ??? ::smiley:
Yahu taş gibi pajero dayanamadı bana zj ile nasıl uyum sağlayayım ?
Üç günde elimde kalır :D :D

anerkad' Alıntı:
Çiğdem hanım sıkıntı yapmayın bizim çöplerimiz 2 büyük poşet düzceye aracımla indirildi çöpe sağ salim teslim edildi

ozaman size kocaman bir teşekkür ederiz ama sanırım ben kendi çöpü olan 2 su şişesini ve bi iki küçük poşeti sanırım ağaç dalına asılı unuttum

engin abi senin fotoları gönderiyorum,mail adresine...saygılarımla..

geçmiş olsun sevtap hn.üzüldük valla yolda kalmışsınız ya nazr değdi yada ankara'daki usta tırt çıktı... :D :D

Sevtapcım geçmiş olsun, değiştirecek misin gerçekten aracını? Alper bey fotoğraflar çok güzel...

Engin baba,
alacağın olsun... Ben senin çamurda tırmaladığın her kareye 10 TL ücret biçtim ama,kimseden ses çıkmadı... eee... senin karedekine "PAJEROLARIN AŞKI" denir..

anerkad' Alıntı:
http://img222.imageshack.us/img222/3672/kaputt.jpg
yorumsuzz

Kemal kardeş,sac kavurması ve meyve salatası unutulacak gibi değildi...Engin abi fotolara 20 tl verdi, yayınlatmadı bilgilerine...

KEMALS42' Alıntı:
Engin baba,
alacağın olsun... Ben senin çamurda tırmaladığın her kareye 10 TL ücret biçtim ama,kimseden ses çıkmadı... eee... senin karedekine "PAJEROLARIN AŞKI" denir..

O aşksa bu ne'' LADA KIRIŞTIRMASI''MI

Arkadaşlar merhaba Düzce halkına duyurmak istediğiniz (+veya-) konuları
aşağıdaki linkden yayınlaya bilirsiniz Kemal abi sende silah atıldı dedin ya
http://www.oncurtv.com/news_detail.php?id=17594

merhaba gezenbilir ailesi öncelikle teşekkür etmekte geciktiğim içim şahsım ve dosod yönetimi adına özür dilerim malum off-road hatırası kırık bir kol ile hayat epey zor.
2-3 mayıs tarihleri arasında organize ettiğimiz off-road oyunlarına katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize yine şahsım ve dosod yönetimi olarak çok çok teşekkür ederim
ne kadar elimizden geleni yapmış olsakda bazı olumsuzluklara engel olamadığımız içinde özür dileriz tekrar teşekkür eder sağlıklı mutlu huzurlu bol çamurlu günler dileriz...

DOSOD.jpg

Bilginiz olsun ki, bu ekip "ŞARAPÇI.. :smiley: "

Alfonse' Alıntı:
Beni TüRk DoKtOrLaRıNa EmAnet Edİn....

....Mustafa Kemal ATATÜRK....

Medeniyetlerin Buluştuğu Coğrafya
...TüRkİyE...

[attachment=1]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri