Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,723
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

telsiz konvoydaki araçların birbiri ile haberleşmesi açısından son derece gerekli olduğu gibi daha bir çok yararı var arazide, pazar günü Yavuz hocamdan daha detaylı dinleriz bunları...

selamlar.

Etiketler

peki bu sağda solda satılanlar mesela 50 -100 ytla rası fiyatları var. prosedürle uraşıp araca sabit bir CB taktırınca toplamda nekadar fiyat farkeder ? ve o fiyat farkı o işlevselliğe değermi? yoksa direk yarın gidip o sürekli gördükelrimden alacağım birtane :D yada bu gezi için bukadar şart değilse bekleyebilirim tabii..
aslında okey falan oynasak diyeceğim ancak 40 kişi zor olur :smiley:

evet zaten huğluları evde bıraksak iyi olur. o konuda pek şanslı değiliz :/

discovery-V8' Alıntı:
Memişzade konağı güzel göründü "Yöresel Kahvaltı" diyor baksana ;D akşam akşam yine kilo aldıracan bana Mesuut ;D

Yinde öneri varsa bekleyelim.

yaw benimde dikkatimi çekti burası ama tepsi ile odaya servis diyor......40 kişiyede oda zor bulurlar ;D

Wraith' Alıntı:
peki bu sağda solda satılanlar mesela 50 -100 ytla rası fiyatları var. prosedürle uraşıp araca sabit bir CB taktırınca toplamda nekadar fiyat farkeder ? ve o fiyat farkı o işlevselliğe değermi? yoksa direk yarın gidip o sürekli gördükelrimden alacağım birtane :D yada bu gezi için bukadar şart değilse bekleyebilirim tabii..

Efe telsiz için acele etme, Bizde sanıyorum 3-4 çift pmr var bu gezi için gerekmez sadece off-road aşamasında her araçta olması yararlı, buluşunca detaylı konuşuruz. Ha ben bir PMR alayım elimde dursun diyorsan yararı olur zararı olmaz. Teferruatı yok şarj edip kullanıyorsun o kadar.

Selamlar

Felice' Alıntı:
yaw benimde dikkatimi çekti burası ama tepsi ile odaya servis diyor......40 kişiyede oda zor bulurlar ;D

Odaya mı diyor? yok daha neler ;D.

Benim biraz çevrem var devlet erkanından, yarın bir arayayım, nereyi önerirlerse yerde ayırtayım isterseniz.

Selamlar

bana uyar...:smiley:
ben zaten misafirim....ne derseniz o dur...:smiley:

iyi geceler.

Yer ayırtayım derken rezervasyon yaptırayım manasında.

Wraith' Alıntı:
Tekrar merhabalar. Konvoy gittikce büyüyor operasyon ciddileşiyor valla :smiley: öncelikle şunu sormak isterim, bu telsiz takmanın prosedürü nedir? Böyle büyük gezielrde çok yararlı olabilir ancak ne kadar maddiyet ve uğraş gerektirir? yada nebliym ufak el telsizleri satılıyo artık teknosa da bile. bunlar da iş görür mü?
heralde aranızda en genç üyeler biz(ben ve cagonk) olacağız umarım çabuk kaynaşırız. gelirken getirmeyi düşündüğümüz alet edevatlar , gitar , fotoğraf makinesi , portatif sandalye, ufak bir ocak (şu çakmak tutunca alev alan jelle çalışıyor) belki biraz yiyecek (sandviç olabilir) . Malum yolda da çok güzel mekanlar olacak yemek için o yüzden çok erzak almayabiliriz:smiley: termos ta çay olabilir, yada kahve.. , huğlu 103 DE ve huğlu yarı otomatik.. ( :p tabiiki bu bir espri yanlış anlamayınız. nezih bir aile ortamı halinde gezi olacağının farkındayız.)

yok biz de genciz , gitar falan format da aynıymış kaynaşırız :D
benim de bir tüpçü telsizim var fakat istanbulda bu geziye montajı falan yetişmez o yüzden konvoy da ne yapacağımı düşünüyordum ama zaten fazladan telsiz varmış olmadı telefonlar var hiç olmadı telsizler belli araçlarda olur onları da takip eden gruplara ayrılırız . sorun olmaz yani hiç bi şekilde diye düşünüyorum . ama gidilecek yerleri her sürücünün iyi ögrenmesi ya da küçük notlar alması yararımıza olur heralde herhangi bir kopma anında.
bu arada konvoy halinde sürüş kuralları için teşekkürler hatırlamakta fayda var.

Konudan ayrı ama, tek araç olduğum için giremediğim su geçişleri gideceğimiz bölgede ve yolun devamı bizi otobana bağlıyor. l

Bende gelmeyi çok istiyordum ama malesef daha bugün netleşti parçası aracımı porye kilidi kırık haftaya kaldı inşallah bidakine buluşuruz

Sefer aracın yürüyorsa gel maksat bir arada olalım.

Kamp alanına kadar su geçişi ya da giremeyeceğimiz yol yok arkadaşlar, ben de binek araçla geliyorum ve daha önce de binek araç ile gittim oraya...Tedirginlik yaşama lütfen Bülent :smiley:

65conv' Alıntı:
Konudan ayrı ama, tek araç olduğum için giremediğim su geçişleri gideceğimiz bölgede ve yolun devamı bizi otobana bağlıyor. l

Konvoyumuz da kamp alanına kadar bir kopma olmaması, tüm araçların bir arada olması iyi olacak arkadaşlar, ayrıca telsizi olmayan araçlar mutlaka ara araç şeklinde konumlanacak ve elbette telefon irtibatları kopmayacak şkilde olursa hiç bir sorun yaşamayız :smiley:

Konvoy kurallarını tüm arkadaşlarımın dikkatle okumasını rica ediyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Arkadaşlar Kahvaltı için yaptığım görüşmelerde, beypazarının içinden ziyade eğrioav yolu üzerinde İnözü Vadisindeki tesislerin daha uygun olacağını öğrendim.

Bir kaç telefon görüşmesi sonucu tanıdıklar vasıtasıyla İnözü Cevizlibağ Dinlenme Tesislerinin Sahibi Ercüment bey e ulaştık.

Kalabalık bir gruba kahvaltı hazırlamak uzun süreceğinden vardığımızda kahvaltının hazır olması için kendileiyle yaptığım görüşme ile, Normal ücretlerinden %25 gibi bir indirim aldım, bize özel fiyat kişibaşı 6.00 ytl.

http://www.cevizlibag.biz

Uygunmudur?

Gelen tepkilere göre kesin rezervasyonu yaptırayım.

İkinci Bir konu Mustafa Kemal Bey grubumuza üye oldu üye adı MKG, Kendileri ile buluşmamız Ayaş yolunda olmayabilir Cumartesi gündüzden gidip kamp kurabilirler, gölet bölgesinde buluşabiliriz . Bu yarın kesinleşecek.

Ayrıca Beypazarı Orman İşletmesi Müdürü ve yine orman işletme şefi olan Eşi de Bizi gölet bölgesinde ziyarete gelebilirler. Bu durumda Orman işletmesi tesislerinden destek alabiliriz.

Selamlar

ceranus' Alıntı:
Konvoyumuz da kamp alanına kadar bir kopma olmaması, tüm araçların bir arada olması iyi olacak arkadaşlar, ayrıca telsizi olmayan araçlar mutlaka ara araç şeklinde konumlanacak ve elbette telefon irtibatları kopmayacak şkilde olursa hiç bir sorun yaşamayız :smiley:

Konvoy kurallarını tüm arkadaşlarımın dikkatle okumasını rica ediyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Zerrin geç kaldın ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18338.152

yavuz bey teşekkürler bilgiler için. cevizli bağ uygun gözüküyor bize hepsi uyar aslında maksat gezelim arazi olsun offroad olsun.. (yemeklar çok kötü olmadıkca... :p)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri